Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρέλαβα πριν λίγο μέσω ταχυδρομείου ένα φιρμάνι από το δήμο πώς έχω οφειλές για ανείσπρακτα ΤΑΠ, Δ.Φ., και Δημοτικά Τέλη μετά από διακοπή ρεύματος. Ξέρει κανείς τι είναι τούτο; Εννοείται πώς όλοι οι λογαριασμοί ρεύματος είναι πληρωμένοι. Επίσης, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, δεν είμαι στη ΔΕΗ αλλά σε άλλη εταιρεία.

Δημοσ.

Έχω αλλάξει πριν πολλά χρόνια (7-8, ίσως παραπάνω) αλλά αυτή η οφειλή είναι του 2017. Λες να είναι αυτό που λες κι απλά το "ανακάλυψαν" πέρισυ και αποφάσισαν φέτος να στείλουν ειδοποιητήριο; Θα πάω μια βόλτα να ρωτήσω ούτως ή άλλως, απλά αναρωτιέμαι αν έχει σταλεί και σε άλλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε μένα, δήμος Κερατσινίου, τα στείλανε εντός 2 μηνών από την αλλαγή 

Επεξ/σία από Dark_son20
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Παρέλαβα πριν λίγο μέσω ταχυδρομείου ένα φιρμάνι από το δήμο πώς έχω οφειλές για ανείσπρακτα ΤΑΠ, Δ.Φ., και Δημοτικά Τέλη μετά από διακοπή ρεύματος. Ξέρει κανείς τι είναι τούτο; Εννοείται πώς όλοι οι λογαριασμοί ρεύματος είναι πληρωμένοι. Επίσης, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, δεν είμαι στη ΔΕΗ αλλά σε άλλη εταιρεία.

Μπερδεύτηκα λίγο, πως γίνεται να είσαι σε κάποια εταιρεία(είτε ΔΕΗ είτε άλλη) από τη στιγμή που έχεις κάνει διακοπή?

Όσο για αυτό που ρωτάς, όταν κάνεις διακοπή πρέπει να καταθέσεις στον τοπικό Δήμο υπεύθυνη δήλωση ότι το ακίνητο δεν ηλεκτροδοτείται μαζί με βεβαίωση διακοπής ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ ώστε να μην πληρώνεις Δημοτικά τέλη. Δημοτικό φόρο και ΤΑΠ δεν τα γλιτώνεις.

Δημοσ.

θα πας δεδδυε να παρεις βεβαίωση διακοπής και θα την πας στο δημο για να σου αφαιρεσουν τα δτ, ταπ δεν γλιτωνεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Δεν εχω κανει διακοπη παιδια. Μαλλον αυτο που λεει ο dark_son ειναι απο οταν εκανα αλλαγη παροχου.

Τι ακριβώς εννοούσες όταν έγραψες "μετά από διακοπή ρεύματος"?

Επίσης αλλαγή παρόχου από ότι είπες έκανες πριν 7-8 χρόνια, οπότε μια και η οφειλή αφορά το 2017 αποκλείεται να είναι αυτό που λέει ο dark_son.

Δημοσ.

Έτσι λέει το χαρτί, ότι έχω τις τάδες οφειλές "μετά απο διακοπή ρεύματος". Εγώ δεν έκανα ποτέ διακοπή, μόνο αλλαγή παρόχου.

Δημοσ.

για τον δήμο διακοπή είναι.

γιατί αυτό που βλέπουν είναι ότι για Χ διάστημα δεν πήραν δημοτικά τέλη από κάποιο πάροχο ρεύματος.

δεν κάθονται να δουν αν μετά από το Χ διάστημα τα τέλη άρχισαν να έρχονται από την elpedison πχ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...