Andreas3101 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Καλησπερα, ειμαι 17 ετων και πηγαινω Β λυκειου σε ΕΠΑΛ θελω να ανοιξω ενα θεμα που θα αφορα καποια και συγκεκριμενα εμενα σκεφτομαι και καταληγω για σπουδες στο Ηνωμενο Βασιλειο, και θελω να μαθω πως μπορεις να παρεις ενα φοιτητικο δανειο, και εαν καποιος με ρωτησει τι θελω να σπουδασω θελω Δραματικη σχολη. Περιμενω απαντησεις και το συνεχιζουμε το θεμα γιατι εχω και αλλες αποριες! Ευχαριστω
giwrgos555 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Καταρχάς πιθανώς να σε έχει προλάβει το brexit οπότε να θές visa ,διαβατήριο κτλ και πιθανώς εμείς που έιμαστε ευρωπαίοι να μην δικαιούμαστε δανειοδότηση after brexit. 1
christakos07 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το χω ξαναδεί το δράμα αυτό! #ibtl Επεξ/σία 1 Απριλίου 2018 από christakos07
Andreas3101 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Διαβασα οτι θα ισχύει μεχρι και την επομενη χρονια τα φοιτητικα δανεια , πραγμα εγω ακομα θα πηγαινω σχολειο, θελω να μαθω αμα ειναι σιγουρο θα γινεται να παρω μετα η οχι?(μπορει να μην ισχυουν αυτα που γραφουν) Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από Andreas3101
Andreas3101 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Καλησπερα, μπαινω απευθειας στο θεμα τωρα που εγιναν ολα αυτα με το Brexit γινεται να παρεις φοιτητικο δανειο? ειμαι 17 ετων και πηγαινω Β λυκειου σε ΕΠΑΛ και θελω να παω σε δραματικη σχολη του Λονδινου, περιμενω απαντησεις! Ευχαριστω!
JohnTehGreek Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Αν δεν κάνω λάθος δεν άνοιξες ένα ίδιο θέμα πριν λίγες μέρες?
isay Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, JohnTehGreek είπε Αν δεν κάνω λάθος δεν άνοιξες ένα ίδιο θέμα πριν λίγες μέρες? Ω ναι, αλλα δεν πήρε απαντησεις και ειπε να ανοιξει ίδιο θεμα https://www.insomnia.gr/forums/topic/672999-φοιτητικο-δανειο-στην-αγγλια-uk/ Απο την αλλη το θέμα για δραματική σχολη μαζεψε 3 σελιδες chatαρισμα https://www.insomnia.gr/forums/topic/671318-δραματικη-σχολη-στο-εξωτερικο/
giwrgos555 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Στις 03/04/2018 στις 3:41 ΠΜ, Andreas3101 είπε Διαβασα οτι θα ισχύει μεχρι και την επομενη χρονια τα φοιτητικα δανεια , πραγμα εγω ακομα θα πηγαινω σχολειο, θελω να μαθω αμα ειναι σιγουρο θα γινεται να παρω μετα η οχι?(μπορει να μην ισχυουν αυτα που γραφουν) Αυτό δεν μπορούμε να στο απαντήσουμε είναι δεδομένο ότι σίγουρα δεν θα ισχύουν οι τιμές που ισχύουν για τους ευρωπαίους πολίτες που είναι πιο φθηνά απο ότι για τους διεθνής αλλά το αν θα λαμβάνεις δάνειο απο την αγγλική κυβέρνηση έχει να κάνει με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων του brexit που γίνεται μεταξύ μελών της Ευρωπαικής Επιτροπής και κυβερνητικών στελεχών της Αγγλικής κυβέρνησης
Andreas3101 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Αναφορά σε κείμενο @giwrgos555 Το λεω επειδη ειδα σε καποια σιτε οτι για ακομα αυτην την χρονια θα ισχυουν τα φοιτητικα δανεια, αλλα εσυ λες οτι με της διαπραγματευσης μπορει και να ισχυουν κανονικα τα δανεια? Ευχαριστω!
Andreas3101 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Ακριβως αυτο δεν πηρα απαντησεις και δεν τελειωσα το προηγουμενο κειμενο με την δραματικη σχολη! Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα