randomcat Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Κάνε μια φίλη αρχικά και αφού γνωριστείτε καλά κάνε της κάποια χάρη με αντάλλαγμα να διαδώσει σε όλο το σχολείο ότι έχεις καλό εργαλείο και ότι ξέρεις πολύ καλά να το χρησιμοποιείς. Έτσι θα έχεις 0.1% πιθανότητα να τσιμπήσει κάποια και άλλη τόση να τσιμπήσει η νέα σου φίλη μιας και θα μπει στη διαδικασία να σκέφτεται το εργαλείο σου. 1
McNerd Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, *nenya* είπε Μακαρι! Θα εμενα μονιμα εκει XD Και οταν λεω νερντακια: πχ εμενα το πρώτο πεσιμο στο Γυμνασιο ηταν μεσω...δισκετας! Οπου ειχε ενα αρχειο doc με τα αγαπημενο του playlist ωστε να δουμε αν ταιριαζουν τα γουστα μας. Δεεεεν πηγε καλα το πραγμα πώς να πάει καλά, αφού ήταν floppy
AtiX Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, *nenya* είπε Μακαρι! Θα εμενα μονιμα εκει XD Και οταν λεω νερντακια: πχ εμενα το πρώτο πεσιμο στο Γυμνασιο ηταν μεσω...δισκετας! Οπου ειχε ενα αρχειο doc με τα αγαπημενο του playlist ωστε να δουμε αν ταιριαζουν τα γουστα μας. Δεεεεν πηγε καλα το πραγμα Καρφώνεσε και δεν μου αρέσει καθόλου... τουλάχιστον ήταν 3.5'' μην σε πουν και γιαγιά? 1
Shadows Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 39 λεπτά πριν, randomcat είπε Κάνε μια φίλη αρχικά και αφού γνωριστείτε καλά κάνε της κάποια χάρη με αντάλλαγμα να διαδώσει σε όλο το σχολείο ότι έχεις καλό εργαλείο και ότι ξέρεις πολύ καλά να το χρησιμοποιείς. Έτσι θα έχεις 0.1% πιθανότητα να τσιμπήσει κάποια και άλλη τόση να τσιμπήσει η νέα σου φίλη μιας και θα μπει στη διαδικασία να σκέφτεται το εργαλείο σου. Sounds good,doesn't work
pink_glitter Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλέ άργησες...πω πω..γρήγορα στην Αννίτα! Μια χαρά είσαι. Έχεις χρόνια μπροστά σου για σχέσεις, μην αγχώνεσαι. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από pink_glitter
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, *nenya* είπε Προσωπική αποψη του καθενος για την γενια του κρινοντας απ'το μερος που μεγάλωσε, τα σχολεια που φοίτησε, τους συμμαθητες του, τον κυκλο του κλπ ειναι η δικη μου γνωμη λοιπον μεσω των εμπειριων μου. Δεν ειχαμε γαμιαδες στο Γυμνασιο που πηγα αλλα περισσοτερο νερντακια που ουτε καν φλερταραν εστω ελαφρως. Ας πουμε οτι το 2% των αγοριων ασχολιοταν και με τα σεξουαλικα θεματα. Εσυ φυσικα μπορει να είχες εντελως διαφορετικες εμπειρίες απ'τις δικες μου. Ολα παιζουν. Τα έχεις μπερδέψει λίγο. Η συντριπτική πλειοψηφεία των αγοριών αν μπορούσαν θα πήδαγαν. Η ηλικία στο γυμνάσιο είναι που βαράει πικ ο οργανισμός κιόλας. Απλά οι πιο πολλοί δεν ξέρουν πως ακόμα, ή ντρέπονται να εξωτερικευθούν. Το 2% που λες είναι αυτοί που είναι αρκετά δημοφιλής ή/και τολμηροί-μάγκες ώστε να κάνουν όντως κάτι. Ο οπ ανήκει στην κατηγορία που απλά θέλει και δεν ξέρει πως να το κυνηγήσει(η πλειοψηφεία) και όχι στους γαμιάδες(η εξαίρεση)
*nenya* Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Νομιζα οτι μιλαγαμε γι'αυτους που οντως εκαναν πραξη τις σεξουαλικες τους ορμες! Ναι θεωρητικά σχεδον ολοι θα το' θελαν.
papoys1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Εσείς τις είχατε και τις έχετε στο διπλανό θρανίο και όλη μέρα κάνετε καμάκι. Στα δικά μου χρόνια που υπήρχαν Γυμνάσια Αρρένων και Θηλέων την κοπανήσαμε και κάναμε πιάτσα έξω από το Θηλέων να δούμε κανένα κοριτσάκι.Ωραίες εποχές αν και δύσκολες.
zio10 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει ούτε παιδική ηλικία, ούτε αθωότητα πλέον. Όχι συνολικά αλλά σε μεγάλο ποσοστό. Για μένα φταίει κυρίως η τηλεόραση και το νετ. Ts, δε πειράζει που δεν έχεις κοπέλα, καλύτερα. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από zio10 2
AtiX Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Η παιδική ηλικία σταματάει στα 11 με 13 οποτε και ξεκινάει η εφηβεία... το πιο σημαντικό γεγονός της εφηβείας είναι η έναρξη της σεξουαλικότητας... Η πονηριά δεν προέρχεται από την σεξουαλικότητα αλλά από άλλους παράγοντες...
xrist0s4 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Εγω στην ηλικια σου ημουν 14 κ η μονη μας ενοια ηταν τι μαλακια θα καναμε να γελασουμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μην συγκρίνετε διαφορετικές εποχές. Τώρα πλέον είναι πιο ανοιχτά τα παιδιά στην σεξουαλικότητα.
Vapir Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, xrist0s4 είπε Εγω στην ηλικια σου ημουν 14 κ η μονη μας ενοια ηταν τι μαλακια θα καναμε να γελασουμε. στα 13 ησουν 14? πολύ μπροστά λέμε
webparts Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, *nenya* είπε και στα pc Στα 13 σας ειχατε pc? Μαλλον εισαι μικρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις