kleo1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, opcorsa είπε ετσι για να πανε ολoi να τροφοδοτησουν τα μεταπτυχιακα των χιλιαδων ευρω μα καλα ακομα να σκασει αυτη η φουσκα? ολοι καθηγητες/δασκαλοι ειδικης αγωγης θα γινουμε? να το θελαμε κιολας παει στα κομματια.... Να σκάσει; Ο έλληνας και από τον τάφο μέσα θα περιμένει να διοριστεί στο δημόσιο κι εσύ περιμένεις να σκάσει η φούσκα; μένω στην τελευταία πρόταση σου όμως. Το τραγικό είναι ότι απλά πηγαίνουν όλοι επειδή ελπίζουν να διοριστούν. Θα ήθελα να έβλεπα όλους αυτούς πως θα αντιδρούσαν αν είχαν να κάνουν με παιδιά που έχουν θέμα. Επειδή έχω αντιμετωπίσει στο πολύ ελάχιστο παρόμοια περίπτωση, έχω να πω ότι δε παλεύεται και δεν είναι για όλους. Θέλει τεράστια υπομονή και δε την έχουν όλοι. Αλλά βέβαια έγινε μόδα και τρέχουν όλοι για το χαρτί. 1
pontez2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Ειναι μέχρι να τους στειλουν σε κανα ΕΕΕΕΚ να δουν τη γλυκα 1
Lanike71 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Τι άλλο θα σκαρφιστούν για να δίνουν ελπίδα ψεύτικη στον κόσμο και να τον κρατούν όμηρο; Παλικάρι μου, ξεκίνα να ψάχνεσαι για έξω. Τα πράγματα είναι πολύ ευκολότερα απ' ότι λένε, ο φόβος δε σε αφήνει να το δεις. 1
tsioulak Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, opcorsa είπε ετσι για να πανε ολoi να τροφοδοτησουν τα μεταπτυχιακα των χιλιαδων ευρω μα καλα ακομα να σκασει αυτη η φουσκα? ολοι καθηγητες/δασκαλοι ειδικης αγωγης θα γινουμε? να το θελαμε κιολας παει στα κομματια.... Ειχε σχεδον ξεφουσκωσει αλλα με τις προσφατες εξαγγελειες ξαναφουσκωσε. 1
opcorsa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 εγω στεκομαι στην φεδροτητα των περισσοτερων που προσπαθουν να πεισουν και τους εαυτους τους οτι "τους αρεσει και γεννηθηκαν για αυτο" που οντως μπορει να ειναι το 1 % των καθηγητων κλπ... αλλα εδω οι μισοι αυτο υποστηριζουν... ξερω ατομο ο οποιος ηταν προεδρος στην τοπικη ελεπαπ, και επειδη εφευγε με ψυχοπλακωμα καθε μερα παραιτηθηκε... και μιλαμε για προεδρο και οχι καποιον που παλευει τα παιδακια ολη μερα...
Dorian Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 14/3/2018 στις 4:31 ΠΜ, dim_fr είπε Γεια σας! Είμαι γεωπόνος, απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (έτος αποφοίτησης 2011). Απ' το 2011 έχω εργαστεί ως γεωπόνος ελάχιστες φορές και αυτές ήταν μικρής διάρκειας, όπως επίσης έχω εργαστεί και σε άσχετες δουλειές με το αντικείμενο σπουδών μου. Δεν με ενόχλησε ποτέ που δούλεψα σε φυτώριο μέσα σε λάσπες, ούτε και ως μπαρ-μαν φτιάχνοντας κοκτέιλ για τον κάθε μεθύστακα (δεν έχω κάτι με τους μεθύστακες, κι εγώ είμαι καμιά φορά ). Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι όσες δουλειές κι αν κάνω, είναι μικρής διάρκειας και δεν με εξασφαλίζουν οικονομικά. Δεν γίνεται δηλαδή να με ζουν για πάντα τα χαρτζιλίκια των γονιών και των παππούδων. Χρειάζομαι ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια! Η ανεργία είναι σκληρή και ο καθένας από εμάς (πτυχιούχος και μη) προσπαθεί να την αντιμετωπίσει με οποιοδήποτε τρόπο. Σκέφτομαι, λοιπόν, να δοκιμαστώ στο πεδίο της εκπαίδευσης, κάνοντας μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή (στο Παιδαγωγικό τμήμα Ειδικής Αγωγής του Βόλου). Τα δίδακτρα είναι 4.000 ευρώ και μπορώ να τα διαθέσω, επίσης μένω Λαμία και ο Βόλος είναι κοντά. Μία τέτοια κίνηση πιστεύετε θα με έβγαζε απ' τον εργασιακό μεσαίωνα που βιώνω, θα μου εξασφάλιζε μια εργασιακή αποκατάσταση ώστε να μπορώ να ζω αξιοπρεπώς; Ή πλέον υπάρχει και εκεί κορεσμός και θα βλέπω απλά το όνομά μου σε πίνακες και δεν θα διορίζομαι; Να επισημάνω βέβαια πως το γεγονός ότι αποφάσισα να απασχοληθώ στην ειδική εκπαίδευση για βιοποριστικούς λόγους, δεν με καθιστά αδίστακτο/ανήθικο ή εγωιστή καθώς μου αρέσει να ασχολούμαι με παιδάκια, πόσο μάλλον όταν αυτά χρήζουν ειδικής μεταχείρισης. Απλά αντιλαμβάνομαι πως μια τέτοια στροφή στις σπουδές μου μπορεί να επιφέρει κάτι καλό και σε μένα αλλά και στους γύρω μου, καθώς εκτός από ανάγκη για δουλειά έχω και ανάγκη να βοηθήσω και να προσφέρω. Σας ευχαριστώ! Αν και είναι από Μάρτιο, είσαι από θετική σχετικά σχολή, βρες δεδομένα για το θέμα, τι παίζει στον κλάδο σου, κάνε κάποιες εκτιμήσεις με υπολογισμούς και αποφάσισε, αν είναι το πιθανότερο να σε συμφέρει ή όχι. Μην ακούς τον ένα και τον άλλο, δεν υπάρχει καθόλου συναδελφικότητα, (δεν ξερω αν υπήρχε ποτέ) στους εκπαιδευτικούς, ο θάνατός σου η ζωή μου είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα