skiabox Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, DrLo είπε Αμα σοτ πω ότι δε ξέρω καν πως γίνεται αυτό. Αλλά και να ήξερα δεν θα μου άρεσε. Θα καταντούσε βαρετό. Είναι στα settings. Θα το βρεις εύκολα. Δεν είναι βαρετό. Είναι όπως στην κανονική ζωή που δεν κάνεις παρέα με όλους. Εγώ δεν κάνω παρέα με κάποιον που δεν έχει να μου προσφέρει κάτι.
DrLo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, skiabox είπε Είναι στα settings. Θα το βρεις εύκολα. Δεν είναι βαρετό. Είναι όπως στην κανονική ζωή που δεν κάνεις παρέα με όλους. Εγώ δεν κάνω παρέα με κάποιον που δεν έχει να μου προσφέρει κάτι. Μα γιατί νομίζεις ότι μπαίνω στο insonia ... ακριβώς επειδή δεν ακούω αρκετές ανοησίες από γνωστούς μου στη κανονική μου ζωή. Είναι σαν να πηγαίνεις στον ζωολογικό κήπο να δεις τα ζώα που δεν υπάρχουν τριγύρω σου κανονικά. Θα πήγαινες σε έναν ζωολογικό κήπο να δεις σκύλους και γάτες ? Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από DrLo
gaius germanicus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 25 λεπτά πριν, defacer είπε άτι ανιστόρητα και γεμάτα άγνοια τσουβαλιάσματα περι "μιας χούφτας αναρχικών που ΧΥΖ", "στις κομμουνιστικές χώρες ΧΥΖ"... τι να πω. Όποιος θέλει να βγάλει χρήσιμο συμπέρασμα ανοίγει πρώτα τα αυτιά του και μετά το στόμα του. Δε νομίζω πως έχουν γνώση οι περισσότεροι εδώ για το πώς σκέφτονται κάποια άτομα τελείως εκτός του κοινωνικού τους κύκλου ή πώς έβρισκε να εκτονωθεί ο προλετάριος στην ΕΣΣΔ, άποψη όμως έχουν όλοι. Το μόνο που θα καταφέρετε έτσι είναι να διχάσετε μια κοινωνία, όχι να τη βελτιώσετε. Η βελτίωση απαιτεί γνώση του παρελθόντος και του διαφορετικού. Για ρητορική χωρίς καμία γνώση δείτε τον Ντόναλντ. δεν νομιζω να ειναι θεμα γνωσης ,απο τα ποσοστα που επαιρναν και συνεχιζουν να παιρνουν νδ-πασοκ και διαφορες τραγελαφικες τσοντες τυπου λεβεντη και του εκπροσωπου του μπομπολα θεωδορακη καταλαβαινει κανεις οτι ειναι θεμα νοημοσυνης το ολο ζητημα. 1
fotodv7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Πείτε μου ένα κράτος στον κόσμο όπου ισχύει το "Ελεύθερες Μετακινήσεις για όλους"... 1
defacer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 24 minutes ago, GenesisX said: Μα προφανώς η 17Ν , οι Πυρήνες της Φωτιάς και οι αναρχικοί κολλητάρια με όλες τις κυβερνήσεις ήταν. Δεν υπάρχει καμία συσχέτιση με κάποιο κόμμα Ούτε οι νεοναζί έχουν σχέση με την Χ.Α. Τυχαίοι ακροδεξιοί είναι. Το ότι υπάρχουν ακραίες οργανώσεις που πρόσκεινται σε συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους δεν είναι νέο. Για την ακρίβεια αν θες να βρεις ακραία οργάνωση που ΔΕΝ έχει πολιτική ατζέντα θα πρέπει να ψάξεις αρκετά. Από κει και πέρα δεν πιστεύω να εννοείς πως η εκάστοτε κυβέρνηση σε μια δημοκρατική (καταλαβαίνετε τι θέλω να πω) χώρα αφήνει τους δικούς της και μόνο, διαφορετικά όλες αυτές οι αριστερών καταβολών οργανώσεις που αναφέρεις δε θα έπρεπε να υπήρχαν στην Ελλάδα προ αριστερής (καταλαβαίνετε τι θέλω να πω) κυβέρνησης, ούτε και σε άλλες χώρες κλπ. Αλλά υπήρχαν. Άρα;
gaius germanicus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) οι ανεργοι,οι μαθητες-σπουδαστες και οι συνταξιουχοι θα πρεπε να μετακινουνται δωρεαν τουλαχιστον. τι σημασια εχει αν δεν εφαρμοζεται πουθενα η δωρεαν μετακινηση (αν και διαφορα πειραματα εχουν γινει κατα καιρους). Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από gaius germanicus
defacer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 5 minutes ago, gaius germanicus said: δεν νομιζω να ειναι θεμα γνωσης ,απο τα ποσοστα που επαιρναν και συνεχιζουν να παιρνουν νδ-πασοκ και διαφορες τραγελαφικες τσοντες τυπου λεβεντη και του εκπροσωπου του μπομπολα θεωδορακη καταλαβαινει κανεις οτι ειναι θεμα νοημοσυνης το ολο ζητημα. Είναι μειονέκτημα της δημοκρατίας πως και οι χαζοί ψηφίζουν ελεύθερα. Αλλά είναι και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της.
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, defacer είπε Είναι μειονέκτημα της δημοκρατίας πως και οι χαζοί ψηφίζουν ελεύθερα. Αλλά είναι και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της. Με ποιον τρόπο είναι πλεονέκτημα?
DrLo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 14 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε δεν νομιζω να ειναι θεμα γνωσης ,απο τα ποσοστα που επαιρναν και συνεχιζουν να παιρνουν νδ-πασοκ και διαφορες τραγελαφικες τσοντες τυπου λεβεντη και του εκπροσωπου του μπομπολα θεωδορακη καταλαβαινει κανεις οτι ειναι θεμα νοημοσυνης το ολο ζητημα. αυτόν τον θεοδωράκη λες ? γιατί τελευταία μαθαίνω ότι αλλάζουν "θεοδωράκηδες" κάποιοι, αποποιούνται τον ένα και πλησιάζουν τον άλλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει δωρεάν μετακίνηση, δωρεάν παιδεία, ούτε δωρεάν δημόσιο χρήμα από λεφτόδεντρα. Οταν το καταλάβουμε θα μπορέσουμε να γίνουμε κράτος. Παρόλο που δεν είμαι φάν του Θεοδωράκη, η συσχέτιση Μπόμπολα-Θεοδωράκη είναι άλλη μια κλασική εμμετική προπαγάνδα λασπολογίας. Την στιγμή μάλιστα που πλέον η πλειοψηφία των ΜΜΕ έχει περάσει πλέον στην άλλη πλευρά. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
georgeγ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, GenesisX είπε Δεν υπάρχει δωρεάν μετακίνηση, https://www.youtube.com/watch?v=8XPsGK6IEyg στα σχολια του βιντεο διαβαζω οτι ακομα και αυτοι πληρωνουν 1 pesos
zio10 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Για ποτάκι οι mods! Σε ποια forum γίνονται ελεύθερα τέτοιες συζητήσεις;
AtiX Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, zio10 είπε Για ποτάκι οι mods! Σε ποια forum γίνονται ελεύθερα τέτοιες συζητήσεις; 2sky... 1
DrLo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, zio10 είπε Για ποτάκι οι mods! Σε ποια forum γίνονται ελεύθερα τέτοιες συζητήσεις; https://www.flashback.org/
Προτεινόμενες αναρτήσεις