Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Να στειλεις email στον Διεθυντη της Περοχης του ΔΕΔΔΗΕ που ανηκεις 

Εχει σαπισει σημαινει οτι λογω ηλικιας (ιδια με την δικη μου....) εχει φθαρει .

Nαι μου ειπε οτι επρεπε ηδη να εχει αλλαχτει ηδη επειδη ειναι απο τους παλιους μετρητες,που μπορω να βρω το e-mail του διευθυντη? Επειδη τους το εχω κανει αιτημα εδω και 3-4 χρονια και ακομα περιμενω

Επεξ/σία από eidikos33
  • Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, eidikos33 είπε

Nαι μου ειπε οτι επρεπε ηδη να εχει αλλαχτει που μπορω να βρω το e-mail του διευθυντη? Επειδη τους το εχω κανει αιτημα εδω και 3-4 χρονια και ακομα περιμενω

Που μενεις ? Ο λογαριασμος τι 5ψηφιο εχει για βλαβες ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Μπορει και απο τον λογαριασμο της ΔΕΗ ή αλλου παροχου . Εξωτερικα δεν εχει ολα τα νουμερα το ταμπελακι.

Ο δικός μου πάντως όχι μόνο το κοίταξε, αλλά το φωτογράφισε κιόλας.

Αλήθεια, αν ο πελάτης του δείξει άσχετο λογαριασμό, ο ηλεκτρολόγος δεν θα κοιτάξει να διασταυρώσει κάπως αν όντως ο αριθμός παροχής που του έδωσε αντιστοιχεί στο συγκεκριμένο κτίριο? Δεν θα κοιτάξει αν ο αριθμός στο ρολόι ταιριάζει? Δεν θα κοιτάξει αν ταιριάζουν οδός και αριθμός? Τόσο χύμα είναι οι ηλεκτρολόγοι?

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω καταλάβει το νόημα του thread,αδυνάτεις να βρεις έναν αδειούχο ηλεκτρολόγο?Οι περισσότεροι που βρίσκεις σε διαφημίσεις,έχουν ιστοσελίδες κτλ έχουν άδεια.Οσοι δεν έχουν τις δουλειές τις κάνουν στα μουλωχτά και επίσης δεν μπορούν να σου υπογράψουν οπότε θα το καταλάβεις.Κατά τα  άλλα σε όλους τους νομούς υπάρχουν οι τοπικοί σύνδεσμοι ηλεκτρολόγων που στις σελίδες τους αναγράφουν τα μέλη...

Για όσους έχουν απορίες περί Υ.Δ.Ε. τους προτείνω να διαβάσουν αυτό εδώ:

https://electricalnews.gr/texnika-arthra/ilektrikes-egkatastaseis/yde/item/108-pistopoiitiko-ilektrikis-egkatastasis-ude

(μεταβείτε στο Όταν χρειαστούμε λοιπόν, ΥΔΕ, η διαδικασία έχει ως εξής, ... και μετά που είναι όλα αυτά που  πρέπει να ξέρετε και σας ενδιαφέρουν)

Τα αναφέρει σωστά και αναλυτικά...

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

πληρωνεις και παραβολο? ετσι μου ειπε ενας γνωστος μου!

Μονο αν θελεις νυχτερινο 45 ευρω καταθεση σε λογαριασμο του ΔΕΔΔΗΕ.Πες του γνωστου σου οτι ημιαμαθεια ειναι χειροτερη αμαθεια.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...