yannis27gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Παρέλαβα πριν λίγο μέσω ταχυδρομείου ένα φιρμάνι από το δήμο πώς έχω οφειλές για ανείσπρακτα ΤΑΠ, Δ.Φ., και Δημοτικά Τέλη μετά από διακοπή ρεύματος. Ξέρει κανείς τι είναι τούτο; Εννοείται πώς όλοι οι λογαριασμοί ρεύματος είναι πληρωμένοι. Επίσης, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, δεν είμαι στη ΔΕΗ αλλά σε άλλη εταιρεία.
Dark_son20 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 όταν άλλαξες από τη ΔΕΗ στον άλλο πάροχο χάνουν τα τέλη για κάποιες μέρες οπότε τα στέλνει ο δήμος ξεχωριστά.
yannis27gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Έχω αλλάξει πριν πολλά χρόνια (7-8, ίσως παραπάνω) αλλά αυτή η οφειλή είναι του 2017. Λες να είναι αυτό που λες κι απλά το "ανακάλυψαν" πέρισυ και αποφάσισαν φέτος να στείλουν ειδοποιητήριο; Θα πάω μια βόλτα να ρωτήσω ούτως ή άλλως, απλά αναρωτιέμαι αν έχει σταλεί και σε άλλους.
Dark_son20 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) σε μένα, δήμος Κερατσινίου, τα στείλανε εντός 2 μηνών από την αλλαγή Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από Dark_son20
Joshua21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 42 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Παρέλαβα πριν λίγο μέσω ταχυδρομείου ένα φιρμάνι από το δήμο πώς έχω οφειλές για ανείσπρακτα ΤΑΠ, Δ.Φ., και Δημοτικά Τέλη μετά από διακοπή ρεύματος. Ξέρει κανείς τι είναι τούτο; Εννοείται πώς όλοι οι λογαριασμοί ρεύματος είναι πληρωμένοι. Επίσης, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, δεν είμαι στη ΔΕΗ αλλά σε άλλη εταιρεία. Μπερδεύτηκα λίγο, πως γίνεται να είσαι σε κάποια εταιρεία(είτε ΔΕΗ είτε άλλη) από τη στιγμή που έχεις κάνει διακοπή? Όσο για αυτό που ρωτάς, όταν κάνεις διακοπή πρέπει να καταθέσεις στον τοπικό Δήμο υπεύθυνη δήλωση ότι το ακίνητο δεν ηλεκτροδοτείται μαζί με βεβαίωση διακοπής ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ ώστε να μην πληρώνεις Δημοτικά τέλη. Δημοτικό φόρο και ΤΑΠ δεν τα γλιτώνεις.
3DJIN Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 θα πας δεδδυε να παρεις βεβαίωση διακοπής και θα την πας στο δημο για να σου αφαιρεσουν τα δτ, ταπ δεν γλιτωνεις
yannis27gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δεν εχω κανει διακοπη παιδια. Μαλλον αυτο που λεει ο dark_son ειναι απο οταν εκανα αλλαγη παροχου.
Joshua21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Δεν εχω κανει διακοπη παιδια. Μαλλον αυτο που λεει ο dark_son ειναι απο οταν εκανα αλλαγη παροχου. Τι ακριβώς εννοούσες όταν έγραψες "μετά από διακοπή ρεύματος"? Επίσης αλλαγή παρόχου από ότι είπες έκανες πριν 7-8 χρόνια, οπότε μια και η οφειλή αφορά το 2017 αποκλείεται να είναι αυτό που λέει ο dark_son.
yannis27gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Έτσι λέει το χαρτί, ότι έχω τις τάδες οφειλές "μετά απο διακοπή ρεύματος". Εγώ δεν έκανα ποτέ διακοπή, μόνο αλλαγή παρόχου.
Dark_son20 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 για τον δήμο διακοπή είναι. γιατί αυτό που βλέπουν είναι ότι για Χ διάστημα δεν πήραν δημοτικά τέλη από κάποιο πάροχο ρεύματος. δεν κάθονται να δουν αν μετά από το Χ διάστημα τα τέλη άρχισαν να έρχονται από την elpedison πχ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα