titanforce Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Γεια σας, θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με το setup ενος fixed gear bike. Εχω εναν απλό σκελετο απο mountain bike που θα ήθελα να εχω ως βαση. Θα ηθελα λοιπον να με βοηθησετε προτεινοντας μου φθηνα αλλα καλα μερη για το ποδηλατο, οπως ρόδες(ζαντες-λαστιχο, προτιμω λεπτες σαν road bicycle), τιμονι, σελα, φρενα και ο,τι αλλο μου διαφευγει. Ελπίζω να υπαρχουν ποδηλατες στο ινσομνια.
webparts Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 23 λεπτά πριν, titanforce είπε Γεια σας, θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με το setup ενος fixed gear bike. Εχω εναν απλό σκελετο απο mountain bike που θα ήθελα να εχω ως βαση. Θα ηθελα λοιπον να με βοηθησετε προτεινοντας μου φθηνα αλλα καλα μερη για το ποδηλατο, οπως ρόδες(ζαντες-λαστιχο, προτιμω λεπτες σαν road bicycle), τιμονι, σελα, φρενα και ο,τι αλλο μου διαφευγει. Ελπίζω να υπαρχουν ποδηλατες στο ινσομνια. Υπαρχουν αλλα οδηγανε πραγματικα ποδηλατα. Τα fixed προσωπικα ειναι μονο για το ποδηλατοδρομιο,απο οπου και προερχεται το ποδηλατο. Εχω δει να τρωνε ωραιες τουμπες με αυτα τα ποδηλατα εξω,καθως ουσιαστικα δεν εχουν φρενα.
kanesaxo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 18 ώρες πριν, webparts είπε Υπαρχουν αλλα οδηγανε πραγματικα ποδηλατα. Τα fixed προσωπικα ειναι μονο για το ποδηλατοδρομιο,απο οπου και προερχεται το ποδηλατο. Εχω δει να τρωνε ωραιες τουμπες με αυτα τα ποδηλατα εξω,καθως ουσιαστικα δεν εχουν φρενα. Eπίσης, σύμφωνα με ΚΟΚ, απαγορεύεται να μη φέρουν και τα 2 φρένα. Τωρα να θες να κανεις για την ομορφιά, δεν εχω άποψη! γραψε στο τοπικ που χουμε για τα ποδήλατα, μηπως και γνωριζει κάποιος...
webparts Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, kanesaxo είπε Eπίσης, σύμφωνα με ΚΟΚ, απαγορεύεται να μη φέρουν και τα 2 φρένα. Τωρα να θες να κανεις για την ομορφιά, δεν εχω άποψη! γραψε στο τοπικ που χουμε για τα ποδήλατα, μηπως και γνωριζει κάποιος... Καλα για τον κοκ δε συζηταμε,δεν εχει λογο να κυκλοφορει εξω τετοιο πραμα. Για την ομορφια και για κανα κολπακι μονο,απορω πως κυκλοφορει ο κοσμος εξω με αυτα..
fylatos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Γιατί τι απαγορεύει να έχει φρένα ένα fixed gear ή single gear ποδήλατο;
γροσερισοπ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) ούτε για αστείο. ξεχνα το. θες track frame. είναι θέμα γεωμετρία + τα πίσω τα drops. ναι μπορει μεν να γινει ένα MTB single speed αλλά για βουνό; τελείως άκυρο concept. επειδή καβαλάω χρόνια είναι καύλα. με τα ρίσκα του. love or hate κατάσταση ποιος ΚΟΚ; ροφλ... και λονδινο που ρολαρα ενώ υπαρχει guidανς δεν εχεις θεμα εκτος αν επεφτες σε κανεναν δυστροπο. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από γροσερισοπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα