Evilsmile Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Λογικα για skroutz το κοβω καθως δεν εχω βρει κανενα φθηνοτερο καταστημα ακομα και στο εξωτερικο. Και η ερωτηση μου ειναι γιατι; Πως γινεται στην ελλαδα να τα βρισκεις με 300 ευρω και στο γερμανικο-ιταλικο-αμερικανικο αμαζον να ειναι 40 ευρω πανω; Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από Evilsmile
pirmen56 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Πριν βγουν τα 660S η εικόνα ήταν ακριβώς αντίθετη. ~300€ στο εξωτερικό και 370-430€ Ελλάδα. Όπως και να 'χει είναι πραγματικά στουντιακής πιστότητας ακουστικό και πολύ ανώτερο σε ποιότητα μεγαφώνων από τα διάφορα HD5XX (τα οποία πλησιάζουν σε κόστος). Ματώνεις τα αυτιά σου πριν ακούσεις την παραμικρή αλλοίωση. Δύσκολο να πέσουν τιμολογιακά παρακάτω. Φρόντισε για κάποια ενίσχυση πάντως.
Silverage Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Πριν πάρεις ακιυστικά τσέκαρε αν πουλάνε ανταλλακτικά μαξιλαράκια για τα αυτιά. Εγώ την είχα πατήσει έτσι με ένα που δεν έβρισκες πουθενά. Βέβαια είχε την μισή τιμή απο αυτά που θες. Αυτά που πήρα τώρα έχουν δεύτερα μαξιλαράκια στο κουτί.
pirmen56 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Η sennheiser παρέχει υποστήριξη σε ανταλλακτικά για πάρα πολλά χρόνια(άνω της δεκαετίας). Άλλωστε, ειδικά τα μαξιλαράκια, που λερώνονται και παραμορφώνονται με τη χρήση, είναι σημαντική έμμεση πηγή εσόδων για αυτούς. Ο TS να υπολογίζει γύρω στα 45€ για μαξιλαράκια(τιμή ελληνικής αντιπροσωπέιας). Από τις ακριβότερες εταιρείες σε ανταλλακτικά. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από pirmen56
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα