montevoutsas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια... Εχω αυτο εδω το Ηχειο που αυτονισχυομενο με μπαταρια https://m.ebay.com/itm/New-Pyle-PPHP159WMU-15-1600-Watt-Bluetooth-Music-Streaming-Loudspeaker-System-/262573689261?_mwBanner=1#shpCntId Το ηχειο χαλασε και το.πηγα σε τεχνικο και μου ειπε οτι εκαψε.ολες τις πλακετες που ειχε μεσα,απο το τροφοδοτικο ξεκινησε,και μου ειπε οτι πρεπει να αλαχτουν ολες οι πλακετες ...Μιλησα με την εταιρια και μου ειπε οτι μπορει μονο να μου στειλει πλακετες ,που θα εχει καποιο κοστος.Αξιζει να τις αλλαξω η να το συνδεσω με εξωτερικο ενισχυτη και να μην ειναι πλεον με μπαταρια; Πειτε μου ποιον ενισχυτη προτινετε Καλο και φτηνο ετσι ωστε να παιζει Πολυ καλα το ηχειο και χωρις προβληματα... (Παιδια αν ειναι σε λαθος μερος μεταφερετε το, μου) Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από montevoutsas
cambo99 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Αξίζει να πάρεις ενισχυτή για 1 μόνο ηχείο; Το κόστος του ενισχυτή είναι μεγαλύτερο από του ηχείου νομίζω.
montevoutsas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Ισως αργοτερα παρω και αλλο ηχειο και να τα συνδεσω μαζι σε εναν ενυσχιτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα