SPANK Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, nickts1 είπε Δοκίμασα και τις οδηγίες εδώ και δεν...συνεχίζω να παίρνω access is denied. Λέω να τα παρατήσω και να πάω για format... Μην παιδεύεσαι αλλο φτιάξε καφεδάκι πάρε τα πράγματα σου απο αλλο pc αν χρειάζεται και κάνε ενα ωραίο format και καθαρή εγκατάσταση , καλύτερα θα ειναι με αυτην την διαδικασία χειρότερα οχι και έτσι θα δείς αν έχει και θέμα ο δίσκος , αν και πιστεύω οτι απλα υπάρχει κάποιο θέμα στα windows και στο κάνει αυτο το πρόβλημα
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Αδερφέ κάνε αυτό που είπα με το sergei strelec. Από τη στιγμή που παίρνεις στο fixboot access denied είναι το μόνο που μπορεί να σε σώσει.
nickts1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Αδερφέ κάνε αυτό που είπα με το sergei strelec. Από τη στιγμή που παίρνεις στο fixboot access denied είναι το μόνο που μπορεί να σε σώσει. Φίλε μου είναι το μόνο που δεν δοκίμασα, καθώς κατεβαίνει απελπιστικά αργά το πρόγραμμα...Ίσως έχεις δίκιο, αλλά πήρα ήδη την απόφαση για format. Έτσι κι αλλιώς είμαι από αναβάθμιση από Win7, οπότε μάλλον με συμφέρει τελικά να έχω στο εξής μια καθαρή εγκατάσταση. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη βοήθεια και τα λινκς, καλή Ανάσταση να έχουμε!
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατέβασε τότε σκέτο το EasyUEFI. Το trial θα κατεβάσεις. https://www.easyuefi.com/index-us.html Κάνε το εγκατάσταση σε ένα 2ο pc αν μπορείς να βρεις και κάνε από εκεί την διαδικασία. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από BlueBlood7
adi32 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή είχα παρόμοιο πρόβλημα και δε λυνόταν με τίποτα μόλις κάνεις νέα εγκατάσταση βάλε και το Aomei backuper και κάθε τόσο κράτα ένα backup του δίσκου ώστε αν ξανατυχει να επαναφέρεις το λειτουργικό άμεσα Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από adi32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα