Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 minutes ago, Vassilis_24 said:

Άαε, τα ίδια και το ξύδι και το λεμόνι που πραγματικά καθαρίζουν τα πάντα!
Σταματήστε ν'αναπαράγετε ό,τι διαβάζετε χωρίς να σκέφτεστε πρώτα...

Κλασικο meme που απο ο,τι φαινεται ακομα κραταει . 

• Like 1
Δημοσ.

Όταν λένε ότι έχουν stevia μέσα δεν αναφέρουν ότι έχουν και αλλά γλυκαντικά μέσα! 

Συνήθως έχουν ένα ποσοστό μέσα (πχ 55% στέβια) και τα υπόλοιπα είναι συνήθη γλυκαντικά μέσα. Διαβάστε τις ετικέτες!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Vapir είπε

οχι δεν θα πάρεις κιλά με αναψυκτικό χωρίς ζάχαρη , πολλοί πίνουν και 1 κουτάκι τη μέρα όταν είναι σε γράμμωση για 8-9% λίπος που εκεί θα φαινόταν με χίλια η παραμικρή επίπτωση στο σωματικό λίπος αντίθετα με την περίπτωση σου. Το μόνο κακό ειναι πως χαλάνε τα δόντια κλπ οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν ειναι ότι καλύτερο αλλα αν δεν σε νοιάζει go for it .

Η zero ειδικά που έχει ασπαρτάμη αντί για ζάχαρη, δεν ανεβάζει καθόλου το γλυκαιμικό δείκτη. Οπότε αν δεν πας για γράμμωση, αλλά απλά δίαιτα μπορείς να πίνεις και 1 μπουκάλι τη μέρα.

Επεξεργασία: Βέβαια για να είμαι σωστός πρέπει να πω ότι όπως όλα τα ανθρακούχα ποτά σε μεγάλη ποσότητα βλάπτει το στομάχι. Επίσης η ασπαρτάμη έχει κατηγορηθεί για καρκινοπάθειες και φυσικά τα δόντια δε θα είναι στην καλύτερή τους. Αλλά στο χάσιμο κιλών δεν υπάρχει επίπτωση.

Επεξ/σία από BadBoy
Διευκρινήσεις
  • Like 1
Δημοσ.

Οι γλυκαντικές ουσίες κατηγορούνται για πολλά κακά.

https://www.health.harvard.edu/blog/artificial-sweeteners-sugar-free-but-at-what-cost-201207165030

ή εδώ http://www.massgeneral.org/News/pressrelease.aspx?id=2016

Λέει οτι η ασπαρτάμη ενδέχεται να αποτρέπει την απώλεια βάρους.

Κατα τη γνώμη μου καλύτερα να πίνεις ένα κανονικό αναψυκτικό με ζάχαρη μια φορά τη βδομάδα παρά να καθιερώσεις τα light αναψυκτικά καθημερινά στη διατροφή σου.

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, txcellas said:

Όταν λένε ότι έχουν stevia μέσα δεν αναφέρουν ότι έχουν και αλλά γλυκαντικά μέσα! 

Συνήθως έχουν ένα ποσοστό μέσα (πχ 55% στέβια) και τα υπόλοιπα είναι συνήθη γλυκαντικά μέσα. Διαβάστε τις ετικέτες!

Εξαρταται την εταιρεια. Η 3Ε πχ κανει το παραπανω. Αλλες ομως, οπως πχ η ΕΨΑ εχει αποκλειστικα και μονο στεβια. Στην foodexpo ειδα πολλες ακομα εταιρειες που χρησιμοποιουν αποκλειστικα και μονο την στεβια, δεν θυμαμαι ομως ονοματα.

Δημοσ.

Για απορίες για την διατροφή σας ,υπάρχει και ο γιατρός σας,που ξέρει την κατάσταση υγεία σας τι χρειάζεται.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mr.kostas είπε

Με σωστή διατροφή και καλή γυμναστική κατάφερα και έχασα τόσα κιλά :D

Το ξέρω αυτό έχω μια free μέρα κάθε εβδομάδα και μπορώ να τρώω ότι θέλω με μέτρο φυσικά. :D

Μπράβο σου!!!!!!! 

• Like 1
Δημοσ.

Οι Zero και Diet δεν έχουν καμία επίπτωση στην δίαιτα σου, αυτήν την στιγμή είμαι σε διαδικασία αδυνατίσματος και κατεβάζω χαλαρά 1.5+ λίτρο Cola Light την ημέρα και φυσικά χάνω κανονικά κιλά. Απλά έχει άλλες επιπτώσεις όπως το ότι χαλάνε τα δόντια, αρκετά χημικά σαν αναψυκτικό που δεν είναι ότι καλύτερο για εσένα κτλ. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnbond είπε

Οι γλυκαντικές ουσίες κατηγορούνται για πολλά κακά.

https://www.health.harvard.edu/blog/artificial-sweeteners-sugar-free-but-at-what-cost-201207165030

ή εδώ http://www.massgeneral.org/News/pressrelease.aspx?id=2016

Λέει οτι η ασπαρτάμη ενδέχεται να αποτρέπει την απώλεια βάρους.

Κατα τη γνώμη μου καλύτερα να πίνεις ένα κανονικό αναψυκτικό με ζάχαρη μια φορά τη βδομάδα παρά να καθιερώσεις τα light αναψυκτικά καθημερινά στη διατροφή σου.

Αφηστε τα μει και τα ειπριλ...

Πατησα το πρωτο λινκ γιατι για πρωτη φορα καποιος παρεθεσε μια εστω σοβαρη πηγη και οχι λινκ απο μπλογκ τυπου ηκοακολακανεικαρκινο.com

Και ολα τα ποιντ του ειναι οτιβο ανθρωπος ειναι χαζος και ψαχνει δικαιολογιες και γενικα δεν ξερει τι του γινεται,και οχι στο τι οντως προκαλει η ουσια.

(Δεν προκαλει κατι αποδεδειγμενα)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, txcellas είπε

Σιγα μην ειναι 55% :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...