sofiafg Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα. Προσπαθώ να εξάγω από ένα παλιό dvd μία μικρή παιδική ταινία για να την έχω στο αρχείο μου. Η ταινία παίζει κανονικά και ολόκληρη όταν την βάζω, όταν όμως προσπαθώ να μεταφέρω τα αρχεία της, που είναι σε μορφή .vob, ένα από αυτά δεν μπορεί να αντιγραφεί όλο με αποτέλεσμα να κολλάει ο υπολογιστής και να πρέπει να αφαιρέσω το dvd από αυτόν. Έχω χρησιμοποιήσει το Handbrake που μου βγάζει ένα μεγάλο μέρος της ταινίας αλλά όχι ολόκληρο και το videopad που μου βγάζει το αποτέλεσμα που ανέφερα παραπάνω. Έχει κάποιος καμιά συμβουλή;
micos000 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Κατέβασε το dvd decrypter 3.5.4.0 και στήστο, είναι δωρεάν. Όταν σε ρωτήσει για να ψάχνει για ενημερώσεις πες του όχι, δεν έχει ουσία καθώς έχει σταματήσει η ανάπτυξη του. Τρέξτο και πήγαινε στο μενού Tools->Settings και μετά στην καρτέλα I/O. Εκεί βάλε τα software read και write errors στο 0 (από το 20 που είναι). Πάτα ΟΚ, βάλε το dvd και μόλις το αναγνωρίσει πάτα στο μεγάλο εικονίδιο στο κάτω μέρος (Decrypt). Πήγαινε για καφέ ή καμιά βόλτα και άστο να τελειώσει.
sofiafg Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Μου βγάζει αυτό εδώ:
micos000 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Σόρυ, ξέχασα να σου πω να τσεκάρεις το skip errors στο i/o
sofiafg Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δυστυχώς, πάλι δεν γίνεται κάτι, έχει κολλήσει στο 89% και βγαζει αυτό εδώ...
micos000 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δεν κόλλησε, παρακάμπτει τα προβληματικά sectors. Το θέμα όμως είναι, πόσα είναι αυτά τα sectors. Αν είναι λίγα θα τα περάσει γρήγορα, αν είναι πολλά θα αργήσει. Για αυτό σου είπα να πας μια βόλτα. Κάποια στιγμή θα τελειώσει.
sofiafg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Πήρε πάνω από 12 ώρες αλλά τελικά δούλεψε. Δυστυχώς στον ήχο ακούγονται παράσιτα στο πεντάλεπτο που δεν μπορούσε να κατέβει αλλά τουλάχιστον κατέβηκε ολόκληρο αυτή την φορά.
micos000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Αυτό συμβαίνει γιατί μάλλον ήταν χαραγμένο το δισκάκι σε εκείνο το σημείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα