ELPIDA17 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 μια μικρη βοηθεια αν ξερει κανενας ..με καλεσαν για συνεντευξη στον ομιλο inditex και μου ζητησαν να παω και μια φωτο με ελευθερο θεμα να με εκφραζει..γνωριζει κανενας που εχει περασει απο αυτη τη θεση καποια συμβουλη..?? ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ
gatokoritso Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 κάνε μια αναζήτηση θα βρεις απάντησεις..έλεος ρε inditex με τις φωτογραφίες σου!
Moderators Kercyn Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Εγώ θα πήγαινα τον πιο μεγάλο μπουφέ με φαΐ που θα μπορούσα να βρω.
ELPIDA17 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 αυτο ναι....έτσι θα με γνωρίσουν καλύτερα....
eidikos33 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Αν εισαι γκομεναρα θα σε παρουν,αυτο τους ενδιαφερει 1
pavlos1908 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Αυτουσια λογια της κοπελας μου: "Καταρχήν δεν είναι τίποτα η συνέντευξη αλλά σε ενημερώνουν για την inditex και τα καταστήματα της! Όσον αφορά την φώτο απλά πες ότι είσαι ομαδικη γενικότερα επικοινωνιακη κ διαφορά τέτοια! Υ. Γ. : εγώ είμαι 22 χρόνων και ήθελαν 4ωρο δηλ 300€ το μήνα το μαξιμουμ! 8ωρο μπαίνουν μόνο οι υπεύθυνοι καταστηματων και είναι σπαστό το ωραριο! Γενικότερα πολύ εκμετάλλευση! Πήγαινε αλλού θα αξίζει σίγουρα καλύτερα.!"
opcorsa Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 ως γκομεναρος (ειπωθηκε παραπανω) , δουλευα κι εγω στην inditex, 4ωρο οντως 16 ωρες/ το πολυ 20 την εβδομαδα... καλο ορομισθιο αλλα αν δουλευεις (που θα δουλευεις) λιγες ωρες τι να το κανεις... απο επιδοματα κλπ περνεις προφανως τα παντα αφου ειναι σοβαρος εργοδοτης... απλα να εχεις πιθανες τις συνεχεις αλλαγες ωραριου οποτε τους βολευει οποτε δυσκολο να κανεις κι αλλη δουλεια ... διαλεγεις και περνεις... σαν 4ωρος , ειχα φτασει με τις υπερωριες και τα μπονους μου και τα 630+ τον μηνα... αλλα για εμενα δεν αξιζει... τωρα, διαλεγεις και περνεις οποιος εχει απορια μπορω να μιλησουμε σε πμ
eidikos33 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 τι σε χαλουσε ρε μαν αμα επαιρνες τοσα οσα λες για 4ωρο?
Ρεkλα Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 4 ωρο και 300ευρω (καθαρα φανταζομαι) πως γινεται; Οταν στο 8ωρο δεν παιρνεις καλα καλα 500 καθαρα;
opcorsa Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, eidikos33 είπε τι σε χαλουσε ρε μαν αμα επαιρνες τοσα οσα λες για 4ωρο? efyga και για αλλους λογος... οταν επερνα τοσα ημουν 4 ωρος στην συμβαση αλλα με αρκετες υπερωριες... οπως και αυξημενα μπονους.. γενικα πληρωνει καλυτερα απο ελληνικους "κολοσσους" αλλα και παλι ολοι ειναι χαμαληδες 4ωροι-3ωροι 3μισι ωρες και λοιπα καραγκιοζιλικια που εγω δεν τα εβρισκα σωστα... ειναι παντως σοβαρη εταιρεια 1
ELPIDA17 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 με την φωτο τι σκατα να κάνω...τι ακριβώς θέλουν να δουν..και τι να ακουν στις απαντήσεις τους?
paylidis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 19 ώρες πριν, Kercyn είπε Εγώ θα πήγαινα τον πιο μεγάλο μπουφέ με φαΐ που θα μπορούσα να βρω. το μυαλο μου πηγε κατευθείαν στο μυστικο δειπνο 42 λεπτά πριν, ELPIDA17 είπε με την φωτο τι σκατα να κάνω...τι ακριβώς θέλουν να δουν..και τι να ακουν στις απαντήσεις τους? πηγαινε μια δικη σου αισθησιακή, ανεβασε την εδω πρωτα κιολας να σου πουμε αν ειναι καταλληλη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα