Racerr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 η κλασσικη εκεινη γιαγια που θα σε κοιταει με θανατηφορο βλεμμα που σου διαπερναει ο σωμα ωστε να σηκωθεις.Και αν μενουν ορθιες αρχιζουν να βριζουν τους νεους που δεν εχουν παιδεια σας εχει τυχει να φανταστω οσοι παιρνετε λεωφορεια.Ποια η γνωμη σας?
lek88 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Υπάρχει σχετικό thread γι αυτό το θέμα. Αλλά ψάχνω και δεν το βρίσκω.... Αν το βρει κάποιο παιδί ας σου το στείλει! Κοίτα.. Αν ο ηλικιωμένος είναι ευγενικός θα σηκωθώ. Αν είναι αγενής εννοείται πως όχι! Μου έχει τύχει να είμαι μέσα σε λεωφορείο με άλλα δύο άτομα όλα κ όλα και μπαίνει ένας παππούς μέσα με ύφος και με χτυπάει με την μαγκούρα και μου λέει "σήκω ρε αχαϊρευτη να κάτσω"!!!!!! Όλες οι θέσεις άδειες σου λέω!!! 5
quadro Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μου χει τύχει. Κάθομαι στο λεοφωρίο πίσω γαλαρία, 4 θέσεις, πορτοκαλί κλασσικό του ΟΑΣΘ. Μπαίνει ένας θειος, με κοιτάει, τον κοιτάω, μετά από 10σεκ ακολουθεί η εξής συζήτηση: Εγω: Θέλετε μήπως να καθίσετε; Θειος: (βλέμα θανατηφόρο και παύση): Θα έπρεπε, αντί να ρωτάς, να έχεις ήδη σηκωθεί.... Εγώ: Μα κύριε, σας ρωτάω.. Κυρία από διπλα: Δε μας παρατάς ρε παππού, βρήκες όρεξη να μαλώσεις με κάποιον και έρχεσαι στο λεοφορείο; Θειος: ... (Μετά απ αυτό κατέβηκε στην επόμενη στάση) --- Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός από όλους και οι νεότεροι να δείχνουν κατανόηση σε κάποια πράγματα (και να παραχωρούν την θέση τους εννοείται) Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από quadro 6
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, lek88 είπε "σήκω ρε αχαϊρευτη να κάτσω"!!!!!! Βρήκα πώς θα σε φωνάζω
Fabricated Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Εγω δεν μπορώ να μην κάθομαι στα μμμ. Ωστόσο αν κάποιος μου ζητήσει εννοείται θα σηκωθώ. Εκτός αν δω κάποιον να τρέχει και να σπρώχνει για να πάρει μια θέση. Τότε θα τρέξω πιο γρήγορα και να βρει αλλού να κάτσει 2
lek88 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Βρήκα πώς θα σε φωνάζω Παππού;;;; εσύ;;;;;;
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εύρηκα.. και φλαουτάρας παρακαλώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/623732-ηλικιωμενοι-και-λεωφορεία/ Θα σέβεστε αγαπητά παππούδια. Τον φλαουτάρα δεν θα τον ξανασηκώσετε Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από TriLoBiTe 1
Diskimpex Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Χωρις να θελω να ανοιξω θεμα για τσακωμους,εχω προσεξει οι αλλοδαποι ,συνηθως και χωρις εισητηριο ειναι πολυ αγενεις. Εχει τυχει να ζητανε και να καθισουν και απο γεροντακια Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από Diskimpex 2 1
Fabricated Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Diskimpex είπε Χωρις να θελω να ανοιξω θεμα για τσακωμους,εχω προσεξει οι αλλοδαποι ,συνηθως και χωρις εισητηριο ειναι πολυ αγενεις. Εγώ το αντίθετο έχω παρατηρήσει, κάθονται σε μια γωνιά αμίλητοι συνήθως 3
Diskimpex Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σιγουρα δεν ειναι ολοι ,αλλα οταν γινεται δεν αντιδρα και κανεις προσεξα . Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από Diskimpex 1
isay Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Racerr είπε η κλασσικη εκεινη γιαγια που θα σε κοιταει με θανατηφορο βλεμμα που σου διαπερναει ο σωμα ωστε να σηκωθεις.Και αν μενουν ορθιες αρχιζουν να βριζουν τους νεους που δεν εχουν παιδεια σας εχει τυχει να φανταστω οσοι παιρνετε λεωφορεια.Ποια η γνωμη σας? Παρασκευή δεν ειναι σήμερα; on time 2
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Έστω ότι η γιαγιά σε στραβοκοίταξε ή σου είπε και μια κουβέντα παραπάνω. Ε και τι έγινε ; Μην χαλιέστε με ανούσια πράγματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε Εύρηκα.. και φλαουτάρας παρακαλώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/623732-ηλικιωμενοι-και-λεωφορεία/ Θα σέβεστε αγαπητά παππούδια. Τον φλαουτάρα δεν θα τον ξανασηκώσετε Σωστός! Εξαρτάται από την περίπτωση. Ο νέος που γυρνάει από τη δουλειά μετά από 10 ώρες εργασίας γιατί να μην κάτσει αλλά να δώσει την θέση του στην θείτσα που δεν έχει εργαστεί ποτέ και παίρνει την σύνταξη του συζύγου και πάει για καφέ; Κατα τ'άλλα, καλό είναι όποιος μπορεί να παραχωρεί την θέση του στους γηραιότερους. Εγώ ευτυχώς δεν μπαίνω συχνά σε λεωφορεία. Αυτοκίνητο ή πόδια είναι οι πρώτες επιλογές μου!
Racerr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 27 λεπτά πριν, Eoin είπε Έστω ότι η γιαγιά σε στραβοκοίταξε ή σου είπε και μια κουβέντα παραπάνω. Ε και τι έγινε ; Μην χαλιέστε με ανούσια πράγματα. συζητηση κανουμε 1
l337 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Racerr είπε συζητηση κανουμε Το θέμα έχει ήδη αναπτυχθεί πλήρως εδώ στο forum μιας και έχει ξαναγίνει συζήτηση. Ποιο το νόημα να ξαναγίνει λοιπόν η ίδια συζήτηση και να ειπωθούν τα ίδια πράγματα; Και εάν εσύ θέλεις να μας πεις την γνώμη σου, που υποθέτω ότι δεν την είχες πει παλιότερα, τότε γιατί δεν μας την έχεις πει μέχρι τώρα στο thread αυτό; Και καταλήγω, ποιο το νόημα του συγκεκριμένου νήματος; Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από l337
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα