Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, nickolas said:

Ας ξεκινήσουν με μια φουλ μέρα γιατί με τα τωρινά μοντέλα με δεδομένα ανοικτά αντέχουν 12 ώρες...

Το Apple Watch series 2 που έχω κρατάει ακριβώς 36 ώρες. Το φοράω ανελλιπώς (και στην ύπνο). 

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, paredwse είπε

Το Apple Watch series 2 που έχω κρατάει ακριβώς 36 ώρες. Το φοράω ανελλιπώς (και στην ύπνο). 

Ναι αλλά έχει δεδομένα? Νομίζω όχι... το θέμα είναι να κρατάει τόσο και να μπορεί να βγάλει και κλήση.

• Super Moderators
Δημοσ.
19 minutes ago, nickolas said:

Ναι αλλά έχει δεδομένα? Νομίζω όχι... το θέμα είναι να κρατάει τόσο και να μπορεί να βγάλει και κλήση.

Δεν έχει SIM (τουλάχιστον όσα κυκλοφορούν στην Ελλάδα) αλλά έχει wifi και bluetooth - και αυτά μονίμως ανοιχτά (δεν υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησής τους παρά μόνο σε airplane mode). Και φυσικά καλείς ή απαντάς σε κλήσεις από το τηλέφωνο. 

Απαντώ απλώς σε αυτό το "12ωρο" που έγραψες. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τα Apple Watch. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, paredwse είπε

Δεν έχει SIM (τουλάχιστον όσα κυκλοφορούν στην Ελλάδα) αλλά έχει wifi και bluetooth - και αυτά μονίμως ανοιχτά (δεν υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησής τους παρά μόνο σε airplane mode). Και φυσικά καλείς ή απαντάς σε κλήσεις από το τηλέφωνο. 

Απαντώ απλώς σε αυτό το "12ωρο" που έγραψες. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τα Apple Watch. 

Ο σκοπός είναι τελικά να μην είναι απαραίτητο για την επικοινωνία το τηλέφωνο. Άρα θες δεδομένα συνέχεια όπως σε  ένα Ipad 3g. Εκεί πάσχουν ακόμα όλες οι συσκευές χειρός από ότι ξέρω.

Χωρίς δεδομένα συνεχίζεις να εξαρτάσαι από το τηλέφωνό σου για επικοινωνία όποτε βγαίνεις έξω.

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, nickolas said:

Ο σκοπός είναι τελικά να μην είναι απαραίτητο για την επικοινωνία το τηλέφωνο. Άρα θες δεδομένα συνέχεια όπως σε  ένα Ipad 3g. Εκεί πάσχουν ακόμα όλες οι συσκευές χειρός από ότι ξέρω.

Χωρίς δεδομένα συνεχίζεις να εξαρτάσαι από το τηλέφωνό σου για επικοινωνία όποτε βγαίνεις έξω.

Δεν διαφωνώ καθόλου - άλλωστε η Apple στο series 3 έχει και το μοντέλο LTE με αυτόνομη σύνδεση στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας - απλώς το συγκεκριμένο μοντέλο δεν ήρθε Ελλάδα καθώς κανένας Έλληνας πάροχος (τουλάχιστον προς το παρόν) δεν υποστηρίζει τη SIM-less λύση. 

Επαλαμβάνω ότι η διαφωνία μου έγκειται στο 12ώρο της διάρκειας μπαταρίας του Apple Watch. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. 

Δημοσ.

To LTE μοντέλο λοιπόν, με ανοικτό το LTE, αντέχει 12ωρο...

Το νέο μοντέλο σίγουρα θα έχει LTE και τολμώ να πω πως οι περισσότεροι θα το πάρουν με LTE που θα τους επιτρέψει να αφήνουν το τηλέφωνο στο γραφείο/κομοδίνο. Αλλά αν δεν μπορούν να το κρατήσουν ανοιχτό για μια ημέρα συνεχόμενα, θα είναι "μισό".

• Super Moderators
Δημοσ.
36 minutes ago, nickolas said:

Το νέο μοντέλο σίγουρα θα έχει LTE και τολμώ να πω πως οι περισσότεροι θα το πάρουν με LTE που θα τους επιτρέψει να αφήνουν το τηλέφωνο στο γραφείο/κομοδίνο. Αλλά αν δεν μπορούν να το κρατήσουν ανοιχτό για μια ημέρα συνεχόμενα, θα είναι "μισό".

