Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συχνά νιώθω ότι τα μάτια μου είναι κουρασμένα, σαν να καίνε κάπως, όχι μόνο το μάτι αλλά και τα βλέφαρα. Γενικά κοιμάμαι 8ωρο αλλά νιώθω τα μάτια και ενίοτε το πρόσωπο μου κουρασμένο κάπως. Τι μπορώ να κάνω; Φοράω αρκετές ώρες φακούς και βάζω σταγόνες οι οποίες βοηθάνε. Υπάρχει κάτι πρόσθετο εκτός από αυτό; Νίωθω ότι θέλω να βάλω κάτι παγωμένο, ορισμένες φορές πριν παω σχολή βάζω πάγο σε μια πετσέτα και με ανακουφίζει πολύ και με βοηθάει στο 

Δημοσ.
4 minutes ago, stalactite said:

Συχνά νιώθω ότι τα μάτια μου είναι κουρασμένα, σαν να καίνε κάπως, όχι μόνο το μάτι αλλά και τα βλέφαρα. Γενικά κοιμάμαι 8ωρο αλλά νιώθω τα μάτια και ενίοτε το πρόσωπο μου κουρασμένο κάπως. Τι μπορώ να κάνω; Φοράω αρκετές ώρες φακούς και βάζω σταγόνες οι οποίες βοηθάνε. Υπάρχει κάτι πρόσθετο εκτός από αυτό; Νίωθω ότι θέλω να βάλω κάτι παγωμένο, ορισμένες φορές πριν παω σχολή βάζω πάγο σε μια πετσέτα και με ανακουφίζει πολύ και με βοηθάει στο 

στο; 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Τελικα ηταν πιο σοβαρο απ οτι φαινοταν

Παγκοσμιο!

18 λεπτά πριν, stalactite είπε

*στο να ξυπνάω.. καταλάθως πάτησα enter αλλά έκανα edit όμως για κάποιο λόγο δεν το άλλαξε

Ξανακανε.

Δημοσ.

Πρώτα απ ολα να πας σε γιατρό να σε δει μήπως έχεις βλεφαρίτιδα. 

Κατα τ αλλα 1)φορά λιγότερο τους φακούς 2)βάζε περισσότερο σταγόνες μές τη μερα 3)ζεστές κομπρέσες 3-4 φορές τη μερα 4)κάποιες φορές η σύσταση των δακρύων μας δεν ειναι η ενδεδειγμένη, πάρε συμπλήρωμα ω3 

• Like 1
Δημοσ.

βγάλε τους φακούς και μείνε με τα γυαλιά να δεις πως θα πας.επισης άμα κάθεσε πολύ pc κινητό προσπάθησε να κάνεις διάλειμματα.

• Like 1
Δημοσ.
22 hours ago, stalactite said:

Όπως είπαν και οι προηγούμενοι τεχνητά δάκρυα μέχρι να δεις το γιατρό σου και τους φακούς με μέτρο μην αποκτήσεις αλλα προβλήματα στον κερατοειδή. Ο γιατρός σου όχι μόνο μπορεί να σου δώσει καλύτερη θεραπεία, αλλά κυρίως θα ελέγξει τον κερατοειδή σου και θα αποκλείσει- διαγνώσει σχετιζόμενες ασθενείς (έκζεμα, sjogren κλπ).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...