Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δεν ήξερα οτι δεν έχει ισχύ αυτός ο όρος με τις ανταγωνιστικές επιχειρήσεις.

Ισχύει βασικά, αλλά και πάλι θα πρέπει να το κρίνει το δικαστήριο.

Ποιος θα πάει έναν απλό υπαλλήλο στο δικαστήριο για αυτό; (Για πιο πάνω σημαντικές θέσεις ναι, αλλά για τίποτα καφετζήδες.. κλαιν)

Δες και αυτό που τα εξηγεί..

http://www.hrpro.gr/default.asp?pid=9&la=1&cID=7&arId=3376

Επεξ/σία από logistoulis
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλα προσωπικα δε μπορει να με κυνηγήσει αφου τα δυο χρονια που ειμαι εκει οι λιγοστοι υπαλληλοι της τοπικης εεπιχείρησης τον ενα χρονο δε πηραμε κανενα δωρο και τον δευτερο μισο δωρο Χριστουγέννων.Τι να μου κανει? Απλα δεν τον σκεφτηκα αυτο το παραγοντα οσο έγραφα

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ανασυρω απο τους νεκρους για να κανω μια ερωτησουλα.

Ειμαι σε μια εργασια εδω και σχεδον 6 μηνες, ποια ειναι η διαδικασια παραιτησης(σορρυ για την ηλιθιοτητα της ερωτησης αλλα δεν το εχω ξανακανει ελλαδα, ημουν εξωτερικο για χρονια)

Ευχαριστω

Επεξ/σία από kargo130
Δημοσ.

Απο ΚΕΠΕΑ:

"Η οικειοθελής αποχώρηση (παραίτηση) μπορεί να γίνει είτε ρητά (γραπτά ή προφορικά) είτε σιωπηρά. Σε κάθε περίπτωση ο εργαζόμενος κατά την αποχώρησή του δικαιούται, εφόσον δεν έχει λάβει την ετήσια άδειά του, αποζημίωση για τις αποδοχές μη ληφθείσας άδειας και επιδόματος αδείας και αναλογία δώρου εορτών."

Το θέμα είναι υπο ποιες συνθήκες θέλεις να φύγεις.Μπορείς να αποχωρήσεις δίνοντας ένα two weeks notice,χωρίς να κλείσεις πόρτες που λένε.Αν πιστεύεις οτι δέν αξίζει τον κόπο,φεύγεις και αύριο το πρωί...

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...