Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, ήθελα τα φώτα όσων γνωρίζουν στο εξής θέμα. Είμαι υπάλληλος σε μια εταιρία όπου οι συμβάσεις μας έχουν λήξει 31/12/2017 και είμαστε εν αναμονή των νέων συλλογικών συμβάσεων αφού η διοίκηση έχει πάρει παράταση καθώς οι συνδικαλιστές μας "προσπαθούν" για το καλύτερο. Η ερώτηση είναι η εξής, εγώ θέλω να παραιτηθώ το αργότερο σε μια εβδομάδα μπορώ να το δηλώσω έτσι απλά ? Εχω ακούσει περιπτώσεις όπου οι εργοδότες κυνηγάνε νομικά τον εργαζόμενο εφόσον δεν τηρηθεί η νόμιμη προειδοποίηση 30 ημέρες στην περίπτωσή μου βάση της συλλογικής σύμβασης που ξαναλέω έχει λήξει επίσημα στις 31/12/17. Επίσης δικαιούμαι να μπω ταμείο ανεργίας ?

Επεξ/σία από dimtsef
ορθ. λάθος
Δημοσ.

Στον αέρα είσαι δηλαδή... Ζήτα απόλυση και πήγαινε μετά στον ΟΑΕΔ. Αν παραιτηθείς δε δικαιούσαι ταμείο.

Δημοσ.

Να ζητήσω απόλυση ? χαχα.. δε νομίζω να μου κάνουν τέτοια χάρη, η απόδοση μου βάση αξιολογήσεων δεν δικαιολογεί ουτε υποψία απόλυσης .. για παραίτηση το κόβω αν και να πω την αλήθεια ήδη έχω υπόψιν δουλειά άλλη οπότε το μονο που με καίει να μάθω είναι να με αφήσουν να φύγω άμεσα και να μην με κυνηγήσουν μετά για διαφυγόντα κέρδη..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimtsef είπε

Να ζητήσω απόλυση ? χαχα.. δε νομίζω να μου κάνουν τέτοια χάρη, η απόδοση μου βάση αξιολογήσεων δεν δικαιολογεί ουτε υποψία απόλυσης .. για παραίτηση το κόβω αν και να πω την αλήθεια ήδη έχω υπόψιν δουλειά άλλη οπότε το μονο που με καίει να μάθω είναι να με αφήσουν να φύγω άμεσα και να μην με κυνηγήσουν μετά για διαφυγόντα κέρδη..

Βλεπω ολο και πιο πολλα τετοια thread τωρα τελευταια.
Τι εχει αλλαξει και σας απασχολει αυτο το θεμα;

Τοσες δεκαετιες γινονται αυτα,εχει μπει κανενας νομος τελευταια που σας εχει αγχωσει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...