Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας εχω μια απορια εδω και εναμιση μηνα κανω διαιτα και εχω χασει 10 κιλα και εχω κοψη τα αναψυκτικα αλλα εχω μια επιθυμια να πιω ενα παρα πολυ. Λοιπον το ερωτημα ειναι κανει να πιω εστω μια φορα την εβδομαδα αναψυκτικο με στεβια(green cola) ή θα παρω κιλα?

Επεξ/σία από Mr.kostas
  • Like 1
Δημοσ.

Με ένα αναψυκτικό δε θα πάθεις τίποτα, το θέμα είναι μείνεις στο ένα και μη πας στο δεύτερο 

• Like 2
Δημοσ.

Είναι και κάποια που λένε χωρίς ζάχαρη, μηδέν θερμίδες κλπ. Αν και συμφωνώ κι εγώ ότι δεν θα πάθεις και τίποτα με ένα αναψυκτικό.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ και πριν την δίαιτα έπινα μόνο zero απλά φοβόμουν μην είναι ρίσκο τωρα στην δίαιτα για αυτό. Ωραία ευχαριστώ για την βοήθεια σας.:D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ένα μήνα 10 κιλά;;;; πως τα κατάφερες;;;; 

Δεν θα πάθεις κάτι με 1 τη βδομάδα. 

Πάρε zero 

Η πάρε ατομκα μπουκαλάκια και πιες μισό τη βδομάδα. Ακόμα καλύτερα. 

Είναι τρομερά εθιστικα τα αναψυκτικά. Θέλει προσοχή 

Επεξ/σία από lek88
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτα που εχουν αποκλειστικα στεβια, ως γλυκαντικη ουσια, ειναι ενταξει. Εχουν περιπου 10 θερμιδες τα 330ml. Το ζητημα ειναι πως υπαρχουν αναψυκτικα που εχουν στεβια και ζαχαρη, με παρα πολλες θερμιδες.

Διαφορες ελληνικες εταιρειες εχουν προιοντα αποκλειστικα με στεβια, διαβαζε την συσταση τους πριν παρεις καποιο.

• Like 1
Δημοσ.

Μία μέρα τη βδομάδα μπορείς να χαλαρώνεις και να απολαμβάνεις και τα απαγορευμένα.

• Like 2
Δημοσ.

2 ώρες πριν, Mr.kostas είπε

Καλησπερα σας εχω μια απορια εδω και εναμιση μηνα κανω διαιτα και εχω χασει 10 κιλα και εχω κοψη τα αναψυκτικα αλλα εχω μια επιθυμια να πιω ενα παρα πολυ. Λοιπον το ερωτημα ειναι κανει να πιω εστω μια φορα την εβδομαδα αναψυκτικο με στεβια(green cola) ή θα παρω κιλα?

Άσε τι σου λένε όλοι.Σε παραμυθιάζουν γιατί ζηλεύουν που έχασες 10 κιλά σε ένα μήνα.Είναι παγαπόντηδες.:P

Μακριά από κόκα κόλες κ.λ.π. Πιες ένα μεταλλικό ανθρακούχο νερό ή μία σόδα.Η μία θα φέρει και δεύτερη.Είναι πειρασμός.Και μετά πάπαλα οι στερήσεις να χάσεις τα 10 κιλά.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lek88 είπε

Σε ένα μήνα 10 κιλά;;;; πως τα κατάφερες;;;; 

Δεν θα πάθεις κάτι με 1 τη βδομάδα. 

Πάρε zero 

Η πάρε ατομκα μπουκαλάκια και πιες μισό τη βδομάδα. Ακόμα καλύτερα. 

Είναι τρομερά εθιστικα τα αναψυκτικά. Θέλει προσοχή 

Με σωστή διατροφή και καλή γυμναστική κατάφερα και έχασα τόσα κιλά :D

18 λεπτά πριν, opera είπε

Μία μέρα τη βδομάδα μπορείς να χαλαρώνεις και να απολαμβάνεις και τα απαγορευμένα.

Το ξέρω αυτό έχω μια free μέρα κάθε εβδομάδα και μπορώ να τρώω ότι θέλω με μέτρο φυσικά. :D

Δημοσ.

οχι δεν θα πάρεις κιλά με αναψυκτικό χωρίς ζάχαρη , πολλοί πίνουν και 1 κουτάκι τη μέρα όταν είναι σε γράμμωση για 8-9% λίπος που εκεί θα φαινόταν με χίλια η παραμικρή επίπτωση στο σωματικό λίπος αντίθετα με την περίπτωση σου. Το μόνο κακό ειναι πως χαλάνε τα δόντια κλπ οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν ειναι ότι καλύτερο αλλα αν δεν σε νοιάζει go for it .

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, dhmak είπε

Άαε, τα ίδια και το ξύδι και το λεμόνι που πραγματικά καθαρίζουν τα πάντα!
Σταματήστε ν'αναπαράγετε ό,τι διαβάζετε χωρίς να σκέφτεστε πρώτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...