Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να εκμεταλλευτώ το χώρο στο κάτω μέρος της ντουλάπας μου. Είτε αυτό είναι κάποιο ράφι, είτε συρτάρι που να βγαίνει αρκετά μέχρι έξω ώστε να έχω πρόσβαση εύκολη σε ότι θα αποθηκεύσω εκεί. Έχει υπόψιν του κανείς καμία λύση έξυπνη που να μπορώ να φτιάξω εκεί ώστε να χρησιμοποιώ το χώρο και να μην στοιβάζω μπλούζες/φούτερ κλπ. εκεί ανάκατα το ένα πάνω από το άλλο;

Ναι... ξεκινάει νέο project :D

Ντουλάπα.jpg

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τη στιγμή που το ύψος είναι περιορισμένο (γύρω στους 30 πόντους το "κόβω") λόγω των κρεμασμένων ρούχων, δεν βλέπω σε τι θα σε εξυπηρετήσει πχ το όποιο συρτάρι. Αυτό θα είχε νόημα μόνο αν είναι για μικροαντικείμενα (ζώνες, ρολόγια, κλπ) αφού τότε ίσως θα μπορούσες να κάνεις δύο, ή στην περίπτωση που αυτό που θέλεις να βάλεις εκεί είναι κάτι που για λόγους αισθητικής ή...οσφρητικής (πχ παπούτσια) θέλεις να είναι απομονωμένο από την υπόλοιπη ντουλάπα.

Σε κάθε άλλη περίπτωση ότι θα αποθηκεύσεις στον κλειστό χώρο μπορείς να το κάνεις και τώρα χωρίς ουσιαστικό διαφορά/όφελος.

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι κι εγώ τον προβληματισμό αυτόν έχω, αλλά, σκεφτόμουν πως εάν είναι σε συρτάρι τουλάχιστον θα βγαίνουν πιό εύκολα "έξω" τα πράγματα ακόμα κ στοιβαγμένα.

Δημοσ.

Αν θέλεις απλά να τα βγάζεις έξω στοιβαγμένα τότε δεν χρειάζεσαι κάν συρτάρι, αφού θα "χάσεις" και κάποιους πόντους από το πάχος του κουτιού, αλλά απλά ένα δεύτερο πάτο στο ντουλάπι πάνω σε οδηγούς για συρτάρι το οποίο απλά θα τσουλάει έξω.

Στο μόνο που υπερτερεί το συρτάρι σε κουτί είναι ότι όταν βάζεις ή βγάζεις τα κρεμασμένα ρούχα αυτά δεν έρχονται σε επαφή με τα από κάτω και άρα δεν υπάρχει κίνδυνος να ρίξεις τη στοίβα  ;)

• Like 1
Δημοσ.

Κουτες με παπουτσια; Αλλιως μετρα το χωρο κ πηγαινε να σου φτιαξουν ενα οικονομικο απλο συρταρι με μηχανισμο που να βολευει να βαζεις πραγματα..

Δημοσ.

Το συρτάρι χωρίς πλαϊνά που λέει ο harrs_216 είναι μια καλή λύση, τι άλλο καλύτερο να υπάρχει όμως ?

Δημοσ.

Οτι ειπαν οι 2 απο πανω. Με 2 μεγαλα κουτια απο ικεα και εχεις τακτοποιησει πολυ πραγμα. Η εναλλακτικα μπορεις να βαλεις παπουτσια μεσα στα κουτια τους.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ παιδιά, αλλά τα κουτιά μου φαίνονται λύσεις πιό μόνιμες, για να τακτοποιεί κανείς πράγματα για μεγάλο διάστημα, για αποθήκευση.

Και παιδιά, δεν κατάλαβα ποτέ το ΙΚΕΑ που προτείνει τα παπούτσια να τα τοποθετεί κάποιος στη ντουλάπα μή κλεισμένα σε κούτες κλπ.... δεν θα μυρίζουνε μέσα στο σπίτι; Έλεος! 

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Δεν είναι και λίγος ο χώρος που περισσεύει, βολεύεις αρκετά πράγματα. Μπορείς να φτιάξεις μια κατασκευή στυλ ραφιέρας χαμηλής και να μη πηγαίνει μέχρι την άκρη την ντουλάπας, να μείνει χώρος για τα μακριά ρούχα που έχεις δεξιά δηλαδή.

Ακόμα καλύτερα να έχει και χώρισμα στη μέση ώστε να έχεις περισσότερους ξεχωριστούς χώρους. Δεν ξέρω αν θα μπορούσες να βρεις και τίποτα έτοιμο, τι ύψος είναι από κάτω μέχρι τα ρούχα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zoranb είπε

Σας ευχαριστώ παιδιά, αλλά τα κουτιά μου φαίνονται λύσεις πιό μόνιμες, για να τακτοποιεί κανείς πράγματα για μεγάλο διάστημα, για αποθήκευση.

Και παιδιά, δεν κατάλαβα ποτέ το ΙΚΕΑ που προτείνει τα παπούτσια να τα τοποθετεί κάποιος στη ντουλάπα μή κλεισμένα σε κούτες κλπ.... δεν θα μυρίζουνε μέσα στο σπίτι; Έλεος! 

Προφανώς και εννοώ παπούτσια καλά που φοράς 1 φορά το 3μηνο και αφού τα έχεις καθαρίσει πριν τα βάλεις μέσα.

Αυτό έλειπε μέσα στην ντουλάπα με τα καθαρά ρούχα να βάλω παπούτσια που τα λιώνω στο περπάτημα ή τα φοράω κάθε μέρα.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, mary είπε

Προφανώς και εννοώ παπούτσια καλά που φοράς 1 φορά το 3μηνο και αφού τα έχεις καθαρίσει πριν τα βάλεις μέσα.

Yπάρχει άντρας που να φοράει παπούτσια μια φορά το 3μηνο; Αντε κ να υπάρχει... πόσα τέτοια καλά παπούτσια έχει αυτός ο άντρας; χαχαχα
Προφανώς κ μιλάμε για υποδήματα γυναικών κλπ κλπ :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνήθως σε όλες τις ψηλές ντουλάπες στα κάτω μέρος όπως το δικό σου ο μάστορας προτείνει ή φτιάχνει ένα ή δύο συρτάρια για τακτοποίηση ρούχων που είναι πολύ βολικά.Εμένα έχουν σε όλα τα χωρίσματα και όντως βολεύουν..

Το θέμα είναι αν φέρεις μάστορα τι θα σου ζητήσει.Μπορείς να το ρωτήσεις και βλέπεις από εκεί και πέρα.Αν ήσουν ο  papoys ενδεχομένως θα έκανες την απόπειρα (όπως κάνει συνήθως  αυτός) να το φτάξεις μόνος.:)

Edit

Να προσθέσω ότι με συρτάρι το συγκεκριμένο χώρο τον εκμεταλεύεσαι 2 φορές.Μία με το συρτάρι και δεύτερο στο καπάκι που θα τοποθετήσεις στην από πάνω μεριά του συρταριού όπου και σε αυτό μπορείς να τοποθετείς κάποια ρούχα.

Επεξ/σία από papoys1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...