Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με ενδιαφερει να εχω τον ιδιο αριθμο σε 2 καρτες σιμ , μιλησα με κοσμοτε και μου λενε οτι αυτοι το κανουν

ξερει κανεις πως παιζει η φαση και αν υπαρχει κατι που να πρεπει να προσεξω?

Δημοσ.

Το μόνο που ξέρω, αν δεν έχει αλλάξει κάτι στο μεταξύ, είναι ότι αυτές οι δύο sim δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα ενεργές.

Δηλαδή ανάβεις το ένα κινητό (με την μία sim) έχοντας πριν απενεργοποιήσει το άλλο (με τη 2η).

Ουσιαστικά εξυπηρετεί αν για κάποιο λόγο θέλεις να χρησιμοποιείς δύο διαφορετικά κινητά και δεν θες να βάζεις-βγάζεις κάρτα.

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, haris_216 said:

Το μόνο που ξέρω, αν δεν έχει αλλάξει κάτι στο μεταξύ, είναι ότι αυτές οι δύο sim δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα ενεργές.

Δηλαδή ανάβεις το ένα κινητό (με την μία sim) έχοντας πριν απενεργοποιήσει το άλλο (με τη 2η).

Ουσιαστικά εξυπηρετεί αν για κάποιο λόγο θέλεις να χρησιμοποιείς δύο διαφορετικά κινητά και δεν θες να βάζεις-βγάζεις κάρτα.

ευχαριστω πολυυ για την απαντηση αυτο ακριβως θελω να κανω  να χρησιμοποιω 2 διαφορετικα κινητα με το ιδιο αριθμο, δεν με πειραζει που μπορω να εχω ενεργοποιημενο μονο το ενα

Δημοσ.

στην cosmote γινεται...

το ειχα κανει στο προηγουμενο μου αμαξι που επαιρνε sim, με το που εμπαινα στο αμαξι εβαζα σε λειτουργία πτήσης το κινητο και δουλευε το τηλεφωνο του αυτοκινήτου.

σε αλλες εταιρείες δεν εχω ακουσει να γινεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...