Δεν έχετε καταλάβει πως το applewatch και κάθε smartwatch δεν το παίρνεις για να αντικαταστήσεις συνολικά ένα κινητό τηλέφωνο. Και το concept του LTE είναι απλά να έχεις διαθέσιμα data για κάποιες συγκεκριμένες στιγμές της ημέρας που δεν θα έχεις μαζί σου το κινητό τηλέφωνο και όχι για συνεχόμενη χρήση. Η τεχνολογία στις μπαταρίες δεν μας επιτρέπει ακόμη να εχουμε τεράστιες αυτονομίες σε τόσο μικρό όγκο. 

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν έχετε καταλάβει πως το applewatch και κάθε smartwatch δεν το παίρνεις για να αντικαταστήσεις συνολικά ένα κινητό τηλέφωνο. Και το concept του LTE είναι απλά να έχεις διαθέσιμα data για κάποιες συγκεκριμένες στιγμές της ημέρας που δεν θα έχεις μαζί σου το κινητό τηλέφωνο και όχι για συνεχόμενη χρήση. Η τεχνολογία στις μπαταρίες δεν μας επιτρέπει ακόμη να εχουμε τεράστιες αυτονομίες σε τόσο μικρό όγκο. 

Ναι αλλά η τεχνολογία στο LTE μπορεί ίσως να επιτρέψει μικρότερες καταναλώσεις... τέλος πάντων δε θα μαλώσουμε.

Το σχολιάζω γιατί το thread αφορά ένα νέο τηλέφωνο που σίγουρα θα έχει καλύτερες επιδόσεις σε αυτόν τον τομέα. Απλά ελπίζω να έχει ικανοποιητική αυτονομία με LTE γιατί για εμένα αυτό θα είναι το καθοριστικό κριτήριο για την αγορά του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το series 3 από το Δεκέμβριο και το απολαμβάνω. Η μπαταρία διαρκεί 3 ημέρες (μοντέλο wifi only) και έχω όλο το κινητό στον καρπό μου. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι επειδή είμαι κάποιων διαστάσεων θα ήθελα λίγο μεγαλύτερη οθόνη για αισθητικούς λόγους. 

Επεξ/σία από gianniskks
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, nickolas said:

Με συγχωρείς αλλά το LTE μοντέλο του νέου Apple Watch που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη και δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, δεν ξέρουμε πόσο αντέχει.
Ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε η Apple η ίδια.

Πάντως, για να το έχεις κατά νου, το trusted reviews δίνει στο νυν μοντέλο LTE πάνω από 18 ώρες.  

Δημοσ.

Πάντως φαίνεται ότι το κοινό δεν συγκινείται εύκολα και είναι μόνο για τους φαν της εταιρίας..

• Super Moderators
Δημοσ.
18 hours ago, whoever81 said:

Want a great alternative?  

Fitbit Versa στα 200E με 4 μέρες αυτονομία... (no GPS though)

No GPS = not an alternative. 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, freegr είπε

Πάντως φαίνεται ότι το κοινό δεν συγκινείται εύκολα και είναι μόνο για τους φαν της εταιρίας..

τι να συγκινηθει ? με την τετραγωνοπλαστικουρα  στο χερι ?? το ρολογια εκτος απο την ωρα που βλεπει καποιος θεωρειται και το μονο ανδρικο "κοσμημα" που μπορει να φερει στο χερι ενας αντρας .....αντε να βγεις με γιλεκο και κοστουμι καπου καλα και να φορας το πλαστικο στο χερι ...ειναι λιγο ρεζιλι !!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, georgetsl είπε

τι να συγκινηθει ? με την τετραγωνοπλαστικουρα  στο χερι ?? το ρολογια εκτος απο την ωρα που βλεπει καποιος θεωρειται και το μονο ανδρικο "κοσμημα" που μπορει να φερει στο χερι ενας αντρας .....αντε να βγεις με γιλεκο και κοστουμι καπου καλα και να φορας το πλαστικο στο χερι ...ειναι λιγο ρεζιλι !!! 

Υποκειμενικό το design. Εγώ το βρίσκω αρκετά όμορφο παρόλο που δεν το έχω.

FYI δεν είναι πλαστικό. 

Επεξ/σία από whoever81

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...