eidikos33 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Να στειλεις email στον Διεθυντη της Περοχης του ΔΕΔΔΗΕ που ανηκεις Εχει σαπισει σημαινει οτι λογω ηλικιας (ιδια με την δικη μου....) εχει φθαρει . Nαι μου ειπε οτι επρεπε ηδη να εχει αλλαχτει ηδη επειδη ειναι απο τους παλιους μετρητες,που μπορω να βρω το e-mail του διευθυντη? Επειδη τους το εχω κανει αιτημα εδω και 3-4 χρονια και ακομα περιμενω Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από eidikos33
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, eidikos33 είπε Nαι μου ειπε οτι επρεπε ηδη να εχει αλλαχτει που μπορω να βρω το e-mail του διευθυντη? Επειδη τους το εχω κανει αιτημα εδω και 3-4 χρονια και ακομα περιμενω Που μενεις ? Ο λογαριασμος τι 5ψηφιο εχει για βλαβες ?
Joshua21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Μπορει και απο τον λογαριασμο της ΔΕΗ ή αλλου παροχου . Εξωτερικα δεν εχει ολα τα νουμερα το ταμπελακι. Ο δικός μου πάντως όχι μόνο το κοίταξε, αλλά το φωτογράφισε κιόλας. Αλήθεια, αν ο πελάτης του δείξει άσχετο λογαριασμό, ο ηλεκτρολόγος δεν θα κοιτάξει να διασταυρώσει κάπως αν όντως ο αριθμός παροχής που του έδωσε αντιστοιχεί στο συγκεκριμένο κτίριο? Δεν θα κοιτάξει αν ο αριθμός στο ρολόι ταιριάζει? Δεν θα κοιτάξει αν ταιριάζουν οδός και αριθμός? Τόσο χύμα είναι οι ηλεκτρολόγοι?
Muchacho Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Εγώ δεν έχω καταλάβει το νόημα του thread,αδυνάτεις να βρεις έναν αδειούχο ηλεκτρολόγο?Οι περισσότεροι που βρίσκεις σε διαφημίσεις,έχουν ιστοσελίδες κτλ έχουν άδεια.Οσοι δεν έχουν τις δουλειές τις κάνουν στα μουλωχτά και επίσης δεν μπορούν να σου υπογράψουν οπότε θα το καταλάβεις.Κατά τα άλλα σε όλους τους νομούς υπάρχουν οι τοπικοί σύνδεσμοι ηλεκτρολόγων που στις σελίδες τους αναγράφουν τα μέλη... Για όσους έχουν απορίες περί Υ.Δ.Ε. τους προτείνω να διαβάσουν αυτό εδώ: https://electricalnews.gr/texnika-arthra/ilektrikes-egkatastaseis/yde/item/108-pistopoiitiko-ilektrikis-egkatastasis-ude (μεταβείτε στο Όταν χρειαστούμε λοιπόν, ΥΔΕ, η διαδικασία έχει ως εξής, ... και μετά που είναι όλα αυτά που πρέπει να ξέρετε και σας ενδιαφέρουν) Τα αναφέρει σωστά και αναλυτικά... 1
eidikos33 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 πληρωνεις και παραβολο? ετσι μου ειπε ενας γνωστος μου!
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 22 λεπτά πριν, eidikos33 είπε πληρωνεις και παραβολο? ετσι μου ειπε ενας γνωστος μου! Μονο αν θελεις νυχτερινο 45 ευρω καταθεση σε λογαριασμο του ΔΕΔΔΗΕ.Πες του γνωστου σου οτι ημιαμαθεια ειναι χειροτερη αμαθεια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα