css03027 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα, Έχω στο μυαλό μου να ξεκινήσω MBA. Λόγο της δουλειάς μου δεν έχω πολύ χρόνο και σε καμία περίπτωση δε μπορώ να το κάνω full-time. Επίσης θα ήθελα να το κάνω εξ'αποστάσεως. Έχει να προτείνει κάποιος κάτι? Έχει κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο? Ευχαριστώ!
css03027 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Είμαι προγραμματιστής, έχω ήδη ένα μεταπτυχιακό. Για να βοηθήσω τη μελλοντική μου καριέρα θα ήθελαν να το κάνω.
css03027 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Κοιτούσα για εξ'αποστάσεως MBA στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και έριξα μια ματιά στο πρόγραμμα που προσφέρει το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Έχει κάποιος κάποια εμπειρία σε κάποιο από τα προγράμματα αυτά?
opcorsa Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 17 λεπτά πριν, css03027 είπε Κοιτούσα για εξ'αποστάσεως MBA στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και έριξα μια ματιά στο πρόγραμμα που προσφέρει το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Έχει κάποιος κάποια εμπειρία σε κάποιο από τα προγράμματα αυτά? εγω, αλλα το ΕΑΠ δεν εχει MBA μεταπτυχιακο... εχει προπτυχιακο..
css03027 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 https://www.eap.gr/el/programmata-spoudwn/84-dioikisi-epixeiriseon-mva/889-c6386ef53fec5d8bb3bd9fc0ed8282b0
Tracer27 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Με δεδομένο ότι θα αφιερώσεις κάποιο χρόνο και ανάλογα με την επιλογή σου και κάποια χρήματα, θέλω να ρωτήσω γιατί θέλεις να το κάνεις? Για εσένα? Για να αλλάξεις κλάδο? Για να πάρεις μανατζερίστικη θέση εκεί που είσαι σε 2 χρόνια? Δεν ξέρω αν είναι off topic η ερώτηση, αλλά νομίζω ότι θα σε βοηθήσει και εσένα στην επιλογή
css03027 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Ναι, το θέλω σαν εφόδιο στην μελλοντική μου καριέρα. Σε 2 πολυεθνικές εταιρίες έχω εργαστεί, στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Δε το χρειάζομαι για να έχω κάποια μικρομεσαία ελληνική επιχείρηση. Το θέλω για να μάθω ότι μπορώ να μάθω και για να έχω κάποιο "μανατζερίστικο" ρόλο σε κάποια χρόνια 2 λεπτά πριν, elise είπε που μενεις; Έμενα UK, εδώ και κάποιους μήνες Ελλάδα αλλά όχι Αθήνα. Γενικά ταξιδεύω λόγο δουλειάς στη Γερμανία. Ενδιαφέρομαι για distance πρόγραμμα όπως και να έχει.
css03027 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Έχω καταλήξει στα παρακάτω, MBA του Edinburgh Business School University of Nicosia MBA ΜΒΑ στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Έχει κάποια άποψη κάποιος?
janus5555 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Καλημέρα. Δεν ξέρω τί ακριβώς αναμένεις από θέμα ποιότητας και αναγνωρισιμότητας του ΜΒΑ αλλά μπορείς να κοιτάξεις αυτό που είναι από ένα σουηδικό πανεπιστήμιο (Blekinge Institute of Technology), δωρεάν, αλλά για αιτήσεις από τον Ιανουάριο ξανά, με έναρξη των μαθημάτων τον Αύγουστο του 2019- έχει παρέλθει η ημερομηνία αίτησης για την φετεινή εκπαιδευτική περίοδο αν δεν απατώμαι. Δεν ξέρω αν η ποιότητα του είναι αντάξια του MBA του Edinburgh Business School αλλά είναι εξ'αποστάσεως, ηλεκτρονικό, part time, με υποχρεωτική εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών ώστε να υπάρχει κάποια αντίληψη και πρακτική εφαρμογή των γνώσεων που λαμβάνεις, έχει συμμετοχές απ'όλον τον κόσμο και υποχρεωτική εκπόνηση διπλωματική εργασίας (το δίπλωμα που παίρνεις είναι Master of Science (60 credits) Main field of study: Industrial Management and Economics).
css03027 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Σε ευχαριστώ! Ναι, το είδα και αυτό καθώς έψαχνα αλλά το νωρίτερο που μπορώ να ξεκινήσω είναι σε 1.5 χρόνο! Το έχεις κάνει το πρόγραμμα αυτό? Έχεις κάποια προσωπική εμπειρία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα