doubtful Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Χαιρετε. Θελω να κανω καινουριο gaming build με DDR3 motherboard. Εχω κουτι και οθονη. Oποτε θελω: DDR3 Motherboard, GPU, PSU, CPU, HDD (oxi ssd) και 8GB ram. θα ηθελα ΑΝ γινετε τα κομματια να ειναι απο Ε-shop εκτος βεβαια αν δεν συμφερει καθολου. Τοτε scroutz. Επισης, επειδη ειμαι ασχετος απο PC θα ηθελα αν γινετε να μου πειτε πια χαρακτηριστικα ειναι συμαντικα στο καθε κομματι. Και κατι τελευταιο, Επειδη το scroutz δεν αναφερει εγγυηση. Οι εγγυησεις ειναι ιδιες με αυτες που αναφερονται και στo official site ?
tanasen01 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, doubtful είπε ποια χαρακτηριστικα ειναι συμαντικα στο καθε κομματι DDR4 + SSD Συμπλήρωσε τη φόρμα Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από tanasen01
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, doubtful είπε Χαιρετε. Θελω να κανω καινουριο gaming build με DDR3 motherboard. Εχω κουτι και οθονη. Oποτε θελω: DDR3 Motherboard, GPU, PSU, CPU, HDD (oxi ssd) και 8GB ram. θα ηθελα ΑΝ γινετε τα κομματια να ειναι απο Ε-shop εκτος βεβαια αν δεν συμφερει καθολου. Τοτε scroutz. Επισης, επειδη ειμαι ασχετος απο PC θα ηθελα αν γινετε να μου πειτε πια χαρακτηριστικα ειναι συμαντικα στο καθε κομματι. Και κατι τελευταιο, Επειδη το scroutz δεν αναφερει εγγυηση. Οι εγγυησεις ειναι ιδιες με αυτες που αναφερονται και στo official site ? Αυτό εννοεί ο tanasen Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή Για αγορά υπολογιστή Αναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?
adtakhs Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Στα 550 σετάκι με μνήμες. Αν πουλήσεις με ένα ποσό τις DDR3 τότε το 2ο με τον 1600
doubtful Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Στις 30/3/2018 στις 10:52 ΜΜ, splanis είπε γιατί ddr3 και γιατι οχι ssd? χμμμ... διαβασα οτι η DDR4 δεν κανουν ιδιαιτερη διαφορα στο gaming.... Οσο για τα SSD, δεν ειχα ποτε και δεν ξερω αν τα 240-250GB ειναι αρκετα ακομα και για 2-3 παιχνιδια + τα βασικα (windows etc).
tanasen01 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, doubtful είπε χμμμ... διαβασα οτι η DDR4 δεν κανουν ιδιαιτερη διαφορα στο gaming.... Οσο για τα SSD, δεν ειχα ποτε και δεν ξερω αν τα 240-250GB ειναι αρκετα ακομα και για 2-3 παιχνιδια + τα βασικα (windows etc). Νέο επεξεργαστή θα βάλεις και οι νέοι πάνε πακέτο με ddr4. Επίσης νέο σύστημα χωρίς ssd δεν νοείται. Τον ssd θα τον έχεις για το λειτουργικό και τα προγράμματα κυρίως. Άντε να βάλεις και 2-3 παιχνίδια. Τα υπόλοιπα παιχνίδια θα τα τρέχεις από τον μηχανικό.
elonmusk Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, doubtful είπε χμμμ... διαβασα οτι η DDR4 δεν κανουν ιδιαιτερη διαφορα στο gaming.... Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από elonmusk
doubtful Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Αν γινεται κλειστε αυτο το θεμα γιατι δεν μπορω να επεξεργαστω το αρχικο μου σχολιο. ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα