GP46047 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Γεια σας ... Εχω ένα samsung a3 2017 και σήμερα ξέχασα το ματιβο που είχα βάλει ετσι πανω στον πανικό μου μπήκα και διάβασα σε ένα site πως μπορώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακων https://www.the-man.gr/pos-na-xeklidosis-ena-android-pou-exi-motivo-klidomatos/ Έκανα οτι έγραφε και μετα οταν το ανοιξα μου ελεγε να κανω οτι ειχα κανει και την πρωτη φορα που το πηρα ... τα κανω ολα και μετα μου ζηταει τον λογαρισμο google που ειχα συνχρονιση πριν την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ... εγω ομως δεν θυμαμε αυτο τον λογαργιασμο ή το εχω χασει. Τι μου προτείνεται να κανω ;;;;;
lek88 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πως τα ξέχασες όλα βρε παιδί μου κ εσύ;;;; Αυτά τα κρατάμε η σε χαρτί ή σε κάποιον υπολογιστή. Από τον λογαριασμό του Google play δεν θυμάσαι τίποτα απολύτως; ούτε τον κωδικό ούτε το Mail? Δοκίμασε πάλι εργοστασιακες Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από lek88
lek88 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Εγώ όταν το είχα γυρίσει εργοστασιακες το Samsung μου, μετά μπορούσα να βάλω όποιον λογαριασμό θέλω στο Google play. Δοκίμασε να κάνεις άλλη μια φορά εργοστασιακες.
lek88 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Απλά κάνε εργοστασιακες ρυθμίσεις μέσα από το μενού της συσκευής.
chios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 αν δεν θυμάσαι τον κωδικό google πρέπει να το πας στο σερβις με την απόδειξή αγοράς να στο ξεκλειδώσουν. και ναι δυστυχώς lek88 υπάρχουν πάρα πολλοί χρήστες smartphone που δεν ξέρω πως να τους χαρακτηρίσω που ξεχνάνε τον κωδικό google, ότι πιο σοβαρό και ευαίσθητο δεδομένο για το android .
lek88 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μου φαίνεται πολύ περίεργο αυτό. Εγώ τα κρατάω σε 3-4 διαφορετικά σημεία τα σημαντικά password /mail κτλ.
saruman123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, GP46047 είπε Γεια σας ... Εχω ένα samsung a3 2017 και σήμερα ξέχασα το ματιβο που είχα βάλει ετσι πανω στον πανικό μου μπήκα και διάβασα σε ένα site πως μπορώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακων https://www.the-man.gr/pos-na-xeklidosis-ena-android-pou-exi-motivo-klidomatos/ Έκανα οτι έγραφε και μετα οταν το ανοιξα μου ελεγε να κανω οτι ειχα κανει και την πρωτη φορα που το πηρα ... τα κανω ολα και μετα μου ζηταει τον λογαρισμο google που ειχα συνχρονιση πριν την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ... εγω ομως δεν θυμαμε αυτο τον λογαργιασμο ή το εχω χασει. Τι μου προτείνεται να κανω ;;;;; Με αυτόν τον τρόπο έχουμε μέχρι στιγμής 4 στα 4 επιτυχία http://www.frpbypass.us Θέλω να πιστεύω να είσαι ο πέμπτος
GP46047 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μου λεει να το κανω με καλώδιο OTG Γίνεται με απλο καλώδιο usb???
saruman123 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 14 ώρες πριν, GP46047 είπε Μου λεει να το κανω με καλώδιο OTG Γίνεται με απλο καλώδιο usb??? Νομίζω πως όχι.
johnyboy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 τόσες μέρες που προσπαθείς θα είχες πάει σε ένα σερβις σεντερ της σαμσουνγκ και θα στο είχαν κανει σε 2 λεπτά. νομίζω πως είναι και δωρεάν κιόλας
johnyboy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 πάρε τηλ στην σαμσουνγκ αφού δεν έχεις την απόδειξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα