petros_samurai Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εκανα ενα σιτε και μια εταιρια στην Εσθονια και τωρα βλεπω με μια αναζητηση στο google το ονομα μου, εμφανιζεται το ονομα της εταιριας το τηλεφωνο μου, το email κτλ. Μερικα sites δινουν ολες τις πληροφοριες, τα περισσοτερα ειναι κατι ρωσικα sites, τι φαση? Μπορω να κανω ρεπορτ στην google για να "πεσουν?" Τι πρεπει να κανω? Εννοω απο δω και περα , οχι..."ας προσεχες" . Ευχαριστω. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από petros_samurai
militarist Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Συνηθως οταν αγοραζεις το hosting σου βγαζει πως με μια μιξρη εξτρα χρεωση σου αποκριπτει τα στοιχεια σου ( το ειχα κανει για μια ιστοσελιδα οου εφτιαξα) μπορεις και τωρα να το παρεις. 1
genius_13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Ας πρόσεχες Όχι δεν μπορείς να κάνεις report να πέσουν, έπρεπε να έχεις αγοράσει domain ID protection, έχει ένα εξτρά κόστος περίπου 4-5 ευρώ τον χρόνο. Αν το αγοράσεις τώρα δεν θα αλλάξει κάτι. 1
petros_samurai Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Τα στοιχεια διερρευσαν απο την εταιρια που ανελαβε με μου στησει την εταιρια και οχι απο το website. Θα στειλω και σε αυτους βεβαια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα