Liam Lawrence Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Παιδιά ίσως λίγο χαζή ερώτηση αλλά έχω απορία, γίνεται να εγγραφεί κάποιος σήμερα σε μια σχολή που πέρασε το 1988-1989? Να σημειωθεί ότι την χρόνια της εισόδου είχε γίνει κανονικά εγγραφή. Αν κάποιος ξέρει ας μου πει
Zengar Zombolt Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Καλύτερη ερώτηση : Ζει ακόμα αυτός που πέρασε τότε στην σχολή ;;; Τα εγγόνια του τι λένε ;;; 1
Liam Lawrence Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Zengar Zombolt είπε Καλύτερη ερώτηση : Ζει ακόμα αυτός που πέρασε τότε στην σχολή ;;; Τα εγγόνια του τι λένε ;;; Χάχα ζει και βασιλεύει αν και ακόμα δεν έχει εγγόνια... Θεώρησα πως αν μπορεί να εγγραφεί τώρα δεν θα ήταν άσχημα από την στιγμή που έχω δει 60χρονους να τελειώνουν την Θεολογία στα 4 χρόνια γιατί όχι και αυτό το άτομο; απλά δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος επανεγγραφής χωρίς πανελλήνιες
livefreeordie Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 43 λεπτά πριν, Liam Lawrence είπε Παιδιά ίσως λίγο χαζή ερώτηση αλλά έχω απορία, γίνεται να εγγραφεί κάποιος σήμερα σε μια σχολή που πέρασε το 1988-1989? Να σημειωθεί ότι την χρόνια της εισόδου είχε γίνει κανονικά εγγραφή. Αν κάποιος ξέρει ας μου πει Όχι
pontez2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Ακομα και αν από αμέλεια δεν σε διέγραψαν, θα σε διαγράψουν τωρα. Παρολαυτα, γνωριζω οτι υπηρχε μια παραμετρος για άτομα πάνω απο κάποια ηλικία που ειχε συγχωνευτει με την ελευθερη εισαγωγη με τα ΑμεΑ. Ενα τλφ στο Υπουργειο Παιδείας θα σε καλύψει.
tsioulak Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Λογικά θα σε έχουν διαγράψει αλλα δεν χάνεις τίποτα να πας και να ρωτήσεις εάν είσαι ακόμη εγγεγραμμένος φοιτητής.
zio10 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Να πάει να παρακολουθήσει σα να μη συμβαίνει τίποτα!
Dagobert Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Liam Lawrence είπε Παιδιά ίσως λίγο χαζή ερώτηση αλλά έχω απορία, γίνεται να εγγραφεί κάποιος σήμερα σε μια σχολή που πέρασε το 1988-1989? Να σημειωθεί ότι την χρόνια της εισόδου είχε γίνει κανονικά εγγραφή. Αν κάποιος ξέρει ας μου πει Αν δεν έχει γίνει διαγραφή, τότε συνεχίζει κανονικά τις σπουδές ακόμη και μετά από τόσα χρόνια. Σε κάθε περίπτωση επικοινωνεί άμεσα με γραμματεία, είναι οι μόνοι αρμόδιοι για τα πάσης φύσης διαδικαστικά, όπως ανανέωση εγγγραφής στο εξάμηνο, αναλυτικές κοκ. ΥΓ. Νομίζω δεν εφαρμόστηκαν σε όλα τα τμήματα οι διαγραφές. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από Dagobert 1
tsioulak Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, Dagobert είπε Αν δεν έχει γίνει διαγραφή, τότε συνεχίζει κανονικά τις σπουδές ακόμη και μετά από τόσα χρόνια. Σε κάθε περίπτωση επικοινωνεί άμεσα με γραμματεία, είναι οι μόνοι αρμόδιοι για τα πάσης φύσης διαδικαστικά, όπως ανανέωση εγγγραφής στο εξάμηνο, αναλυτικές κοκ. ΥΓ. Νομίζω δεν εφαρμόστηκαν σε όλα τα τμήματα οι διαγραφές. Εχεις δίκιο.
opcorsa Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 12 ώρες πριν, Liam Lawrence είπε Παιδιά ίσως λίγο χαζή ερώτηση αλλά έχω απορία, γίνεται να εγγραφεί κάποιος σήμερα σε μια σχολή που πέρασε το 1988-1989? Να σημειωθεί ότι την χρόνια της εισόδου είχε γίνει κανονικά εγγραφή. Αν κάποιος ξέρει ας μου πει Πανω στην ωρα το θυμηθηκες τυπε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα