De@th L0rd Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποια υπηρεσία οικονομική που να βάζω balance και να αξίζει για να μιλάω τουλάχιστον 500 λεπτά με Ελλάδα, από διάφορες χώρες της Ευρώπης, γιατί καλά ήταν το free roaming άλλα μας τελειώνει. Viber, κτλ αξίζουν; Τα έχει δοκιμάσει κάποιος μακροχρόνια; Το skype μου έχει σπάσει τα νεύρα ειδικά στο κινητό... Θα το σκεφτόμουν καλά πριν ξαναέβαζα balance Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από De@th L0rd
cb_papi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Google Hangouts? 3c/λεπτό σταθερά. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από cb_papi 1
militarist Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω παντως εχω O2, πληρωνω 20 ευρω τον μηνα και εχω ομιλια σε Ευρωπη απεριοριστα και 1GB internet. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από militarist 1
_filippos_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Betamax... αρκετοί κλώνοι του προσφέρουν 1c/λεπτό σε σταθερά ΚΑΙ κινητά Ελλάδας 1
De@th L0rd Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 57 λεπτά πριν, militarist είπε Εγω παντως εχω O2, πληρωνω 20 ευρω τον μηνα και εχω ομιλια σε Ευρωπη απεριοριστα και 1GB internet. Σε ποιές χώρες υπάρχει αυτή; 50 λεπτά πριν, _filippos_ είπε Betamax... αρκετοί κλώνοι του προσφέρουν 1c/λεπτό σε σταθερά ΚΑΙ κινητά Ελλάδας Το μόνο βεταμαχ που ξέρω εγώ είναι η μορφή βίντεο της sony. Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις. Όσο περισσότερες τόσο το καλύτερο, να βρούμε μια άκρη, γιατί οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών έχουν γίνει άρπαγες σαν τον Χρυσοκούκη.
_filippos_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 xaxa οκ, ρίξε μια ματιά στο discountcalling.com
Speculoos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 31 λεπτά πριν, De@th L0rd είπε Το μόνο βεταμαχ που ξέρω εγώ είναι η μορφή βίντεο της sony. Σωστός, αλλά υπάρχει εδώ και χρόνια (πάνω από 10) μια εταιρεία-ομπρέλα διαφορων voip πάροχων, μιλάμε για πάνω από 60 διευθύνσεις που ουσιαστικά οδηγούν στην ίδια εταιρεία το όνομα της οποίας δε φαίνεται πουθενά. Σε γενικές γραμμές είναι λίγο shady η όλη φάση, υπάρχουν κατηγορίες για απάτες και κλοπές αλλά όταν χρησιμοποιούσα την πλατφόρμα πριν 6-7 χρόνια, όταν η κλήση σε σταθερά στην Ελλάδα ήταν δωρεάν, δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Πάντα paypal και είχα το κεφάλι μου ήσυχο. Ούτε πιστωτικές, ούτε ονόματα και διευθύνσεις. Μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό σου το mobilevoip που είναι το universal interface και από εδώ να συγκρίνεις ποιος πάροχος είναι πιο φτηνός ανάλογα τη χώρα που σε ενδιαφέρει. Κάνεις λογαριασμό εκει και δοκιμάζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα