Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, keravnos21 είπε

Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου εχει αναλαβει ηδη η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος και αυριο καταθετω και μυνηση.

απ'οτι ειδα στο φβ, τους εχουν ηδη βρει και τους 3. οπως και να εχει, αν χρειαστει οικονομικη βοηθεια ειμαι παρων.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, keravnos21 είπε

Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου εχει αναλαβει ηδη η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος και αυριο καταθετω και μυνηση.

Δε ξέρω τα διαδικαστικά αλλά με ποιό ένομμο συμφέρον θα κάνεις εσύ μύνηση ?

Μάλλον εννοείς αναφορά ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, DrLo είπε

Δε ξέρω τα διαδικαστικά αλλά με ποιό ένομμο συμφέρον θα κάνεις εσύ μύνηση ?

Μάλλον εννοείς αναφορά ?

Η δίωξη νομίζω  είναι αυτεπάγγελτη και από τη στιγμή που οι ίδιοι ανέβασαν το βίντεο υπέγραψαν και την καταδίκη τους.

Οι περισσότεροι έχουμε υπηρετήσει.Μην ξεχνάτε ότι οι συγκεκριμένοι υπηρετούν σε ακριτικό  απομακρυσμένο φυλάκιο με ότι μπορεί να λέει αυτό.Είπαμε ότι η πράξη τους είναι εγκληματική και αδικαιολόγητη αλλά μπορεί να είναι δύο καλά παιδιά που ενήργησαν σαν ηλίθιοι τη συγκεκριμένη στιγμή.Να πληρώσουν για την πράξη τους αλλά όχι και να τους κρεμάσουμε.

Ας μείνουμε ψύχραιμοι με όσο γίνεται πιο χαμηλές κορώνες και ας αφήσουμε τις αρχές να κάνουν τη δουλειά τους.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Η δίωξη νομίζω  είναι αυτεπάγγελτη και από τη στιγμή που οι ίδιοι ανέβασαν το βίντεο υπέγραψαν και την καταδίκη τους.

Μα ακριβώς γι αυτό λέω,

Δεν κανεις εσύ μύνηση σε αυτεπάγγελτα, κάνεις αναφορά ή κάτι τέτοιο.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Ας μείνουμε ψύχραιμοι με όσο γίνεται πιο χαμηλές κορώνες και ας αφήσουμε τις αρχές να κάνουν τη δουλειά τους.

Μη χαλάς το πάρτι όσων περιμένουν πώς και πως τέτοια περιστατικά μπας και δείξουν ότι είναι "καλοί άνθρωποι" ευχόμενοι καρκίνους, κρεμάλες, βιασμούς σε φυλακές κλπ.

• Like 7
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, papoys1 είπε

Οι περισσότεροι έχουμε υπηρετήσει.Μην ξεχνάτε ότι οι συγκεκριμένοι υπηρετούν σε ακριτικό  απομακρυσμένο φυλάκιο με ότι μπορεί να λέει αυτό.Είπαμε ότι η πράξη τους είναι εγκληματική και αδικαιολόγητη αλλά μπορεί να είναι δύο καλά παιδιά που ενήργησαν σαν ηλίθιοι τη συγκεκριμένη στιγμή.Να πληρώσουν για την πράξη τους αλλά όχι και να τους κρεμάσουμε.

Ας μείνουμε ψύχραιμη με όσο γίνεται πιο χαμηλές κορώνες και ας αφήσουμε τις αρχές να κάνουν τη δουλειά τους.

Τι μπορει να λεει ρε φιλε το οτι υπηρετουν σε απομεκρυσμενο φυλακιο?

Οπως λες οι περισσοτεροι εχουμε υπηρετησει,μας περασε καν απο το μυαλο ποτε να κανουμε τετοιο πραγμα?

Κανενας ανθρωπος στα λογικα του δεν κανει τετοιο πραγμα.

Οποιος εχει τετοιες ή παρεμφερεις σκεψεις ας ζητησει βοηθεια δεν ειναι ντροπη,ειδικα αν προκειται να κρατήσει οπλο στα χερια.

Να μην τους κρεμασουμε αλλα να μην τους δικαιολογησουμε και ολας.

Εχουμε τους γιοταδες εδω μεσα να ρωτανε πως να το παιξουν αρρωστοι για να παρουν το γιοτα πεντε και οι πραγματικα αρρωστοι υπηρετουν την πατριδα..

• Like 5
  • Thanks 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...