redykt Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Χαιρετε (ξανα) ! Εχω ενα κινητο S4 στο συρταρι με καμενη πλακετα και επειδη μαλλον θα προστεθει και αλλο ενα, επισης με προβλημα στη πλακετα, ελεγα μηπως τα πουλησω για ανταλλακτικα σε καμια αγγελια . Εχω τις εξης αποριες : Στον αποθηκευτικο χωρο του κινητου(οχι στην SD καρτα) ειχα αποθηκευσει ολες τις επαφες μου + διαφορες photos . Υπαρχει περιπτωση αυτος που θα το παρει να αποκτησει προσβαση σε αυτα τα δεδομενα ; Επισης με τα passwords που εμπαινα στις εφαρμογες , οπως GMail, Facebook, Insta κλπ , τι παιζει ; Μπορει να χει προσβαση σε αυτα με καποιο τροπο ;
ziaba Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 εννοείται αν σηκώσει την συσκευή, πχ μπορεί να χει κάψει έναν πυκνωτή θα κολλήσει ένα σύρμα η συσκευή θα ξεκινήσει... έτσι θα αποκτήσει πρόσβασή σ αυτά που αναφέρεις ... επίσης μπορεί να ξεκολλήσει την emmc της συσκευής σου και να την περάσει σε άλλη πλακέτα ... βέβαια όλα αυτά θέλουν εξειδικευμένες γνώσεις εργαλεία κτλ 1
redykt Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μαλισταα. Αρα, γενικα, τι προτεινεται για τις χαλασμενες συσκευες ; Ανακυκλωση ; Αλλα και παλι μπορει ο οποιοσδηποτε να το παρει και να κανει αυτα που προανεφερες .
Diskimpex Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Σε χαλασμενο κινητο γιατι να ασχοληθει τριτος με τι ειχε μεσα του.Χωρις να ξερει και τι ειχες και αν
redykt Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Λεω ρε συ , σε περιπτωση που ο αλλος εχει κακες προθεσεις . Που ξερω γω οτι δεν θα "τραβηξει" τηλεφωνα/διεθυνσεις/mail απο τις επαφες και δε θα αρχισει να ενοχλει τον κοσμο .
kormos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 21 ώρες πριν, redykt είπε Χαιρετε (ξανα) ! Εχω ενα κινητο S4 στο συρταρι με καμενη πλακετα και επειδη μαλλον θα προστεθει και αλλο ενα, επισης με προβλημα στη πλακετα, ελεγα μηπως τα πουλησω για ανταλλακτικα σε καμια αγγελια . Εχω τις εξης αποριες : Στον αποθηκευτικο χωρο του κινητου(οχι στην SD καρτα) ειχα αποθηκευσει ολες τις επαφες μου + διαφορες photos . Υπαρχει περιπτωση αυτος που θα το παρει να αποκτησει προσβαση σε αυτα τα δεδομενα ; Επισης με τα passwords που εμπαινα στις εφαρμογες , οπως GMail, Facebook, Insta κλπ , τι παιζει ; Μπορει να χει προσβαση σε αυτα με καποιο τροπο ; Χωρίς φόβο η λύση είναι εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα