stalactite Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Συχνά νιώθω ότι τα μάτια μου είναι κουρασμένα, σαν να καίνε κάπως, όχι μόνο το μάτι αλλά και τα βλέφαρα. Γενικά κοιμάμαι 8ωρο αλλά νιώθω τα μάτια και ενίοτε το πρόσωπο μου κουρασμένο κάπως. Τι μπορώ να κάνω; Φοράω αρκετές ώρες φακούς και βάζω σταγόνες οι οποίες βοηθάνε. Υπάρχει κάτι πρόσθετο εκτός από αυτό; Νίωθω ότι θέλω να βάλω κάτι παγωμένο, ορισμένες φορές πριν παω σχολή βάζω πάγο σε μια πετσέτα και με ανακουφίζει πολύ και με βοηθάει στο
UsualSuspect__ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 4 minutes ago, stalactite said: Συχνά νιώθω ότι τα μάτια μου είναι κουρασμένα, σαν να καίνε κάπως, όχι μόνο το μάτι αλλά και τα βλέφαρα. Γενικά κοιμάμαι 8ωρο αλλά νιώθω τα μάτια και ενίοτε το πρόσωπο μου κουρασμένο κάπως. Τι μπορώ να κάνω; Φοράω αρκετές ώρες φακούς και βάζω σταγόνες οι οποίες βοηθάνε. Υπάρχει κάτι πρόσθετο εκτός από αυτό; Νίωθω ότι θέλω να βάλω κάτι παγωμένο, ορισμένες φορές πριν παω σχολή βάζω πάγο σε μια πετσέτα και με ανακουφίζει πολύ και με βοηθάει στο στο; 2 1
Kostasspil Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 7 minutes ago, UsualSuspect__ said: στο; Τελικα ηταν πιο σοβαρο απ οτι φαινοταν 3
UsualSuspect__ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 5 minutes ago, Kostasspil said: Τελικα ηταν πιο σοβαρο απ οτι φαινοταν Έναν γιατρό παιδιά
stalactite Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 *στο να ξυπνάω.. καταλάθως πάτησα enter αλλά έκανα edit όμως για κάποιο λόγο δεν το άλλαξε
webparts Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 25 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Τελικα ηταν πιο σοβαρο απ οτι φαινοταν Παγκοσμιο! 18 λεπτά πριν, stalactite είπε *στο να ξυπνάω.. καταλάθως πάτησα enter αλλά έκανα edit όμως για κάποιο λόγο δεν το άλλαξε Ξανακανε.
dhmak Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/3428611/Vitabiotics-Visionace-Plus-28-ταμπλέτες-28-κάψουλες.html https://www.vitabiotics.com/visionace/plus#formula Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2018 από dhmak
margaritagr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Πρώτα απ ολα να πας σε γιατρό να σε δει μήπως έχεις βλεφαρίτιδα. Κατα τ αλλα 1)φορά λιγότερο τους φακούς 2)βάζε περισσότερο σταγόνες μές τη μερα 3)ζεστές κομπρέσες 3-4 φορές τη μερα 4)κάποιες φορές η σύσταση των δακρύων μας δεν ειναι η ενδεδειγμένη, πάρε συμπλήρωμα ω3 1
gatokoritso Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 βγάλε τους φακούς και μείνε με τα γυαλιά να δεις πως θα πας.επισης άμα κάθεσε πολύ pc κινητό προσπάθησε να κάνεις διάλειμματα. 1
momotis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, stalactite είπε Υπάρχει κάτι πρόσθετο εκτός από αυτό; Έχασα την εφημερία της Παρσκευής. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Μια επισκεψη σε οφθαλμιατρο ειναι η μονη σιγουρη λυση .
Diskimpex Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Εκτος απο γιατρο και ο υπνος βοηθα προσωρινα 1
BuckRodgers Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 22 hours ago, stalactite said: Συχνά νιώθω ότι τα μάτια μου είναι κουρασμένα, σαν να καίνε κάπως, όχι μόνο το μάτι αλλά και τα βλέφαρα. Γενικά κοιμάμαι 8ωρο αλλά νιώθω τα μάτια και ενίοτε το πρόσωπο μου κουρασμένο κάπως. Τι μπορώ να κάνω; Φοράω αρκετές ώρες φακούς και βάζω σταγόνες οι οποίες βοηθάνε. Υπάρχει κάτι πρόσθετο εκτός από αυτό; Νίωθω ότι θέλω να βάλω κάτι παγωμένο, ορισμένες φορές πριν παω σχολή βάζω πάγο σε μια πετσέτα και με ανακουφίζει πολύ και με βοηθάει στο Όπως είπαν και οι προηγούμενοι τεχνητά δάκρυα μέχρι να δεις το γιατρό σου και τους φακούς με μέτρο μην αποκτήσεις αλλα προβλήματα στον κερατοειδή. Ο γιατρός σου όχι μόνο μπορεί να σου δώσει καλύτερη θεραπεία, αλλά κυρίως θα ελέγξει τον κερατοειδή σου και θα αποκλείσει- διαγνώσει σχετιζόμενες ασθενείς (έκζεμα, sjogren κλπ). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα