Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ίσως λίγο χαζή ερώτηση αλλά έχω απορία, γίνεται να εγγραφεί κάποιος σήμερα σε μια σχολή που πέρασε το 1988-1989? Να σημειωθεί ότι την χρόνια της εισόδου είχε γίνει κανονικά εγγραφή. Αν κάποιος ξέρει ας μου πει

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zengar Zombolt είπε

Καλύτερη ερώτηση : Ζει ακόμα αυτός που πέρασε τότε στην σχολή ;;; Τα εγγόνια του τι λένε ;;;  

:P:P:P

Χάχα ζει και βασιλεύει αν και ακόμα δεν έχει εγγόνια... Θεώρησα πως αν μπορεί να εγγραφεί τώρα δεν θα ήταν άσχημα από την στιγμή που έχω δει 60χρονους να τελειώνουν την Θεολογία στα 4 χρόνια γιατί όχι και αυτό το άτομο; απλά δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος επανεγγραφής χωρίς πανελλήνιες 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Liam Lawrence είπε

Παιδιά ίσως λίγο χαζή ερώτηση αλλά έχω απορία, γίνεται να εγγραφεί κάποιος σήμερα σε μια σχολή που πέρασε το 1988-1989? Να σημειωθεί ότι την χρόνια της εισόδου είχε γίνει κανονικά εγγραφή. Αν κάποιος ξέρει ας μου πει

Όχι

Δημοσ.

Ακομα και αν από αμέλεια δεν σε διέγραψαν, θα σε διαγράψουν τωρα.

Παρολαυτα, γνωριζω οτι υπηρχε μια παραμετρος για άτομα πάνω απο κάποια ηλικία που ειχε συγχωνευτει με την ελευθερη εισαγωγη με τα ΑμεΑ.

Ενα τλφ στο Υπουργειο Παιδείας θα σε καλύψει.

Δημοσ.

Λογικά θα σε έχουν διαγράψει αλλα δεν χάνεις τίποτα να πας και να ρωτήσεις εάν είσαι ακόμη εγγεγραμμένος φοιτητής. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Liam Lawrence είπε

Αν δεν  έχει γίνει διαγραφή, τότε συνεχίζει κανονικά τις σπουδές ακόμη και μετά από τόσα χρόνια.  Σε κάθε περίπτωση επικοινωνεί άμεσα με γραμματεία,  είναι οι μόνοι αρμόδιοι για τα πάσης φύσης διαδικαστικά, όπως ανανέωση εγγγραφής στο εξάμηνο, αναλυτικές κοκ.

ΥΓ. Νομίζω δεν εφαρμόστηκαν σε όλα τα τμήματα οι διαγραφές.

Επεξ/σία από Dagobert
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Dagobert είπε

Αν δεν  έχει γίνει διαγραφή, τότε συνεχίζει κανονικά τις σπουδές ακόμη και μετά από τόσα χρόνια.  Σε κάθε περίπτωση επικοινωνεί άμεσα με γραμματεία,  είναι οι μόνοι αρμόδιοι για τα πάσης φύσης διαδικαστικά, όπως ανανέωση εγγγραφής στο εξάμηνο, αναλυτικές κοκ.

ΥΓ. Νομίζω δεν εφαρμόστηκαν σε όλα τα τμήματα οι διαγραφές.

Εχεις δίκιο. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Liam Lawrence είπε

Πανω στην ωρα το θυμηθηκες τυπε :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...