Achillf Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε για τον τοίχο στο σαλόνι μου όπου είναι κ η τηλεόραση.Έχω μία κολόνα όπου χωρίζει στα δυο τον τοίχο. Μήπως θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποια ιδέα με εικόνα για ολοκληρωθεί έστω η δεξιά πλευρά και να δέσει κάπως με τη κολόνα και το σύνολο;
Diskimpex Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Ξερω δεν πρεπει παρεμβαση σε κολωνα .Ειναι θεμα πολεοδομιας .Μπορεις να γεμισεις τον χωρο με μια βιβλιοθηκη
mary Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Ωραιο φωτισμο εχεις και η κολωνα ειναι πολυ ωραια με τα ραφια. Οπως ειπε ο @Diskimpex συμπληρωσε το δεξια και το αριστερα ομως με ραφια ή βιβλιοθηκη. Να φαινεται δλδ σαν η κολωνα να ειναι στη μεση της βιβλιοθηκης. 1
Ilia Fragk Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Όντως πολύ όμορφο σαλόνι! Μπορείς να φτιάξεις μια σύνθεση τοίχου με ράφια και ντουλάπια για να ανέβει και πάνω η τιβι και να μην φαίνεται τόσο κενό πίσω της. Με κάποιο τρόπο δηλαδή να κάνεις και τη κολώνα μέρος της σύνθεσης.Τώρα απο δεξια μπορείς να βάλεις πάλι ράφια αλλά όχι πολλά. Έχεις και το καλοριφερ εκεί και σε περιορίζει λίγο. Καλή τύχη😂
NemeSis1990 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 https://www.zmescience.com/ecology/green-living/moss-walls/
Kyriakos131211 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Εγώ πάλι θα έβαζα έναν τρίπτυχο πίνακα και την τηλεόραση σίγουρα στον τοίχο !
kirileman Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Ή αυτή δεν είναι κολώνα ή ήταν κολώνα και όπου να' ναι θα σας δούμε στις ειδήσεις. 2
dpolal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Ψάξε για wall tatoo https://www.google.gr/search?q=wall+tattoo&newwindow=1&safe=off&client=firefox-b-ab&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjtpZOqt4XaAhUCZVAKHVF8C_gQ_AUICigB&biw=1253&bih=757 Χιλιάδες σχέδια και συνθέσεις για να επιλέξεις. ΔΕΝ χρειάζεται κόλλα ή κάτι άλλο για να τοποθετηθεί, το υλικό (βινύλιο) κολλάει από μόνο του.
Achillf Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Καλημέρα, κατάλαβα τι λες Mary. Από τα αριστερά δεν θέλω να βάλω κάτι γιατί θα βάλω μεγαλύτερη τηλεόραση στον τοίχο και home cinema με κολονατα ηχεία οπότε το αριστερό κομμάτι πιστεύω θα είναι οκ. Για το αριστερο ψαχνομαι. Επίσης η κολονα με τα ραφια δεν ειναι του σκελετου της οικοδομης, γυψοσανιδα ειναι. Τα wall tatoo δεν μου αρεσουν οπως επισης και τα γρασίδια. Μια καλη ιδεα είναι αυτο που ειπε ο φιλος με τον 3πτυχο πινακα αλλα ειναι ηδη τοποθετημενος σε αλλον τοιχο (πανω απο τον καναπε)
AtiX Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Φίλε μου... βασικα μου κτυπάει στο μάτι η θέση του καλοριφέρ... οπότε διπλά του, εγώ, θα έκανα μια κατασκευή ως το ύψος του... κάτι σαν μικρή βιβλιοθήκη για μικροαντικείμενα... έτσι θα έφευγε ο φίκος, το φικάκι και το πουφ Από πάνω θα μπορούσες να κάνεις άλλη μια κατασκευή, τύπου μικρά ράφια σε διάφορα μεγέθη και κλήσεις και ταυτόχρονα να βάλεις μικρούς πίνακες ή κάποιες φωτογραφίες, που να αγκαλιάζονται από τα ράφια... όλο αυτό, αν έχεις φαντασία, θα ήταν ιδανικό να έχει ένα σχέδιο... να λέει κάτι... Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από AtiX
Achillf Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Φίλε μου... βασικα μου κτυπάει στο μάτι η θέση του καλοριφέρ... οπότε διπλά του, εγώ, θα έκανα μια κατασκευή ως το ύψος του... κάτι σαν μικρή βιβλιοθήκη για μικροαντικείμενα... έτσι θα έφευγε ο φίκος, το φικάκι και το πουφ Από πάνω θα μπορούσες να κάνεις άλλη μια κατασκευή, τύπου μικρά ράφια σε διάφορα μεγέθη και κλήσεις και ταυτόχρονα να βάλεις μικρούς πίνακες ή κάποιες φωτογραφίες, που να αγκαλιάζονται από τα ράφια... όλο αυτό, αν έχεις φαντασία, θα ήταν ιδανικό να έχει ένα σχέδιο... να λέει κάτι... Καλό ακούγεται!
Achillf Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατι τετοιο πως θα σας φαινοταν; Θα δεσει με την κολονα; Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από Achillf
*nenya* Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 1ον, κάνεις αναζήτηση radiator cover για να πάρεις ιδέες για να καλύψεις το καλοριφέρ, έστω απ'την μπροστινή πλευρά του. Π.χ. 2ον, στον ίδιο τοίχο τοποθετείς μια ιδιαίτερη βιβλιοθήκη με καθρέπτη [για να δώσεις την αίσθηση βάθους/μεγαλύτερου χώρου]. Π.χ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα