Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους , εχω ενα δυνατο συστημα και επιτελους πηρα μια οθονη ανταξια τους συστηματος , αλλα δεν μπορω να βρω τροπο να την κανω να παιξει 100% , το συστημα μου με καρτα γραφικων 1080ti δεν εχει θεμα και πηρα προσφατα την mg279q της asus (https://www.skroutz.gr/s/6957804/Asus-MG279Q.html?keyphrase=mg279q) ips 2560*1440 στα 144hz , πηρα καλωδιο display port και δεν επαιξε καθολου, τωρα ειμαι με hdmia στα 2560*1440 αλλα στα 60 hz και θελω να δουλεψω στα 144hz αλλα δυσκολευομαι να βρω ποιο καλωδιο θα μου προσφερει το 144hz , οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη , ευχαριστω για το χρονο σας 

Δημοσ.

Μόνο μέσω display port έχεις την δυνατότητα για 144hz...

Δοκίμασες να αλλάξεις τα hz από τον προσαρμογέα του αντάπτορα της κάρτας γραφικών;

img.png

Δημοσ.

νομιζω οτι εχω παρει λαθος displayport γιατι δεν παιζει καναν 2560 ουτε καν στα 60hz , συνεπως πρεπει να παρω ενα καινουργιο καλωδιο 1.2 , εχει να προτεινει κανεις κατι ?

1 ώρα πριν, vAg0s97 είπε

Μόνο μέσω display port έχεις την δυνατότητα για 144hz...

Δοκίμασες να αλλάξεις τα hz από τον προσαρμογέα του αντάπτορα της κάρτας γραφικών;

img.png

το εκανα φιλε μου και δινει μεχρι 120hz οταν το επελεξα μαυρισε η οθονη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χμμ, δεν είμαι σίγουρος για να προτείνω κάτι σε display port cable , αλλά άμα υπάρχει υποδοχή για dvi input μπορείς να παίξεις και από εκεί στα 144hz...

Επεξ/σία από vAg0s97
Δημοσ.

Δες επίσης μήπως έχεις αφήσει κανένα power save option σε σχέση με την gpu ( via nvidia inspector πχ)  και εμποδίζει την κάρτα να δώσει γκάζι για τα 144 hz. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικα εφταιγε το καλωδιο , με αγορα καινουργιου display port η οθονη πεταει , ευχαριστω για το χρονο σας 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είναι λιγο ακριβο.. αλλα αν το βαλεις στην οθονη θα καταλάβεις!

Είναι μαρκας LINDY DISPLAYPORT 1.2 και η τιμη του είναι.......62 euro:P

36292_1[1].png

Δημοσ.
Στις 25/4/2018 στις 12:06 ΜΜ, THEONASCHR είπε

Είναι λιγο ακριβο.. αλλα αν το βαλεις στην οθονη θα καταλάβεις!

Είναι μαρκας LINDY DISPLAYPORT 1.2 και η τιμη του είναι.......62 euro:P

36292_1[1].png

Τι παραπάνω κάνει από ένα άλλο DP 1.2 ?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Νομιζω φαινεται ξεκαρα. :P

Donald-Melania-Trump-Manhattan-Penthouse

Δεν καταλαβαίνω φιλε μου. Θες να μας το εξηγήσεις? Ειλικρινά και χωρίς ιχνος ειρωνείας,απλά δεν γνωρίζω ,τι διαφορά μπορεί να έχει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...