ilouko Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Πρόσφατα μέσω Skype απειλήθηκα από άγνωστο πως μέσω του ip θα δεις τι θα πάθεις και θα τα πούμε αλλιώς . Μπορεί κάνεις να μου πει αν μπορεί κάποιος μέσω ip να εντοπίσει διεύθυνση και προσωπικά στοιχεία ; Έχω λίγο τρομοκρατηθεί . Τον μπλόκαρα. Έκανα επανεκκίνηση του ρουτερ και βγήκα εκτός skype. Πείτε μου αν γνωρίζετε .
fotodv7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Βάλε και τον σκληρό στον φούρνο μικροκυμάτων. Μη ρωτήσεις γιατί. Έτσι κάνουν στις ταινίες. Τώρα σοβαρά τι απάντηση περιμένεις; Ναι μπορεί μέσω της ip σου να βρει την ΠΕΡΙΟΧΗ που μένεις. Μετά τι; Θα έρθει να σε σκοτώσει ή θα στείλει τον Ιβάν με το κουμπουρι; 3
logokrimenos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Σβήσε το System32 και θα είσαι μια χαρά, εκεί αποθηκεύεται το αρχείο με τις IP που έχεις πάρει 3
skiabox Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Συμβαίνουν και στο forum που είμαστε μην το γελάτε. Πριν κανένα μισάωρο χρήστης που τσατίστηκε επειδή σβήστηκε το μήνυμα που έκανα report δημιούργησε καινούριο account στο insomnia και μου έστειλε υβριστικό προσωπικό μήνυμα! Φυσικά έχει γίνει report και αυτό! 2
Joshua21 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 20 λεπτά πριν, ilouko είπε Πρόσφατα μέσω Skype απειλήθηκα από άγνωστο πως μέσω του ip θα δεις τι θα πάθεις και θα τα πούμε αλλιώς . Μπορεί κάνεις να μου πει αν μπορεί κάποιος μέσω ip να εντοπίσει διεύθυνση και προσωπικά στοιχεία ; Έχω λίγο τρομοκρατηθεί . Τον μπλόκαρα. Έκανα επανεκκίνηση του ρουτερ και βγήκα εκτός skype. Πείτε μου αν γνωρίζετε . 4 1
k_w_t Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Για να βρει ποιος εισαι πρεπει να παρει εισαγγελικη εντολη την οποια να παει στον παροχο σου (4νετ,Wind κτλ) και αυτοι να του δωσουν τα στοιχεια σου ... Τωρα εαν ξερει την IP σου μεσω skype λιγο δυσκολο και παλι... Πρεπει να κανει την ιδια διαδικασια και να παει μεσω interpol ή europol στην Microsoft που ανηκει ο λογαριασμος skype... Οποτε κοιμησου ησυχος... 1
ilouko Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 @shadows τίποτα δεν έκανα ... Στη Vodafone στο τεχνικό τμήμα μου είπαν πως αν είναι προγραμματιστής μπορεί να βρει στοιχεία μου μέσω ip.
xristoss1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Ενω εγω που μενω σε νησι οποτε ψαχνω την ip μου μου λεει οτι ειμαι στην αθηνα.Λαθος ατομο θα φανε γαμωτο.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Μονο εγω γελασα κανα 5λεπτο με αυτο το thread?😂btw θυμηθηκα ποσες φορες ασχετες γυναικες με βρηκαν μεσω skype κ ενδιαφερθηκαν ή τους ιους στο pc,οτι μπλοκαριστηκε απο την αστυνομια κ επρεπε να βαλω λεφτα σε καποιο λογαριασμο😂😂
Speculoos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Πωπω με στείλατε 20 χρόνια σχεδόν πίσω, εποχές mirc που ως γνήσιοι χακεράδες κάναμε δεξί κλικ>whois και μας έδειχνε την περιοχή που βρισκόταν ο άλλος. Ουκ ολίγοι ψαρώνανε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα