Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Θα ηθελα καποια εφαρμογή για backup, κατα προτίμηση ή freeware με χαμηλό κόστος για backup (απο hd σε hd). Λειτουργικό windows 10. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

AOMEI Backupper Standard, πολύ καλή δωρεάν εφαρμογή για backup είτε φακέλων και αρχείων είτε όλου του διαμερίσματος σε ένα αρχείο (image) ή του δίσκου σε άλλον δίσκο (cloning) είτε για συγχρονισμό αρχείων και φακέλων.

• Thanks 2
Δημοσ.
Στις 3/26/2018 στις 9:43 ΠΜ, akollias είπε

Καλημέρα. Θα ηθελα καποια εφαρμογή για backup, κατα προτίμηση ή freeware με χαμηλό κόστος για backup (απο hd σε hd). Λειτουργικό windows 10. Ευχαριστώ.

Να υποθέσω πως εννοείς hdd σε hdd ? ?

Θες κλώνο ολόκληρο το δίσκο ή συγκεκριμένους φακέλους;

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kormos είπε

Να υποθέσω πως εννοείς hdd σε hdd ? ?

Θες κλώνο ολόκληρο το δίσκο ή συγκεκριμένους φακέλους;

Ναι σωστα. Απο hdd σε hdd. Κυριως για συγκεκριμένους φακέλους. Να προγραμματιζεται και να το κανει καθορισμένη ωρα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, akollias είπε

Ναι σωστα. Απο hdd σε hdd. Κυριως για συγκεκριμένους φακέλους. Να προγραμματιζεται και να το κανει καθορισμένη ωρα.

Έχεις σκεφτεί κάτι τέτοιο:rolleyes:

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, kormos είπε

Έχεις σκεφτεί κάτι τέτοιο:rolleyes:

Αν κατάλαβα αυτό θα γίνει με κάποιο πρόγραμμα το οποίο θα τρέχει την ρουτίνα, σωστά?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, akollias είπε

Αν κατάλαβα αυτό θα γίνει με κάποιο πρόγραμμα το οποίο θα τρέχει την ρουτίνα, σωστά?

Δημιουργείς ένα .bat αρχείο που θα ορίσεις τι φακέλους θες για backup και που θα τους πηγαίνει και μετά το καθορίζεις κάθε πότε θα τρέχει. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω έτσι το έχω κάνει. Έχω δύο αρχεία bat το ένα μόλις ανοίγει το pc κάνει αυτόματα backup και το αλλο το πατάω εγώ για να κάνει backup όταν συνδέσω τον εξωτερικό δισκο.

Υπάρχουν 2 τρόποι.

Το Xcopy ή το robocopy.

https://support.microsoft.com/el-gr/help/289483/switches-that-you-can-use-with-xcopy-and-xcopy32-commands

Επεξ/σία από pavloa
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akollias είπε

Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω.

Στην εντολή μπορείς να ορισεις στο τέλος να σου εμφανίσει ένα αρχείο doc  για να δεις το τι έχει αντιγράψει ή αν σε κάποιο αρχείο έβγαλε σφάλμα. Έυκολο είναι.. εγώ το έκανα έτσι επειδή δεν ηθελα να βάλω κάποιο πρόγραμμα και να επιβαρύνει το pc.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, pavloa είπε

Στην εντολή μπορείς να ορισεις στο τέλος να σου εμφανίσει ένα αρχείο doc  για να δεις το τι έχει αντιγράψει ή αν σε κάποιο αρχείο έβγαλε σφάλμα. Έυκολο είναι.. εγώ το έκανα έτσι επειδή δεν ηθελα να βάλω κάποιο πρόγραμμα και να επιβαρύνει το pc.

Την καλύτερη δουλειά έκανες αφού υπάρχουν οι απλοί τρόποι :)

Σημαντικό και ενδιαφέρον το λινκ που έβαλες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kormos είπε

Την καλύτερη δουλειά έκανες αφού υπάρχουν οι απλοί τρόποι :)

Σημαντικό και ενδιαφέρον το λινκ που έβαλες.

Ε ναι. Και σε 5 λεπτά το έχεις έτοιμο...  Απλά πρέπει να δεις ποιες εντολές θέλεις να εκτελεί το bakup.

Ξέχασα να βάλω το robocopy  https://docs.microsoft.com/en-us/windows-server/administration/windows-commands/robocopy

Επίσης αν ανοίξεις την γραμμή εντολών και δώσεις την εντολή  xcopy /?    και θα σου εμφανίσει ότι και στο λινκ που έβαλα.

Αντίστοιχα για το robocopy. δίνεις την εντολή robocopy /?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...