Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικα για skroutz το κοβω καθως δεν εχω βρει κανενα φθηνοτερο καταστημα ακομα και στο εξωτερικο. Και η ερωτηση μου ειναι γιατι; Πως γινεται στην ελλαδα να τα βρισκεις με 300 ευρω και στο γερμανικο-ιταλικο-αμερικανικο αμαζον να ειναι 40 ευρω πανω;

Επεξ/σία από Evilsmile
Δημοσ.

Πριν βγουν τα 660S η εικόνα ήταν ακριβώς αντίθετη. ~300€ στο εξωτερικό και 370-430€ Ελλάδα.

Όπως και να 'χει είναι πραγματικά στουντιακής πιστότητας ακουστικό και πολύ ανώτερο σε ποιότητα μεγαφώνων από τα διάφορα HD5XX (τα οποία πλησιάζουν σε κόστος). Ματώνεις τα αυτιά σου πριν ακούσεις την παραμικρή αλλοίωση. Δύσκολο να πέσουν τιμολογιακά παρακάτω. Φρόντισε για κάποια ενίσχυση πάντως.

Δημοσ.

Πριν πάρεις ακιυστικά τσέκαρε αν πουλάνε ανταλλακτικά μαξιλαράκια για τα αυτιά. Εγώ την είχα πατήσει έτσι με ένα που δεν έβρισκες πουθενά. Βέβαια είχε την μισή τιμή απο αυτά που θες.

Αυτά που πήρα τώρα έχουν δεύτερα μαξιλαράκια στο κουτί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η sennheiser παρέχει υποστήριξη σε ανταλλακτικά για πάρα πολλά χρόνια(άνω της δεκαετίας). Άλλωστε, ειδικά τα μαξιλαράκια, που λερώνονται και παραμορφώνονται με τη χρήση, είναι σημαντική έμμεση πηγή εσόδων για αυτούς.

Ο TS να υπολογίζει γύρω στα 45€ για μαξιλαράκια(τιμή ελληνικής αντιπροσωπέιας). Από τις ακριβότερες εταιρείες σε ανταλλακτικά.

Επεξ/σία από pirmen56

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...