stalactite Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Τι φάση με κάτι επιχειρήσεις που είναι δεν είναι οδοντιατρεία και απλά κάνουν λεύκανση; Είδα μάλιστα ότι έλεγε πως η δραστικη ουσια ειναι 0,1% και θεωρειται και καλα οτι ειναι κοσμητικης χρησης (συμφωνα με το site τους) που παει να πει οτι ειναι τοσο χαμηλη που σαν να μην υπαρχει σχεδον θα ειναι αλλα λεει οτι εχει αποτελεσμα αρκετους τονους (δηλαδη να ασπρισουν κατα 4 τονους τα δοντια). Οι τιμες εχω ακουσει οτι ειναι πολυ φτηνοτερες αλλα δεν μπορω να καταλαβω ακριβως που ειναι η "παγιδα". Οτι δεν θα χει αποτελεσμα, οτι θα χαλασει τα δοντια, τι; Επισης ειναι νομιμα ολα αυτα;
mylo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δε ξέρω αν υπάρχει παγίδα και ποια είναι, εγώ πάντως αν ο άλλος δεν είναι οδοντίατρος δεν τον εμπιστεύομαι.
stratosw Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Εστω εχεις προβλημα με τη μεση σου. Πας στο γιατρο και αναλογα την περιπτωση σου γραφει φυσικοθεραπειες, χαπια, μεχρι και ενεσεις. Πας στην πεθερα σου και σου λεει αδιαπραγματευτα εμπλαστρο. Με το εμπλαστρο μπορει να δεις ανακουφιση αλλα προσωρινη και το προβλημα δε.θα λυθει. Δεν ειναι παγιδα. ειναι διαφορετικη λυση αλλα οχι αναγκαια με ισαξιο ή συγκρισιμο αποτελεσμα
mylo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 21 λεπτά πριν, stratosw είπε Εστω εχεις προβλημα με τη μεση σου. Πας στο γιατρο και αναλογα την περιπτωση σου γραφει φυσικοθεραπειες, χαπια, μεχρι και ενεσεις. Πας στην πεθερα σου και σου λεει αδιαπραγματευτα εμπλαστρο. Με το εμπλαστρο μπορει να δεις ανακουφιση αλλα προσωρινη και το προβλημα δε.θα λυθει. Δεν ειναι παγιδα. ειναι διαφορετικη λυση αλλα οχι αναγκαια με ισαξιο ή συγκρισιμο αποτελεσμα Αν τολμάς πες όχι στην πεθερά
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ότι είναι "κατάστημα" δεν σημαίνει και τίποτα. Την εφαρμογή μπορεί να την κάνει οδοντίατρος. Δεν ξέρω βέβαια το νομικό πλαίσιο, λογικά εφόσον είναι οδοντιατρική πράξη ίσως να είναι και παράνομο να μην έχουν οδοντίατρο. ΥΓ: Αν βέβαια η δραστική ουσία είναι σε χαμηλό ποσοστό ίσως και να επιτρέπεται. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
Diskimpex Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Ρωτας καπου και το τσεκαρεις και σε αλλο οδοντιατρο
duende Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 εχουν ξεφυτρωσει πολλα τετοια μαγαζακια "λευκανση με 10 ευρω" οπως και "περπατητες σκυλων" τα καιρια προβληματα μας
lek88 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω την εντύπωση ότι την λεύκανση δεν την κάνει ο οδοντίατρος αλλά πας σε κάποιο σχετικό κέντρο. Έτσι έχω ακούσει δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά. Οποιος και να σου κάνει την λεύκανση όμως θέλει ειδική περιποίηση μετά για να τα κρατήσεις στον σωστό τόνο και να μη γίνουν όπως πριν Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από lek88
sargio01 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ψαχτείτε και για την οδοντιατρική σχολή, ξέρω οτι το κόστος για οτιδήποτε είναι πολύ χαμηλό καθώς χρεώνει μόνο τα υλικά αφού την κούρα την αναλαμβάνουν φοιτητές στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης(πάντα υπο την επίβλεψη του καθηγητή). σ.σ. Υπάρχει περιορισμός βέβαια στην εποχή που θα γίνει, νομίζω άνοιξη στο πλαίσιο της πτυχιακής(;), δεν θυμάμαι καλά... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από sargio01
DrLo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 20 ώρες πριν, stalactite είπε Τι φάση με κάτι επιχειρήσεις που είναι δεν είναι οδοντιατρεία και απλά κάνουν λεύκανση; Είδα μάλιστα ότι έλεγε πως η δραστικη ουσια ειναι 0,1% και θεωρειται και καλα οτι ειναι κοσμητικης χρησης (συμφωνα με το site τους) που παει να πει οτι ειναι τοσο χαμηλη που σαν να μην υπαρχει σχεδον θα ειναι αλλα λεει οτι εχει αποτελεσμα αρκετους τονους (δηλαδη να ασπρισουν κατα 4 τονους τα δοντια). Οι τιμες εχω ακουσει οτι ειναι πολυ φτηνοτερες αλλα δεν μπορω να καταλαβω ακριβως που ειναι η "παγιδα". Οτι δεν θα χει αποτελεσμα, οτι θα χαλασει τα δοντια, τι; Επισης ειναι νομιμα ολα αυτα; Τι σε κάνει να λες το κόκκινο? Δηλαδή με ποιο κριτήριο θεωρείς το 0,1% "σαν να μην υπάρχει σχεδόν" ? Απλά επειδή σου φαίνεται μικρό σαν νούμερο? Δεν είμαι ειδικός αλλά θα υπέθετα ότι υπάρχουν φάρμακα που η δραστική τους ουσία μπορεί να κυμαίνεται σε αυτά τα επίπεδα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα