shadow9 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθειά σας για το παρακάτω. Έχω φτιάξει ένα λογότυπο και θα ήθελα να το εκτυπώσω σε αυτοκόλλητη ετικέτα. Έχω βρει το χαρτί με την διάσταση που χρειαζομαι, αλλά δεν γνωρίζω αν χρειάζεται κάποιο εξειδικευμένο πρόγραμμα, για την κατάλληλη προσαρμογή του λογοτύπου καθώς σε κάθε φύλλο θα υπάρχουν 24 ετικέτες. Το λογότυπο το έχω έτοιμο σε eps, png & svg. Καμιά ιδεά ? Ευχαριστώ πολύ!
micos000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Ένας απλός τρόπος είναι να κάνεις στο word έναν νέο a4 έγγραφο, να βάλεις τα περιθώρια στο 0 και να κάνεις έναν πίνακα 4x6 και να το μεγαλώσεις να πιάνει όλη τη σελίδα. Μετά βάλε το λογότυπο μέσα στα πλαίσια του πίνακα και κάνε μια δοκιμαστική εκτύπωση σε απλό χαρτί και βάλτο πάνω από τα αυτοκόλλητα για να δεις αν τα λογότυπα πέφτουν μέσα στα αυτοκόλλητα. Αν ναι τύπωσε, αν όχι προσάρμοσε τον πίνακα. Τέλος, υπάρχει και ένα φοβερό (κατ' εμέ) πρόγραμμα για εκτύπωση contact sheets, το fotoslate που είναι στο πακέτο του acdsee αλλά το βρίσκεις και μόνο του. Έχει πάρα πολλές δυνατότητες και επιλογές.
KyrGR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Θα μπορούσες να σκανάρεις (ή φωτογραφίσεις και διορθώσεις την προοπτική) το αυτοκόλλητο χαρτί και να το χρησιμοποιήσεις σαν αναφορά (reference layer). Κάνε προεπισκόπηση εκτύπωσης με ημιδιαφανές το layer αυτό.
tarantules Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Μπορείς να δοκιμάσεις το Bartender που είναι ειδικό στην εκτύπωση ετικετών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα