Προς το περιεχόμενο

Vegetarians-Vegans

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ανεκτιμητη η αξια των τοπικ που παρελαυνουν ολοι οι ασχετοι και μιλανε για ζητηματα που αφορουν την επιστημη και μαλιστα την ιατρικη. Ανεξαρτητως του τι αποψη κουβαλαει ο καθενας, η αξια παραμενει ανεκτιμητη.

Δημοσ.

Δεν έχω ανάγκη να πω σε κανένα τι να τρώει ούτε θα κάτσω να συζητήσω δημόσια για το αν είναι η τάδε διατροφή καλύτερη από την δείνα.Ο καθένας με τις επιλογές του. Όσο για όλα τα fail stories υπάρχουν χιλιάδες άλλες φυσιολογικές οικογένειες που έχουν σαν μπούσουλα την vegeterian διατροφή και δεν διατρέχουν κανένα πρόβλημα. Γιατί βλέπεις οι γιατροί και οι εξετάσεις είναι απαραίτητες για ότι διατροφή και αν κάνεις. 

Και ένα τελευταίο, δεν ξέρω για το θέμα εξυπνάδας αλλά από θέμα νεύρων τελευταίες μέρες διακρίνω πολλούς χριστιανούς σε κρίσιμη ψυχολογική κατάσταση λόγο νηστείας. Άντε καλή ανάσταση χριστιανοί και προσοχή στους δρόμους.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, li@m είπε

https://youtu.be/37GRXaIgVwY

Νομίζω ότι τα λέει ορθά το τυπακι. 

Οι "αποδείξεις" που παρουσιάζει από ποια επιστημονική έρευνα προέρχονται;  Από τις σπουδές δημοσιογραφίας που έχει κάνει;

Δημοσ.
4 minutes ago, GenesisX said:

Οι "αποδείξεις" που παρουσιάζει από ποια επιστημονική έρευνα προέρχονται;  Από τις σπουδές δημοσιογραφίας που έχει κάνει;

Δημαγωγος ειναι, εξαιρετικα επιτυχημενος επισης. Αν δεις "επιστημονικη" ομιλια του, το γυρναει διαρκως στο κοινωνικοθρησκευτικο κομματι. Πχ παραλληλισμους  της βιομηχανιας κρεατος με τα κρεματορια των ναζι, και αντιστοιχα παραδειγματα. Οσες φορες βρισκεται σε αντιπαραθεση με επιστημονες, ειτε το παιζει τρελος, ειτε λεει αβασιμα πραγματα, ειτε αλλαζει το θεμα. Συνηθεις τακτικη εκ μερους τους, οπως βλεπεις και στο θεμα εδω.

• Like 5
Δημοσ.
5 ώρες πριν, toyo73 είπε

Αλλα εαν στην πορεια, μετα απο καποια χρονια γαμου στραβωνει καποιος και τερμα το κρεας στο σπιτι. Τι γινεται; Φανταζομαι μαρτυριο για το αλλo μισο.

Αυτα ειναι ακραια πραματα και ειναι ακριβως το ειδος αυτων που θα εκανε ενας φανατιλας veganovegeterian.

Για μενα οι χορτοφανατικοι θα επρεπε να ειναι σαν τους gay.

Δεν ασχολουμαστε μαζι σας,δε σας κρινουμε,αλλα μη μας πρηζετε τα παπαρια.

Θες να εισαι χορτοφαγος;Με γεια σου με χαρα σου,μην ενοχλεις τον αλλο.

Εγω αποφευγω χορτοφαγες,χιπισσες και wannabe κομουνιστριες γτ οπως και να το κανεις κατι δεν παει καλα στην ολη κατασταση.

Εαν ομως καψουρευομουν μια χορτοφαγο ( λεμε τωρα ) τη στιγμη που θα εκανε θεμα για το φαγητο μου θα επαιρνε τα παπουτσια στο χερι.

5 ώρες πριν, GenesisX είπε

vegan γυμναστές είπε όχι vagina.

Το ιδιο λεμε.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, parlapipas25 said:

Πείτε ότι σας αρέσουν οι γυροι,μπριζολιδια κλπ και αφήστε τις δικαιολογίες ότι ο άνθρωπος πρέπει να τρώει κρέας.

ισχύουν και τα δυο. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, trickius είπε

Και ένα τελευταίο, δεν ξέρω για το θέμα εξυπνάδας αλλά από θέμα νεύρων τελευταίες μέρες διακρίνω πολλούς χριστιανούς σε κρίσιμη ψυχολογική κατάσταση λόγο νηστείας. Άντε καλή ανάσταση χριστιανοί και προσοχή στους δρόμους.

το βλακώδες σχόλιο τής ημέρας

Δημοσ.
4 ώρες πριν, parlapipas25 είπε

Πείτε ότι σας αρέσουν οι γυροι,μπριζολιδια κλπ και αφήστε τις δικαιολογίες ότι ο άνθρωπος πρέπει να τρώει κρέας.

Που το κακο.Ζουμερα μπριζολιδια με κατσικισιο τυρι και τελος το καλυτερο επιδορπιο γιαουρτι με μελι.

Ο Θεος εδωσε εντολη να τρωμε τα παντα.Ο Χριστος ειχε μαθητες βοσκους και ψαραδες.Πολλαπλασιασε τα ψαρια(θαυμα) και μαλιστα εφαγε και ψαρι.

Τωρα οτι  το κρεας κανει κακο, οπως ολες οι υπερβολες.Και νερο εαν πιεις πολυ θα σκασεις.Η πρωτη υλη ειναι το παν.Αλλο η σαβουρα και αλλο το κατσικακι τις γιαγιας  και τα αυγουλακια απο τις κοτουλες που τρεχουν στο λιβαδι.Τετοια θα φαω αυριο και θα δοξασω τον Κυριο.Οι χορτοφαγοι ας βγουνε να βοσκησουν στα λειβαδια.Περισσοτερο κακο  παθαινεις με τις χυμικες ντοματες και αλλα λαχανικα παρα με το χωριατικο κρεας αυγο-τυρι.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, trickius είπε

Δεν έχω ανάγκη να πω σε κανένα τι να τρώει ούτε θα κάτσω να συζητήσω δημόσια για το αν είναι η τάδε διατροφή καλύτερη από την δείνα.Ο καθένας με τις επιλογές του. Όσο για όλα τα fail stories υπάρχουν χιλιάδες άλλες φυσιολογικές οικογένειες που έχουν σαν μπούσουλα την vegeterian διατροφή και δεν διατρέχουν κανένα πρόβλημα. Γιατί βλέπεις οι γιατροί και οι εξετάσεις είναι απαραίτητες για ότι διατροφή και αν κάνεις. 

Εδώ εσύ δέχεσαι "bullying" επειδή ο άλλος δεν συμφωνεί μαζί σου.. Go figure.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, toyo73 said:

Ο Θεος εδωσε εντολη να τρωμε τα παντα.

Ειμαι υπερηφανος παμφαγος ( η πτωματοφαγος συμφωνα με τους βηγκανους φιλους μας ), αλλα κρεας απο σαρκοφαγο ζωο δεν θα επιδιωκα να φαω. Σιγουρα οχι παντα.

Giant_Panda_Eating.thumb.jpg.384284a8e75e00a7c212b34581a02058.jpg

Επεξ/σία από Getta Robo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε κρεατοφαγοι αφού τρώτε τόσο κρέας γιατί είστε τόσο ουγκ; είπαμε απ την αρχή ότι το τόπικ είναι για συζήτηση για συνταγές, ντοκιμαντέρ, απορείς κλπ μεταξύ χορτοφάγων και wannabe vegan. Υπάρχει άλλο τόπικ να βγάλετε το άχτι σας. Καταφέρατε και το φτάσατε 15 σελίδες λέγοντας ότι τι να ναι. Βλέπετε ότι δεν απασχολεί η γνώμη σας και η γνώση που απόκτησατε απ το YouTube και το Facebook 

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, margaritagr είπε

Άντε πάλι με τα αντιβιοτικά και τις ορμονες.... 

κι έλεγα πως και δεν έχει αναφερθεί ακόμα :D 

Ξέχασα να αναφέρω και τα φυτοφάρμακα που πέφτουν με το κιλό πανω στο ταπεινό μαρουλακι που μασουλατε δεσποινις Μαργαρίτα. Και τις πατέντες της Μοσαντο.... Και τα λιπάσματα.... Αλλιώς πως νομίζετε ότι θα γινει το καροτακι 45 ποντους βοήθεια μας; 

Ο σωστός καταναλωτης μαλλον θα πρέπει να καλλιεγει το λαχανοκηπο του στον ακάλυπτο... 

Επεξ/σία από Cro-Magnon
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...