Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Zaytsev είπε

Βρίσκομαι Ιρλανδία. Ξεκίνησα ως υπάλληλος και τώρα έχω δική μου εταιρία.

Πήγα μία φορά στο Welfare (IKA) για να κάνω εγγραφή και μία στην τράπεζα για να ανοίξω λογαριασμό.

Τέλος.

Όλα τα άλλα ηλεκτρονικά. Ακόμα κι όταν άνοιξα εταιρία, ανέλαβε ο λογιστής και εμένα με πήραν τηλέφωνο απλά για να επιβεβαιώσουν ότι έχω στείλει εκπρόσωπο.

Άνοιξα business & savings accounts, ηλεκτρονικά.

Δηλώσεις, κλπ, όλα ηλεκτρονικά.

Κάρτα υγείας για εμένα, τη γυναίκα μου και τον μικρό μας, ηλεκτρονικά.

Στην Ελλάδα δεν το ήθελαν τόσα χρόνια, γιατί πως θα βόλευαν τόσες χιλιάδες ρουσφέτια...;

Πολύ άχαρο! Εδώ βγαίνεις, βλέπεις κόσμο, πίνεις ένα καφέ και κάνεις και τις δουλειές σου! :lol:

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Zaytsev είπε

Πήγα μία φορά στο Welfare (IKA) για να κάνω εγγραφή και μία στην τράπεζα για να ανοίξω λογαριασμό.

Τέλος.

Όλα τα άλλα ηλεκτρονικά. Ακόμα κι όταν άνοιξα εταιρία, ανέλαβε ο λογιστής και εμένα με πήραν τηλέφωνο απλά για να επιβεβαιώσουν ότι έχω στείλει εκπρόσωπο.

Στην Ελλάδα δεν το ήθελαν τόσα χρόνια, γιατί πως θα βόλευαν τόσες χιλιάδες ρουσφέτια...;

Πάντως ακόμα και οι μετανάστες πριν μεταναστεύσουν δεν είδα να ψηφίζουν κάποιο μεταρρυθμιστικό κόμμα!

Αβυσσος η ψυχή του νεοέλληνα μετανάστη ή μη.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, skiabox είπε

Πάντως ακόμα και οι μετανάστες πριν μεταναστεύσουν δεν είδα να ψηφίζουν κάποιο μεταρρυθμιστικό κόμμα!

Γιατί υπάρχει μεταρρυθμιστικό κόμμα?

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, AtiX είπε

Ως "μεταρρυθμιστικό" κόμμα εννοεί τον πατερούλη του τον Τζήμερο.

• Like 3
Δημοσ.
3 hours ago, skiabox said:

Φαντάζομαι ήσουν στην κάλπη και μας παρακολουθούσες...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, AtiX είπε

Υπάρχει ναι από το 2011 και μετά.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Zaytsev είπε

Τέλος.

Στην Ελλάδα παλεύουμε ακόμα πότε θα στρώσει το σύστημα για το ηλεκτρονικό εισιτήριο του ΟΑΣΑ και πότε θα μπορούμε να βγάζουμε οικοδομική άδεια εργασιών με ένα κλικ.................

Δημοσ.
17 minutes ago, Βασίλης_29 said:

Στην Ελλάδα παλεύουμε ακόμα πότε θα στρώσει το σύστημα για το ηλεκτρονικό εισιτήριο του ΟΑΣΑ και πότε θα μπορούμε να βγάζουμε οικοδομική άδεια εργασιών με ένα κλικ.................

A, ναι, αυτό το ξέχασα... Την κάρτα για τα λεωφορεία, τραμ, προαστιακούς, την εκδίδεις online στέλνοντας και φωτογραφία (jpg/png), σου έρχεται σπίτι σε 3-4 μέρες και την ανανεώνεις με το NFC του κινητού...

• Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Zaytsev είπε

A, ναι, αυτό το ξέχασα... Την κάρτα για τα λεωφορεία, τραμ, προαστιακούς, την εκδίδεις online στέλνοντας και φωτογραφία (jpg/png), σου έρχεται σπίτι σε 3-4 μέρες και την ανανεώνεις με το NFC του κινητού...

αα εχουμε το athena εδω , βεβαια αμα περιμενεις να σου ερθει απο online αιτηση, μαλλον θα βρυκολακιασεις, παρολα αυτα μπορεις να τη φορτισεις απ το σαιτ athenacard.com και να ενεργοποιησεις το κομιστρο απο το κινητο με την εφαρμογη athenaκατι δε θυμαμαι :P αλλα μονο αν εχεις android, αν εχεις μηλο την πατησες :P

Δημοσ.
22 ώρες πριν, ladakis είπε

τύποι  τα περί ηλεκτρονικής ανανέωσης αποτελουνε μειοψηφικο λογο μείωσης της ουρας και αυτο για τον εξής λογο: τουλάχιστον απο όσο θυμαμαι εγω, υπάρχουν δυο ξεχωριστές ουρές, μια για ανανέωση και μια για εκδοση συν ολα τα υπολοιπα θέματα που αφορουνε το επίδομα, επικαιροποιηση στοιχειων κλπ συν άλλα που νόμιζε ο πολίτης οτι αφορουνε αυτην την ουρα, δεν ειχε κανένα περιθώριο να διευκρινίσει οτι πρέπει να απευθυνθεί σε άνω όροφο (συμβούλους εργασιας, προϊστάμενο κλπ) λόγω ετοιμοπολεμης τσαμπουκαλεμενης ουρας και ύπαρξης ιστορικού επ αυτού απο κουτοπονηρους καραβλαχους και συνήθως μεταλλαγμενους πασοκους ή αλλοδαπούς που οντως θελανε να φάνε τμήμα της ουράς (βλ και ικα, εοππυ κλπ)

αυτη η δεύτερη ητανε και η μεγαλη ουρα, αφού πρώτον όπου υπαρχουνε απαιτουμενα δικαιολογητικά, υπάρχει και καπνός και φωτιά και το ενα γαμημενο πιστοποιητικό που δεν έφερες, και δεύτερον οι απολύσεις πέφτανε σαν επιδημία

οποτε εξαγεται το ανασφαλες συμπέρασμα, οτι είτε επηλθε κορεσμός επι των απολυσεων είτε βοήθησε το εξής θαυματουργο: Κάποιος ιδιοφυης εγκέφαλος προϊστάμενος μετασυριζαιος μεταρρυθμιστης σκέφτηκε το εξής τρομερό: Μια θείτσα του πρώτου ορόφου που πριν εξυνε τα αρχιδια της ή γνωστοποιουσε συνταγές σπανακοπιτας στην κολλητή της απο το τηλεφωνο, πήρε καρέκλα κάθισε επι της υποδοχής και ξεχωριζε το αδηφάγο πλήθος σε μεμονωμενες περιπτώσεις, οπου αλλον τον έστελνε κατευθειαν στον πρωτο, άλλον του ελεγε έχετε παλιο εκκαθαριστικό κύριε (αυτος θα κατασκηνωνε δυο μερες μέχρι να το συνειδητοποιήσει, αυξανοντας τεχνητά την πραγματική ουρα και κάνοντας τον τζημερο να τραβάει τα βυζια του στο τουιτερ), τον παπαρα που ξέχασε να ανεανεωσει καρτα θα τον στείλει κατευθειαν στην γνωστοποίηση σπανακοπιτων πανω για ενα ξεμπλοκάρισμα του συστήματος κλπ

για περισσότερη ανάλυση νεοελληνικής γραφειοκρατιας, πάρτε πρωτόκολλο κύριε

έχουμε να τελειώσουμε και μια ζαμπονό

κυριε τρεισκαιεντηντογλου τον στελνετε σε μενα? δεν βλεπετε που εχω ,χερια φρεσκοπλυμμενα? λιμαρω το νυχακι μου να μπλεκω με μελανια ; στειλτονα στον 3ο στην κυρια τανια!

Ορθο αυτο που λες με την θειτσα! Παντως στον οαεδ του πειραια η θειτσα ειναι μια γυναικα με καποιο προβλημα (φοραει σκουρα γυαλια ηλιου μεσα στο κτιριο)

Δημοσ.
1 hour ago, panosno1com said:

κυριε τρεισκαιεντηντογλου τον στελνετε σε μενα? δεν βλεπετε που εχω ,χερια φρεσκοπλυμμενα? λιμαρω το νυχακι μου να μπλεκω με μελανια ; στειλτονα στον 3ο στην κυρια τανια!

Ορθο αυτο που λες με την θειτσα! Παντως στον οαεδ του πειραια η θειτσα ειναι μια γυναικα με καποιο προβλημα (φοραει σκουρα γυαλια ηλιου μεσα στο κτιριο)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...