Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Οταν ενα μισθωτηριο εχει ληξει και γινεται σιωπηρη παραταση εχω διαβασει εδω οτι υπαρχει κανονικα μισθωτηριο. Για να φυγει ο ενοικιαστης δεν ειναι υποχρεωμενος να ειδοποιησει σε ευλογο χρονικο διαστημα πριν και οχι "Σε 15 ημερες φευγω"? Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από Γιάννης Platano
Silverage Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είναι εύλογο διάστημα οι 15 μέρες; Εμέβα μου φαίνεται νορμάλ χρόνος. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από Silverage
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Εμενα μου φαινεται πολυ μικρος ...Για να του πω εγω "φυγε" αφου υπαρχει σιωπηρη παραταση θα του εφταναν οι 15 μερες ?
slk200gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 οχι δεν ειναι ευλογος και επισης δεν μπορει να σε πεταξει εξω ετσι ,αν το προσπαθησει θα φαει κανα 2 χρονια στα δικαστηρια
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Αυτο δεν ισχύει και αντίστροφα; Να μην μπορεί να φύγει χωρίς συνέπειες με προειδοποίηση μόνο 15 ημέρες; Το λάθος μου αλλά συνηθίζεται εινα ότι δεν έκανα γραπτή ανανέωση.
logistoulis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) αφού δεν υπάρχει μισθωτήριο σε ισχύ όποτε θέλει φεύγει (η σιωπηρή παράταση προϋποθέτει ότι τα βρίσκετε να συνεχίσετε όσο πάει, στα ίδια χρήματα, αλλά προφανώς χωρίς δεσμεύσεις για κανέναν από τους δυό σας) , αλλά αυτό γιατί να είναι πρόβλημα; πρόβλημα συνήθως είναι να σου κατσικωθεί ή να πιστολιάζει, αν θέλει να φύγει και δεν έχει καμιά δέσμευση πού είναι το θέμα; ειδικά αν μέχρι τώρα ήταν και συνεπής Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από logistoulis
slk200gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Συγνωμη αλλο καταλαβα ,οχι μπορει να φυγει και την ιδια μερα χωρις να μπορει να κανει τιποτα ο ιδιοκτητς αφου βεβαια τον εχει πληρωσει
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Άρα η σιωπηρή παράταση δεσμεύει μόνο τον ιδιοκτήτη για έγκαιρη προειδοποίηση;
slk200gr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 ουσιαστικα δεν τον δεσμευη απλα δεν μπορει και να κανει αλλιως
mclein Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) εγω που εχω σιωπηρη παραταση 18 χρονια στο μαγαζι που νοικιαζω εδω και 20 χρονια, δικηγορος που ρώτησα ειπε οτι αν τρελαθει ο ιδιοκτητης μπορει να με βγαλει σε 1 έως 5 χρονια. εξαρταται ποιος εχει περισσοτερη όρεξη & χρημα να ξοδευει..ευχομαι απλα να μην τρελαθει γιατι η κατασταση ειναι περιπλοκη με τον ιδιοκτητη του ακινητου & τη μητερα του. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από mclein
Joshua21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 46 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Οταν ενα μισθωτηριο εχει ληξει και γινεται σιωπηρη παραταση εχω διαβασει εδω οτι υπαρχει κανονικα μισθωτηριο. Για να φυγει ο ενοικιαστης δεν ειναι υποχρεωμενος να ειδοποιησει σε ευλογο χρονικο διαστημα πριν και οχι "Σε 15 ημερες φευγω"? Άλλο η σιωπηρή παράταση, και άλλο το κανονικό μισθωτήριο. Εφόσον το μισθωτήριο έχει λήξει(και έχει περάσει τριετία φυσικά) ο ενοικιαστής οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να σηκωθεί και να φύγει χωρίς υποχρέωση να ειδοποιήσει πρώτα. Και ο ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα να ζητήσει από τον ενοικιαστή να φύγει άμεσα εφόσον έχει λήξει το μισθωτήριο και έχει περάσει η τριετία. Με μια μικρή διαφορά όμως στην πράξη, τον ενοικιαστή δεν τον εμποδίζει τίποτα να σηκωθεί και να φύγει σήμερα, ενώ ο ιδιοκτήτης για να τον βγάλει έξω θα χρειαστεί δικαστική απόφαση(η οποία μπορεί να πάρει χρόνια για να βγει, χώρια τα έξοδα). 5 λεπτά πριν, mclein είπε εγω που εχω σιωπηρη παραταση 18 χρονια στο μαγαζι που νοικιαζω εδω και 20 χρονια, δικηγορος που ρώτησα ειπε οτι αν τρελαθει ο ιδιοκτητης μπορει να με βγαλει σε 1 έως 5 χρονια. Έτσι ακριβώς, αν εσύ αποφασίσεις να φύγεις μπορείς να το αφήσεις ακόμα και σήμερα, ο ιδιοκτήτης όμως για να σε πετάξει έξω θα χρειαστεί πρώτα δικαστική απόφαση. 2
logistoulis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 και ένας λόγος παραπάνω που είναι επαγγελματική στέγη, βέβαια τώρα έχω την εντύπωση ότι έχει γίνει πιο εύκολη η διαδικασία να σε πετάξει έξω σε χρόνο dt αν όμως δεν πληρώνεις
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Το συμβολαιο ηταν διετες και εληξε 9/2017 .Αου το ειχα αποδεχτει δεν ξερ αν παιαζει ρολο η υποχρεωτικη τρετια. Πατερας ειχε νοικασει διαμερισμα για δυο κορες φοιτητριες και αυτος μενει σε νησι ...Να μην το παω παραπερα οτι στο συμβολιαο γραφει τι αρμοδια δηκαστηρια για τυχον διαφορες ειναι αυτα των Αθηνων.
Joshua21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 18 λεπτά πριν, logistoulis είπε και ένας λόγος παραπάνω που είναι επαγγελματική στέγη, βέβαια τώρα έχω την εντύπωση ότι έχει γίνει πιο εύκολη η διαδικασία να σε πετάξει έξω σε χρόνο dt αν όμως δεν πληρώνεις Στην περίπτωση που ο ενοικιαστής δεν πληρώνει ναι, η διαδικασία έχει γίνει πιο εύκολη/γρήγορη, δεν ισχύει όμως για όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις(όπως του ts). 2
kage Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν υπαρχει πια αυτο εδω και λιγα χρονια εφοσον ακομη και την παραταση την δηλωνεις με ημερομηνια στο http://www.aade.gr/polites/akineta/misthoteria-akineton Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από kage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα