γιωργος94 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Καλησπερα σας. Αρχικα ελπιζω να διαλεξα σωστη κατηγορια αν οχι ζηταω συγνωμη. Θα ηθελα να 'φτιαξω' ενα ισογειο το οποιο ειναι στην κατοχη μου. Ειναι πολυκατοικια με λιγα λογια,τα υπολοιπα διαμερισματα στου πανω οροφος ειναι χτισμενα εκτος απο το ισογειο. Με λιγα λογια το ισογειο ειναι σαν οικοδομη τουβλα και τα σχετικα, οποτε θελει σοβαδισμα και ο τοιχος και το πατωμα και ολα υποθετω δεν εχω ιδεα. Πανω κατω ειναι στα 90 τετραγωνικα και θα ηθελα αν σας ειναι ευκολο να μου πειτε μια τιμη πανω κατω ποσο θα κοστισει.Να μπουν πλακακια, να μπουν χωρισματα με γιψοσανιδα και γενικα να ειναι ετοιμο. Εχω ρωτησει γενικα αλλα μου λενε κατι τρελες τιμες και δεν εμπιστευομαι και θα ηθελα να παρω μια ιδεα πανω κατω αν σας ειναι ευκολο.Ενας συγγενης μου ας πουμε ειχε ενα σπιτι σε παρομοια κατασταση σαν οικοδομη με τουβλα και τα σχετικα και για να του το φτιαξουν 'ετοιμο' του πηγε καπου στα 30χιλιαρικα πανω κατω οι εργασιες και ολα. Σας κουρασα και ζηταω συγνωμη απλα στην περιοχη που μενω τα πραγματα ειναι μπερδεμενα. Θα εκτιμουσα καθε απαντηση . Σας ευχαριστω παρα πολυ !
andrapos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο στο ποσό θα σου πάει το μαλλί.Αδεια υπάρχει;Αν όχι θα βγει;Ρολόι ΔΕΗ υπάρχει;Ρολόι νερού υπάρχει;Αν όχι θα μπουν;Θα γίνει δηλαδή νόμιμα το χτίσιμο με ένσημα ΙΚΑ κ τα σχετικά ή αυθερετο;Για 30 που λες μάλλον για αυθερετο εκτως κ αν υπάρχουν άδειες,ρολόγια κ μένουν μόνο οι εργασίες..
maik42 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) κατ' αρχην μαθε αν σου επιτρεπει η πολεοδομια να χτισεις το ισογειο. αν εχει καλυφθει η δομηση στους επανω οροφους τοτε το ξεχνας. διαβασε την αδεια της οικοδομης. γραφει για τι σκοπο προοριζοταν ο συγκεκριμενος χωρος. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από maik42
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα