Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα μέσω Skype απειλήθηκα από άγνωστο πως μέσω του ip θα δεις τι θα πάθεις και θα τα πούμε αλλιώς . Μπορεί κάνεις να μου πει αν μπορεί κάποιος μέσω ip να εντοπίσει διεύθυνση και προσωπικά στοιχεία ; Έχω λίγο τρομοκρατηθεί . Τον μπλόκαρα. Έκανα επανεκκίνηση του ρουτερ και βγήκα εκτός skype. Πείτε μου αν γνωρίζετε . 

Δημοσ.

Βάλε και τον σκληρό στον φούρνο μικροκυμάτων. Μη ρωτήσεις γιατί. Έτσι κάνουν στις ταινίες. 

Τώρα σοβαρά τι απάντηση περιμένεις; Ναι μπορεί μέσω της ip σου να βρει την ΠΕΡΙΟΧΗ που μένεις. Μετά τι; Θα έρθει να σε σκοτώσει ή θα στείλει τον Ιβάν με το κουμπουρι; 

• Like 3
Δημοσ.

Συμβαίνουν και στο forum που είμαστε μην το γελάτε.

Πριν κανένα μισάωρο χρήστης που τσατίστηκε επειδή σβήστηκε το μήνυμα που έκανα report δημιούργησε καινούριο account στο insomnia και μου έστειλε υβριστικό προσωπικό μήνυμα!

Φυσικά έχει γίνει report και αυτό!

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ilouko είπε

Πρόσφατα μέσω Skype απειλήθηκα από άγνωστο πως μέσω του ip θα δεις τι θα πάθεις και θα τα πούμε αλλιώς . Μπορεί κάνεις να μου πει αν μπορεί κάποιος μέσω ip να εντοπίσει διεύθυνση και προσωπικά στοιχεία ; Έχω λίγο τρομοκρατηθεί . Τον μπλόκαρα. Έκανα επανεκκίνηση του ρουτερ και βγήκα εκτός skype. Πείτε μου αν γνωρίζετε . 

284014_340589756037540_1284608541_n.jpg?

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για να βρει ποιος εισαι πρεπει να παρει εισαγγελικη εντολη την οποια να παει στον παροχο σου (4νετ,Wind κτλ) και αυτοι να του δωσουν τα στοιχεια σου ...

Τωρα εαν ξερει την  IP σου μεσω skype λιγο δυσκολο και παλι... Πρεπει να κανει την ιδια διαδικασια και να παει μεσω interpol ή europol στην Microsoft που ανηκει ο λογαριασμος skype...

Οποτε κοιμησου ησυχος...

• Like 1
Δημοσ.

@shadows τίποτα δεν έκανα ...

Στη Vodafone στο τεχνικό τμήμα μου είπαν πως αν είναι προγραμματιστής μπορεί να βρει στοιχεία μου μέσω ip. 

Δημοσ.

Ενω εγω που μενω σε νησι οποτε ψαχνω την ip μου μου λεει οτι ειμαι στην αθηνα.Λαθος ατομο θα φανε γαμωτο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μονο εγω γελασα κανα 5λεπτο με αυτο το thread?😂btw θυμηθηκα ποσες φορες ασχετες γυναικες με βρηκαν μεσω skype κ ενδιαφερθηκαν ή τους ιους στο pc,οτι μπλοκαριστηκε απο την αστυνομια κ επρεπε να βαλω λεφτα σε καποιο λογαριασμο😂😂

Δημοσ.

Πωπω με στείλατε 20 χρόνια σχεδόν πίσω, εποχές mirc που ως γνήσιοι χακεράδες κάναμε δεξί κλικ>whois και μας έδειχνε την περιοχή που βρισκόταν ο άλλος. Ουκ ολίγοι ψαρώνανε :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...