pink_glitter Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι μετάφραση και επικύρωση 2 ξενόγλωσσων πτυχίων για ΑΣΕΠ. Σε όσους απευθύνθηκα, μου είπαν κάποιες υψηλές τιμές (35-50 Ε το ένα). Επειδή αυτή την στιγμή δεν μπορώ να διαθέσω τόσα χρήματα, μήπως γνωρίζει κάποιος έναν πιο οικονομικό τρόπο; (Εκτός του μεταφραστικού του υπουργείου, καθώς δεν μένω Αθήνα.)
tsioulak Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Εμένα για μετάφραση και επικύρωση με πήραν 35 ευρώ στην Ελληνοαμερικανικη ένωση. Πιο φτηνά μονο σε γνωστό/φίλο δικηγόρο έτσι ώστε ειτε να πληρώσεις μονο τα παράβολα/χαρτόσημα ειτε να στα κεράσει.
3DJIN Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 δεν εχετε φιλους δικηγόρους με proficiency? Αν εχετε τοτε το μονο που χρειάζεται στην μετάφραση ειναι υπευθυνη δηλωση οτι έχουν επαρκεια κοστος μηδεν, δεν υπάρχουν παραβολα και χαρτοσήμα
pink_glitter Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δυστυχώς όχι, και το πρόβλημα είναι ότι το ένα από τα δύο πτυχία είναι Γερμανικών.... Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις.
pink_glitter Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε Χαίρω πολύ... γιατί νομίζεις χρειάζομαι τις επικυρώσεις; Για να έχω μια ευκαιρία να βρω δουλειά ίσως; Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από pink_glitter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα