stavguru Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Καλημέρα Αγόρασα το Meizu pro 7 από Aliexpress 250 ευρώ. Τώρα είναι στο τελωνείο ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ. To Κατάστημα που το αγόρασα έγραψε πάνω (phone repaired warranty 1 USD 20.00) . Τους ζήτησα να μου στείλουν μια αποδείξει για Repair. Στο τελωνείο τι να στείλω για να το εκτελωνίσουν, για να μην έχω άλλα θέματα. Ευχαριστώ.
chios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Την πληρωμή που έχεις κάνει από την πιστωτική κάρτα
chios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Στο Ali στις παραγγελίες φαίνεται πόσο το αγόρασες αυτό θα στείλεις και μαζί την πληρωμή που έκανες με την κάρτα να φαίνεται ότι πλήρωσες. Ετοίμασε και κανένα 100αρικο για δασμούς Απόδειξη για repair δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει από την στιγμή που έχεις πληρώσει και το ποσό φαίνεται στην κάρτα σου.
KyrGR Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 75€ θα πληρώσεις σύνολο εάν τα ΕΛΤΑ αναλάβουν τον εκτελωνισμό. [email protected] η διεύθυνση που θα στείλεις τα screenshots της πληρωμής και της παραγγελίας από aliexpress που επιβεβαιώνει τον αριθμό παραγγελίας και το αντικείμενο. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από KyrGR
isay Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Για την ακρίβεια το κοστος ξεκινά απο 80-82 ευρω Για τα κόλπα με τα repair, δεν εχω σχόλιο.
stavguru Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλημέρα και ευχαριστώ που απαντήσατε! Το θέμα είναι ότι έκανα παραγγελία 420 ευρώ Το οποίο μέσα ήταν το Meizu 250 1 x Xiaomi 133 ευρώ που πέρασε τελωνείο και πλήρωσα 40,09 ευρώ Και κάτι μικροπράγματα, θήκες, τζαμάκια και διάφορα για την κόρη μου, τα όποια ήρθαν σχεδόν όλα Μάλιστα 1-2 πράγματα πέρασαν τελωνείο χωρίς δασμούς. Η ερώτηση είναι τι να τους στείλω αυτούς για να μην μου εκτελωνίσουν το Meizu 420 ευρω.. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από stavguru
chios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να αγοράσει τηλέφωνο από αλι;; τι να κερδίσεις;; όταν υπάρχουν καταστήματα με priority που δεν έχει τελωνείο. Αυτό δεν μου έχει ξανά τύχη με τέτοια παραγγελία. Πάρε τηλέφωνο και ρώτα τι να στείλεις.
isay Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 @chios Άγνοια του χρήστη για το τι συμβαίνει με τις αγορές μέσω internet και τα τελωνεια. Συνήθως έτσι γινεται. @stavguru Ο KyrGR σου εδωσε μια καλή απαντηση. Επισης για το μελλον εχε υποψη την παρακάτω θεματάρα (αν διαβάσεις τις 10-15 τελετυτεές σελίδες καλα ειναι) https://www.insomnia.gr/forums/topic/471924-αγορές-από-χώρες-εκτός-εε-όριο-για-να-μην-πληρώσεις-τελωνείο/?page=805 και τον οδηγό του makfil, που θα ειχες αποφυγει πολλούς σκοπελους https://www.insomnia.gr/wiki/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409/
ergidis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Mπραβο, μεγεια!! Καλα εκανες και το πηρες απο αλι.. Οπως ακριβως σου ειπαν τα παιδια κανε και οκ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα