jkoukos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Οι 2 μεσαίες επαφές (4-5) είναι αντίστοιχα το καλώδια κόκκινο (Νο2) και πράσινο (Νο1). 1
burningaces Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές! Την άλλαξα με μία πρίζα rj11 και έκανα τη σύνδεση όπως είπατε. Σύνδεσα επάνω μια συσκευή τηλεφώνου να δω αν θα ανάψει και δεν άναψε. Μήπως φταίει ότι η γραμμή είναι ανενεργή ακόμα και δεν υπάρχει ρεύμα για αυτό το λόγο;;;
bill2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Ξέρεις αν έχεις ενεργοποιηθει επίσης για νέα γραμμή η φορητότητα έκανες ;
jkoukos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Αν δεν είναι ενεργή η γραμμή, απλά δεν θα δουλέψει το τηλέφωνο. Το ίδιο επίσης θα συμβεί αν είναι ενεργή η γραμμή αλλά η τηλεφωνία είναι ευρυζωνική (VoIP). 1
burningaces Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Είναι αίτηση για νέα γραμμή η οποία θα είναι μόνο adsl 24 στα 18 ευρώ (τώρα αν συνδεθεί τηλέφωνο, οι κλήσεις έχουν χρέωση τιμοκαταλόγου). Φυσικά δεν χρειάζομαι προσωπικά το σταθερό.
jkoukos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 ΟΚ, απλή PSTN είναι. Βάλε το τηλέφωνο στην πρίζα και μόλις σε ενεργοποιήσουν θα λειτουργήσει.
Aggelos_INSM Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Στις 23/3/2018 στις 2:04 ΠΜ, burningaces είπε Καλημέρα σε όλους!!! Έχω νοικιάσει ένα διαμέρισμα το οποίο φαίνεται να έχει πολύ παλιά πρίζα τηλεφώνου και επειδή έκανα αίτηση για ίντερνετ στη wind (λόγο τιμής φυσικά αυτήν την περίοδο) πρέπει να μπει νέα πρίζα. Έχω διαβάσει τα όσα έχουν γραφεί απλά θα ήθελα λίγη βοήθεια. Η πρίζα εδώ έχει μόνο 2 καλώδια ένα κόκκινο και ένα μπλε(σκούρο είναι τώρα είναι καφέ, μπλε, πράσινο κάτι τέτοιο πάντως). Γνωρίζει κάποιος πως να κάνω τη σύνδεση βάση των φωτογραφιών; Στις φωτογραφίες φαίνεται η παλαιού τύπου πρίζα και μια rj 11 που αγόρασα σήμερα. Παραθέτω και την φωτογραφία της πρίζας που αγόρασα διότι λόγο μεγέθους αρχείων δε με άφηνε να την προσθέσω πιο πάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας! Τετοια πριζα εχω και εγω.. Ισως ειναι αυτος ο λόγος που κλειδωνω στα 16mbps? (Adsl)
burningaces Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Στις 6/5/2020 στις 4:05 ΠΜ, Aggelos_INSM είπε Τετοια πριζα εχω και εγω.. Ισως ειναι αυτος ο λόγος που κλειδωνω στα 16mbps? (Adsl) Όχι φίλε μου δεν είναι θέμα πρίζας τελικά, οι περισσότεροι στην περιοχή που είμαι εγώ είναι πάνω κάτω στην ίδια ταχύτητα. Αν κλειδώνεις στα 16 με 24αρα σύνδεση είσαι πολύ καλά!! Τώρα βέβαια αν αλλάξεις πρίζα και τραβήξεις νέα καλώδια από τον πίνακα της πολυκατοικίας μέχρι και την πρίζα, ίσως δεις μια διαφορά που είδα και εγώ περίπου στο 1,5 mbps αλλά σε φίλο που επιχειρήσαμε το ίδιο δεν είδε καμία διαφορά... 2
Aggelos_INSM Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, burningaces είπε Όχι φίλε μου δεν είναι θέμα πρίζας τελικά, οι περισσότεροι στην περιοχή που είμαι εγώ είναι πάνω κάτω στην ίδια ταχύτητα. Αν κλειδώνεις στα 16 με 24αρα σύνδεση είσαι πολύ καλά!! Τώρα βέβαια αν αλλάξεις πρίζα και τραβήξεις νέα καλώδια από τον πίνακα της πολυκατοικίας μέχρι και την πρίζα, ίσως δεις μια διαφορά που είδα και εγώ περίπου στο 1,5 mbps αλλά σε φίλο που επιχειρήσαμε το ίδιο δεν είδε καμία διαφορά... Ωραία φιλε σε ευχαριστω πολυ Ξερεις στο περίπου ποσο θα ανέβει 12 ώρες πριν, burningaces είπε Όχι φίλε μου δεν είναι θέμα πρίζας τελικά, οι περισσότεροι στην περιοχή που είμαι εγώ είναι πάνω κάτω στην ίδια ταχύτητα. Αν κλειδώνεις στα 16 με 24αρα σύνδεση είσαι πολύ καλά!! Τώρα βέβαια αν αλλάξεις πρίζα και τραβήξεις νέα καλώδια από τον πίνακα της πολυκατοικίας μέχρι και την πρίζα, ίσως δεις μια διαφορά που είδα και εγώ περίπου στο 1,5 mbps αλλά σε φίλο που επιχειρήσαμε το ίδιο δεν είδε καμία διαφορά... Ξέρεις ποσο περιπου θα ανεβει η ταχυτητα με interleaved?
burningaces Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Στις 8/5/2020 στις 3:34 ΜΜ, Aggelos_INSM είπε Ωραία φιλε σε ευχαριστω πολυ Ξερεις στο περίπου ποσο θα ανέβει Ξέρεις ποσο περιπου θα ανεβει η ταχυτητα με interleaved? Δεν είμαι ο καταλληλότερος για να σου απαντήσω, θα πω όμως από καθόλου έως ελάχιστα από προσωπικές πάλι δοκιμές. Για να πας άνω του 1 mbps παραπάνω θα χρειαστείς vdsl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα