Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ειμαι 17 ετων και πηγαινω Β λυκειου σε ΕΠΑΛ θελω να ανοιξω ενα θεμα που θα αφορα καποια και συγκεκριμενα εμενα σκεφτομαι και καταληγω για σπουδες στο Ηνωμενο Βασιλειο, και θελω να μαθω πως μπορεις να παρεις ενα φοιτητικο δανειο, και εαν καποιος με ρωτησει τι θελω να σπουδασω θελω Δραματικη σχολη. Περιμενω απαντησεις και το συνεχιζουμε το θεμα γιατι εχω και αλλες αποριες!

Ευχαριστω

Δημοσ.

Καταρχάς πιθανώς να σε έχει προλάβει το brexit οπότε να θές visa ,διαβατήριο κτλ και πιθανώς εμείς που έιμαστε ευρωπαίοι να μην δικαιούμαστε δανειοδότηση after brexit.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβασα οτι θα ισχύει μεχρι και την επομενη χρονια τα φοιτητικα δανεια , πραγμα εγω ακομα θα πηγαινω σχολειο, θελω να μαθω αμα ειναι σιγουρο θα γινεται να παρω μετα η οχι?(μπορει να μην ισχυουν αυτα που γραφουν)

Επεξ/σία από Andreas3101
Δημοσ.

Καλησπερα, μπαινω απευθειας στο θεμα τωρα που εγιναν ολα αυτα με το Brexit γινεται να παρεις φοιτητικο δανειο? ειμαι 17 ετων και πηγαινω Β λυκειου σε ΕΠΑΛ και θελω να παω σε δραματικη σχολη του Λονδινου, περιμενω απαντησεις!

Ευχαριστω!

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, JohnTehGreek είπε

Αν δεν κάνω λάθος δεν άνοιξες ένα ίδιο θέμα πριν λίγες μέρες?

Ω ναι, αλλα δεν πήρε απαντησεις και ειπε να ανοιξει ίδιο θεμα

https://www.insomnia.gr/forums/topic/672999-φοιτητικο-δανειο-στην-αγγλια-uk/

Απο την αλλη το θέμα για δραματική σχολη μαζεψε 3 σελιδες chatαρισμα

https://www.insomnia.gr/forums/topic/671318-δραματικη-σχολη-στο-εξωτερικο/

Δημοσ.
Στις 03/04/2018 στις 3:41 ΠΜ, Andreas3101 είπε

Διαβασα οτι θα ισχύει μεχρι και την επομενη χρονια τα φοιτητικα δανεια , πραγμα εγω ακομα θα πηγαινω σχολειο, θελω να μαθω αμα ειναι σιγουρο θα γινεται να παρω μετα η οχι?(μπορει να μην ισχυουν αυτα που γραφουν)

Αυτό δεν μπορούμε να στο απαντήσουμε είναι δεδομένο ότι σίγουρα δεν θα ισχύουν οι τιμές που ισχύουν  για τους ευρωπαίους πολίτες που είναι πιο φθηνά απο ότι για τους διεθνής αλλά το αν θα λαμβάνεις δάνειο απο την αγγλική κυβέρνηση έχει να κάνει με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων του brexit που γίνεται μεταξύ μελών της Ευρωπαικής Επιτροπής και κυβερνητικών στελεχών  της Αγγλικής κυβέρνησης

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Το λεω επειδη ειδα σε καποια σιτε οτι για ακομα αυτην την χρονια θα ισχυουν τα φοιτητικα δανεια, αλλα εσυ λες οτι με της διαπραγματευσης μπορει και να ισχυουν κανονικα τα δανεια?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Ακριβως αυτο δεν πηρα απαντησεις και δεν τελειωσα το προηγουμενο κειμενο με την δραματικη σχολη!

Ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...