Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος που έχει web banking Πειραιώς να μου πει τι που πως κάνω για να το πληρώσω; αρχάριος γαρ... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mylo είπε

Μπορεί κάποιος που έχει web banking Πειραιώς να μου πει τι που πως κάνω για να το πληρώσω; αρχάριος γαρ... 

δεν ξερω για πειραιος αλλα εχει η εφορια σαιτ το οποιο βαζεις την καρτα και πληρωνεις , ειναι πολυ ευκολο

https://www1.gsis.gr/sgsisapps/eparavolo/public/welcome.htm

Επεξ/σία από Anorymous
  • Like 1
Δημοσ.

Πριν κάνα χρόνο έκανα τη διαδικασία (για διαβατήριο) και είναι λίγο περίεργη, γίνεται σε 2 ξεχωριστά βήματα: 1.Εκδοση παράβολου,2. Πληρωμή παράβολου

Αν στη σελίδα της εφορίας γίνεται με μια κίνηση σα να αγοράζεις κάτι δηλαδή να το προτιμήσεις.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, opera είπε

Πριν κάνα χρόνο έκανα τη διαδικασία (για διαβατήριο) και είναι λίγο περίεργη, γίνεται σε 2 ξεχωριστά βήματα: 1.Εκδοση παράβολου,2. Πληρωμή παράβολου

Αν στη σελίδα της εφορίας γίνεται με μια κίνηση σα να αγοράζεις κάτι δηλαδή να το προτιμήσεις.

εγω για ασεπ απο εφορια αγοραζω παραβλο ειναι πολυ ευκολο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις βγάλει το παράβολο από τη αντίστοιχη σελίδα και θέα απλώς να το πληρώσεις ή δεν έχεις κάνει τίποτα ακόμα ?

Τι παράβολο θες ? Για ποια δουλειά?

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, DrLo είπε

Έχεις βγάλει το παράβολο από τη αντίστοιχη σελίδα και θέα απλώς να το πληρώσεις ή δεν έχεις κάνει τίποτα ακόμα ?

Τι παράβολο θες ? Για ποια δουλειά?

Έβγαλα το παράβολο για προκήρυξη ασεπ. Να το πληρώσω θέλω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, mylo είπε

Έβγαλα το παράβολο για προκήρυξη ασεπ. Να το πληρώσω θέλω. 

Αν βγαίνει όπως όλα τα άλλα e-παράβολα θα λέει πάνω κωδικό πληρωμής.

και πληρώνεται οπως όλες οι "βεβαιωμένες οφειλές" δημοσίου (πχ ΦΠΑ).

Πληρωμές > Ανα κατηγορία > Δημόσιο - Δήμοι - Ασφαλιστικά Ταμεία > Δημόσιες Υπηρεσίες > e-Παράβολο, Εξόφληση

εκεί βάζεις τα στοιχεία του παραβόλου.

έχει και υπόδεγμα

Επεξ/σία από DrLo
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πληρωμή του ηλεκτρονικού παραβόλου μπορεί να πραγματοποιηθεί με χρήση του μοναδικού κωδικού πληρωμής:
  • Στις τράπεζες που υποστηρίζουν on-line πληρωμή. Το παράβολο θα είναι διαθέσιμο άμεσα για υποβολή στην εκάστοτε υπηρεσία.
  • Με χρήση πιστωτικής / προπληρωμένης / χρεωστικής κάρτας Ελληνικών Τραπεζών μέσω της ιστοσελίδας της ΓΓΠΣ. Αφορά Πιστοποιημένους Χρήστες στο TaxisNet. Το παράβολο θα είναι διαθέσιμο άμεσα για υποβολή στην εκάστοτε υπηρεσία.
  • Στις τράπεζες που δεν υποστηρίζουν on-line πληρωμή και στα ΕΛΤΑ. Το παράβολο θα είναι διαθέσιμο μετά από 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία πληρωμής του για υποβολή στην εκάστοτε υπηρεσία.

Το πλήρωσα μέσω κάρτας πριν 2 μήνες. :)

Επεξ/σία από jakegate7
Δημοσ.

Το παράβολο δεν εξοφλείται την ίδια στιγμή. Θα σου έρθει mail για το πότε ολοκληρώθηκε η πληρωμή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...