Teodomer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα, Ψάχνω ένα κινητό για καθημερινή χρήση (social media, μουσική, λίγο gaming και φωτογραφίες). Εχω δει το xiaomi mi a1 κ μ αρεσε σαν εμφάνιση. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μέχρι 200€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): instagram, Facebook, YouTube, Spotify κτλ 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: δεν με ενδιαφέρει 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): δαχτυλικο αποτύπωμα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; αρκετά 😋 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Ναι 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; πολυ 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); skroutz 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο
GP46047 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 εγω θα σου πρωτινά αυτο : https://www.skroutz.gr/s/12156106/Samsung-Galaxy-J7-2017-Duos.html?from=account_notifications_price_drop 1
darksoul93 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Παρε το mi a1 ειναι μια τιμια επιλογη για τα λεφτα του. Το j7 απο πανω με 16 gb εσωτερικη μνημη που σημαινει περιπου 8 ελευθερα δε θα σε φτασει ουτε για τις βασικες εφαρμογες τωρα πια... 1
Teodomer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Ξέρετε αμα η κάμερα του mi a1 ειναι καλή? Για το bugdet αυτό πάντα
Μακιαβέλλι Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, GP46047 είπε εγω θα σου πρωτινά αυτο : https://www.skroutz.gr/s/12156106/Samsung-Galaxy-J7-2017-Duos.html?from=account_notifications_price_drop Δεν ξερω τι ειναι χειροτερο, η ορθογραφία του πρότεινα ή το j7; Για το budget αυτο καλη είναι η καμερα του Α1 αλλα ως εκεί. Μη περιμένεις κατι παραπανω απο μέτρια καμερα σε αυτα τα χρήματα. Αφου σε ενδιαφέρει πολυ η μπαταρία κοιτά και το redmi 5 plus. Μην κανεις κάνα αστείο και πάρεις j7... 2
darksoul93 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτο ακριβως, για το budget ειναι ικανοποιητικη. Μην περιμενεις θαυματα, αλλα για ινσταγκραμ ειναι μια χαρα οι φωτογραφιες. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από darksoul93 1
Teodomer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Ε ναι σίγουρα, να βγάζει σωστές φωτογραφίες θέλω για τα λεφτά π δίνω.
saruman123 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 18 ώρες πριν, Teodomer είπε Καλησπέρα, Ψάχνω ένα κινητό για καθημερινή χρήση (social media, μουσική, λίγο gaming και φωτογραφίες). Εχω δει το xiaomi mi a1 κ μ αρεσε σαν εμφάνιση. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μέχρι 200€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): instagram, Facebook, YouTube, Spotify κτλ 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: δεν με ενδιαφέρει 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): δαχτυλικο αποτύπωμα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; αρκετά 😋 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Ναι 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; πολυ 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); skroutz 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο Δες και αυτό https://www.skroutz.gr/s/13188288/Lenovo-Moto-G5s-Plus-Dual-4GB-32GB.html Ξεχωριστή θύρα για την sd ,stock android,δύο χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας. 1
Teodomer Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Είμαι ανάμεσα στο xiaomi mi a1 κ το redmi 5 plus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα