Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Δεν καταλαβαίνω φιλε μου. Θες να μας το εξηγήσεις? Ειλικρινά και χωρίς ιχνος ειρωνείας,απλά δεν γνωρίζω ,τι διαφορά μπορεί να έχει. 

Ειναι χρυσο αρα καλο και ακριβο; Πιθανοτατα δεν εχει καμια απολυτως διαφορα απο ενα καλωδιο που καλυπτει τις απαιτησεις του dp 1.2 και κοστιζει 10€.

Υπαρχουν ομως καλωδια που λενε π.χ. dp 1.2 η hdmi 1.4 κτλ. και δεν τις καλυπτουν, την εχω πατησει με ακριβα επιχρυσωμενα ενισχυμενα και σουπερ ντουπερ hdmi 1.4 που δεν μπορουσαν να περασουν bd ταινια και dts master audio απο το ps3 στο ηχοσυστημα, χανοταν κατα διαστηματα η εικονα η ο ηχος και τελικα επαιξε με ενα που οπτικα αν το εβλεπες ελεγες ειναι για τα πανηγυρια και πιθανοτατα ειχα αγορασει με ουτε 5€.

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Ειναι χρυσο αρα καλο και ακριβο; Πιθανοτατα δεν εχει καμια απολυτως διαφορα απο ενα καλωδιο που καλυπτει τις απαιτησεις του dp 1.2 και κοστιζει 10€.

Υπαρχουν ομως καλωδια που λενε π.χ. dp 1.2 η hdmi 1.4 κτλ. και δεν τις καλυπτουν, την εχω πατησει με ακριβα επιχρυσωμενα ενισχυμενα και σουπερ ντουπερ hdmi 1.4 που δεν μπορουσαν να περασουν bd ταινια και dts master audio απο το ps3 στο ηχοσυστημα, χανοταν κατα διαστηματα η εικονα η ο ηχος και τελικα επαιξε με ενα που οπτικα αν το εβλεπες ελεγες ειναι για τα πανηγυρια και πιθανοτατα ειχα αγορασει με ουτε 5€.

Σιγουρα θα είναι καλό και ποιοτικότατο και πιθανως να αντέξει και στο χρόνο περισσότερο από κάθε άλλο.Απλά αν δεν κάνει κάτι ουσιαστικό νομίζω δεν έχει και νόημα να δώσει κάποιος τόσα λεφτά για καλώδιο. 

Εγώ χρησιμοποιώ το DP που είχε μέσα η οθόνη χωρίς πρόβλημα.

Με πολλά no name,όπως λες,δεν είσαι σίγουρος.(Και εγώ την έχω πατήσει με hdmi)

Πιστεύω με ένα επώνυμο καλώδιο κάνεις τη δουλειά σου.Αυτά είναι αν ψάχνεις την τελειότητα σε κάθε λεπτομέρεια μάλλον. ;) 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Razor333 είπε

Εάν ο κατασκευαστης είναι "σοβαρος" και δεν φτιαχνει καλωδια "μαιμου" υπαρχουν διαφορες στα καλωδια.

Η διαφορα είναι στο διηλεκτρικο και στο βυσμα που θα χρησιμοποιησει για αυτό και κοστολογεί παραπανω.

Αλλοι βλεπουν διαφορες και αλλοι όχι..μονο μια δοκιμη θα σας πεισει:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...