papasfikas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι τα δικαιολογητικά της 8μηνης θητείας οπλίτη, λόγω του ότι είμαστε 4 αδέρφια και είμαι ο πρώτος που υπηρετώ (πολύτεκνος), καθώς επίσης και που μπορώ να καταθέσω τα συγκεκριμένα δικαιολογητικά. Λόγω του ότι η Στρατολογική Υπηρεσία δεν σηκώνει τηλέφωνο ποτέ, θέλω εάν κάποιος γνωρίζει να μου απαντήσει. Ευχαριστώ!
guy_threepwood Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω, αλλά το "δεν σηκώνουν το τηλέφωνο ποτέ" μου θύμισε τις παλιές καλές μέρες που ζούσα στην Ελλάδα... Καλή τύχη φίλε μου, ρώτα στο omhroi.gr
MikeJ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Υπάρχει τόπικ για το στρατό πάντως και εδώ στο insomnia. Όσο για τα δικαιολογητικά , εμάς μας ειχαν ενημερώσει και στο κέντρο αφότου παρουσιαστήκαμε και γενικά δεν υπάρχει προθεσμία στο πότε να τα κάνεις. (απλά τα κάνεις όσο γίνεται νωρίτερα για να μην αργήσει και η μετάθεσή σου στο 5μηνο στο τόπο συμφερόντων σου.) .Εγώ πχ τα έκανα στην πρώτη άδεια μετά την ορκοκωσία σε ΚΕΠ (γίνεται και εκεί η αίτηση και τη μεταβιβάζουν στη στρατολογία), επειδή δεν είχα μαζί μου τα χαρτιά όταν παρουσιάστηκα. Τώρα για τη περίπτωση σου δε ξέρω ακριβώς τι χρειάζεται. Εικάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
Thulogur Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) πας σε ενα ΚΕΠ, παίρνεις πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, το καταθέτεις ειτε στο φρουραρχείο, ειτε στη μοναδα οταν παρουσιαστείς μαζι με την καρτελα σου. Αυτο εκαναν διαφοροι φιλοι και γνωστοι οταν πηγαν. Καλή θητεία! Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από Thulogur
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα