christopher0016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 αυτη την εβδομαδα ολοι μας λιγο πολυ θα γινουμε vegan
zio10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Anorymous είπε Για πιο λογο πιστευουν οτι κανει κακο το μελι η επειδη εκμεταλλευονται της μελλισες ? Νομίζω επειδή είναι ζωικό... Επίσης έχω ακούσει για τα μανιτάρια, ότι κάποιοι δεν τα τρώνε επειδή είναι μύκητας;! 37 λεπτά πριν, christopher0016 είπε αυτη την εβδομαδα ολοι μας λιγο πολυ θα γινουμε vegan Βάλε και κανένα θαλασσινό... Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από zio10 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 34 λεπτά πριν, christopher0016 είπε αυτη την εβδομαδα ολοι μας λιγο πολυ θα γινουμε vegan Δεν θα το έλεγα, λίγοι είναι αυτοί που νηστεύουν. Εγώ αν και νήστευα κάθε χρόνο την μεγάλη εβδομάδα, φέτος δεν θα το κάνω, καθώς πριν 2 εβδομάδες αποφάσισα να σταματήσω εντελώς να τρώω απέξω και ήδη είναι ένα αρκετά μεγάλο βήμα αυτό για μένα. Το κρέας έχει περιοριστεί μόνο στον κιμά που βάζω στα μακαρόνια.
zio10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Δεν θα το έλεγα, λίγοι είναι αυτοί που νηστεύουν. Εγώ αν και νήστευα κάθε χρόνο την μεγάλη εβδομάδα, φέτος δεν θα το κάνω, καθώς πριν 2 εβδομάδες αποφάσισα να σταματήσω εντελώς να τρώω απέξω και ήδη είναι ένα αρκετά μεγάλο βήμα αυτό για μένα. Το κρέας έχει περιοριστεί μόνο στον κιμά που βάζω στα μακαρόνια. Εγώ αντίθετα βλέπω αρκετούς να νηστεύουν, κάποιοι και 40 μέρες! (Νέοι κιόλας). Βέβαια το πλακώνεσαι Μ. Παρασκευή στα μύδια, γαρίδες, καλαμάρια, κρασιά κλπ μόνο νηστεία δεν είναι. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από zio10
christopher0016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, zio10 είπε Νομίζω επειδή είναι ζωικό... Επίσης έχω ακούσει για τα μανιτάρια, ότι κάποιοι δεν τα τρώνε επειδή είναι μύκητας;! Βάλε και κανένα θαλασσινό... καλα λες θα γινω vegetarian μεχρι τo Μ.σαββατο μετα θα ξανα γινω παμφαγος!! Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από christopher0016 1
Anorymous Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 12 λεπτά πριν, zio10 είπε Νομίζω επειδή είναι ζωικό... Επίσης έχω ακούσει για τα μανιτάρια, ότι κάποιοι δεν τα τρώνε επειδή είναι μύκητας;! Βάλε και κανένα θαλασσινό... τωρα που λες δεν το ειχα παρατηρισει οτι ηταν ζωικο το μελι το θεωρουσα φυτικο παντως ειναι νηστισιμο. μηπως τα μπερδευουν με τα δηλητηριώδη ?
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Anorymous είπε τωρα που λες δεν το ειχα παρατηρισει οτι ηταν ζωικο το μελι το θεωρουσα φυτικο παντως ειναι νηστισιμο. μηπως τα μπερδευουν με τα δηλητηριώδη ? Οτιδήποτε προέρχεται από ζώο δεν είναι νηστίσιμο.
Anorymous Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Οτιδήποτε προέρχεται από ζώο δεν είναι νηστίσιμο. τα γλυκα με μελι ειναι νηστίσιμα παντως , επισης αρκετα ζωικα προιοντα οπως πχ ο ταραμας , ζωμος θαλασσινών κλπ
zio10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 30 λεπτά πριν, Anorymous είπε τωρα που λες δεν το ειχα παρατηρισει οτι ηταν ζωικο το μελι το θεωρουσα φυτικο παντως ειναι νηστισιμο. μηπως τα μπερδευουν με τα δηλητηριώδη ? Όχι, για μύκητα έχω ακούσει αλλά πολύ extreme μου φαίνεται!
Anorymous Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, zio10 είπε Όχι, για μύκητα έχω ακούσει αλλά πολύ extreme μου φαίνεται! μπορει τοτε να σιχαινονται και εγω παλια δεν ετρωγα τυρια με μουχλα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 37 minutes ago, Anorymous said: τα γλυκα με μελι ειναι νηστίσιμα παντως Αυτό δεν λέει κάτι. Η ελιά είναι νηστίσιμη αλλά το λάδι όχι. ROFL
Anorymous Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, ThReSh είπε Αυτό δεν λέει κάτι. Η ελιά είναι νηστίσιμη αλλά το λάδι όχι. ROFL
zio10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 31 λεπτά πριν, ThReSh είπε Αυτό δεν λέει κάτι. Η ελιά είναι νηστίσιμη αλλά το λάδι όχι. ROFL Υπάρχει μα εξήγηση γι'αυτό αλλά δεν τη θυμάμαι...
Joshua21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 23 λεπτά πριν, zio10 είπε Υπάρχει μα εξήγηση γι'αυτό αλλά δεν τη θυμάμαι... Δες το βίντεο στο προηγούμενο post και θα τη θυμηθείς... 1
margaritagr Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, zio10 είπε Όχι, για μύκητα έχω ακούσει αλλά πολύ extreme μου φαίνεται! ΓΙΑΤΙΙΙΙ???? δεν εχει ψυχη ο μυκητας;;; επειδη δε τον ακους;;; και τρεφεται και πολλαπλασιαζεται και επιβιωνει σε αντιξοες συνθηκες καταλαβαινοντας το περιβαλλον του. Μικροοργανισμος ειναι, τι επειδη δε τον βλεπουμε;;;;; Για τιμωρια θα τρως φύτρες σκετες τις επομενες μερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις