Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Πρώτη φορά γράφω για παπούτσια οπότε δεν ξέρω τι να περιμένω. Αγόρασα πριν 3 μήνες τα nike downshifter 8 αλλά με απογοήτευσαν πληρως. Δεν μπορώ να τα συνηθίσω, είναι σκληρά και μη βολικά. Τα προηγούμενα μου ήταν τα nike tanjun τα οποία βγήκαν άριστα και πάρα πολύ ξεκούραστα (σαν να πατάω σε μαξιλάρια). 

Έτσι λοιπόν ψάχνω αθλητικά μέχρι 70€ max για χρήση 6-8 ώρες την ημέρα στο πόδι. Υπόψιν έχω πλατύ πόδι και νούμερο 47.

Χαζεύω τα adidas cloudfoam. Τι λένε;

Οποιαδήποτε άποψη δεκτή. Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Τι χρήση θα κάνεις; Αν η δουλειά σου έχει ορθοστασία (π.χ πωλητής εσωτερικού χώρου) μόνο τότε θα βολέψει ο αφρός στη σόλα (σαν αυτά που είχες δηλαδή). Αν περπατάς δώσε μια δεύτερη ευκαιρία σε αυτά που πήρες.

Δημοσ.

Περπάτημα αρκετό αλλά και ορθοστασία κάποιες ώρες της ημέρας. 

Δεν ξέρω, απλά δεν μου κάθισαν αυτα σωστά. Λες να τα προσπαθήσω κι'αλλο;

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω τα Adidas Ultraboost εδώ και 5-6 μήνες και δεν έχω κανένα παράπονο. Καλά την πρώτη μέρα που ήταν απάτητα ήταν σαν μαξιλάρια, τώρα ή τα έχω συνηθίσει ή σκλήρυναν οι πάτοι. Όπως και να χει με έχουν βολέψει και είναι σαν να φοράς κάλτσες με σόλα 

• Like 4
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, evoracing είπε

Εγώ έχω τα Adidas Ultraboost εδώ και 5-6 μήνες και δεν έχω κανένα παράπονο. Καλά την πρώτη μέρα που ήταν απάτητα ήταν σαν μαξιλάρια, τώρα ή τα έχω συνηθίσει ή σκλήρυναν οι πάτοι. Όπως και να χει με έχουν βολέψει και είναι σαν να φοράς κάλτσες με σόλα 

Τα οποια όμως ξεφευγουν από τον λογαριασμό (>100€). 

Επίσης δεν ανέφερα τα κιλά που παίζουν μεγάλο ρόλο νομίζω, 85κιλα.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε

Περπάτημα αρκετό αλλά και ορθοστασία κάποιες ώρες της ημέρας. 

Δεν ξέρω, απλά δεν μου κάθισαν αυτα σωστά. Λες να τα προσπαθήσω κι'αλλο;

Να σου πω την εμπειρία μου με τα etnies scout που είναι αφρόσολα.

Ναι μεν είναι τα πιο ξεκούραστα παπούτσια που είχα αλλά λόγω του κυρσού που έχω στο πόδι με πολύ περπάτημα κουράζομαι και φουσκώνουν οι φλέβες του ποδιού (συν το γεγονός οτι αμα βρέξει λόγω του λεπτού υφάσματος στο κυρίως μέρος του παπουτσιού  έχουν βραχεί κατευθείαν). Για αυτό η επόμενη αγορά μου ήταν πιο προσεγμένη ώστε η σόλα να είναι μαλακή μεν αλλά όχι αφρός για να μην καταπονείται το πόδι.

Δημοσ.

Παιδιά για να μην ανοίγω καινούριο thread για περπάτημα μέχρι αηδίας (5 χιλιόμετρα minimum την ημέρα, έχω και διάδρομο) ποια αθλητικά παπούτσια προτείνετε;

Δημοσ.
Στις ‎31‎/‎3‎/‎2018 στις 4:46 ΜΜ, GeorgeSmirlis είπε

Καλησπέρα στην παρέα. Πρώτη φορά γράφω για παπούτσια οπότε δεν ξέρω τι να περιμένω. Αγόρασα πριν 3 μήνες τα nike downshifter 8 αλλά με απογοήτευσαν πληρως. Δεν μπορώ να τα συνηθίσω, είναι σκληρά και μη βολικά. Τα προηγούμενα μου ήταν τα nike tanjun τα οποία βγήκαν άριστα και πάρα πολύ ξεκούραστα (σαν να πατάω σε μαξιλάρια). 

Έτσι λοιπόν ψάχνω αθλητικά μέχρι 70€ max για χρήση 6-8 ώρες την ημέρα στο πόδι. Υπόψιν έχω πλατύ πόδι και νούμερο 47.

Χαζεύω τα adidas cloudfoam. Τι λένε;

Οποιαδήποτε άποψη δεκτή. Ευχαριστώ πολύ!

Πριν λίγες μέρες πήρα adidas cloud foam. Μου φαίνονται μια χαρά μέχρι τώρα και είναι κάτω από το budget σου.

Αυτά εδώ:

https://www.skroutz.gr/s/12204532/Adidas-Cf-Lite-Racer-BB9819.html

• Like 1
Δημοσ.

Τα Under Armour είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή ή το hype είναι υπερβολικό πιστεύετε;

Δημοσ.
Στις 4/3/2018 στις 1:32 ΜΜ, girologos είπε

Φιλε  μου αυτό που ψάχνεις είναι τα adidas pure boost..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !ειναι ότι καλύτερο ..δοκίμασε τα..:

τα εχω τα συγκεκριμενα, παπουτσαρα αλλα πηρα προσφατα τα ultra boost και πραγματικα ειναι 1 κλασση πανω, ειδικα η σολα ειναι εντελως καλυτερη στο ­ultra boost, και στο περπατημα θα θεωρω λιγο καλυτερα

και τα  2 ειναι παπουτσαρες παντως και τα εχω καταευχαριστηθει

• Like 1
Δημοσ.

Εγω είχα πάρει πρώτα ultra και μετά pure αλλά μου φάνηκαν πολύ ποιο άνετα τα  pure λόγο ότι έχουν ποιο μεγάλο πάτημα 

Δημοσ.

Εδώ και χρόνια αθλητικά πατούμενα μέχρι 85-90 ευρώ για έξω και γυμναστήριο παίρνω μόνο asics
Με βόλεψαν πολύ.
Τελευταία πήρα τα roadhawk,μόνο που δεν κάνουν αν βρέχει ή έχει κρύο.
Σε ένα κατάστημα είχα δοκιμάσει κάτι nike στα ίδια λεφτά και με απογοήτεψαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...