Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Ταυτότητα δεν είχες? Την πέρασε για πλαστή?

δεν εδειξα ταυτοτητα , με ρωτησε επισης αν το σπιτι ειναι δικο μου η του νοικαρη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, fay259 είπε

Oι κλητηρες ειναι ζορικη κατασταση γιατι νομιζουν οτι ειναι εκει καθε φορα αυτος που ψαχνουν και κρυβεται...Αν ηταν μονο μια φορα εισαι οκ,εμενα στην διπλανη μου ερχονται τακτικσ και ζητουν τον πατερα της...Αν σου ξαναρθουν αναγκαστικα θα το κανεις οπως λεει ο φιλος παραπανω,θα ρωτησεις απο που ειναι και θα πας με χαρτι που να βεβαιωνει οτι μενεις εσυ πλεον εκει και να μην σε ενοχλουν..

Πολλοι κλητηρες πανε στην αστυνομια ,και σε ψαχνει αυτη για τα χαρτια που εχουν .Μην μπλεξει κανεις ασκοπα.

Επεξ/σία από Diskimpex
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Anorymous είπε

πρεπει να βγει ολοι η μασκα απο τα κουδουνια

Η μάσκα είναι θωρακισμένη και προστατεύεται με κωδικό? Ή μήπως είναι συνδεδεμένη με κάποιο σύστημα αυτοκαταστροφής της πολυκατοικίας?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Η μάσκα είναι θωρακισμένη και προστατεύεται με κωδικό? Ή μήπως είναι συνδεδεμένη με κάποιο σύστημα αυτοκαταστροφής της πολυκατοικίας?

ειναι βιδομενη και πρεπει να ξεβιδωθει κατι το οποιο πρεπει να ρωτησω πρωτα την πολυκατοικια

Δημοσ.

Κι εγω δεν μπορουσα να βαλω το ονομα μου στο κουδουνι, δεν καταφερνα να ανοιξω την προσοψη, οποτε το κολλησα με χαρτακι απο πανω κ την επομενη μερα ο διαχειριστής το ειχε φροντισει κ το εβαλε απ'τη μεσα μερια. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Anorymous είπε

ειναι βιδομενη και πρεπει να ξεβιδωθει κατι το οποιο πρεπει να ρωτησω πρωτα την πολυκατοικια

Σιγά το πράγμα, αλίμονο αν κάθε φορά που έπρεπε να αλλαχτεί το όνομα ενός κουδουνιού γινόταν γενική συνέλευση και ψηφοφορία...

Όσο για τους κλητήρες, λογικό είναι να μην σε πιστεύουν από τη στιγμή που βλέπουν το όνομα του παλιού νοικάρη στο κουδούνι. Πιστεύω πως αν το αλλάξεις θα γλιτώσεις όχι μόνο από την άσχετη αλληλογραφία, αλλά και από τους κλητήρες.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
14 minutes ago, Anorymous said:

Σωστό, κανονικά πρέπει να κάνετε συνέλευση αν θες να αλλάξεις το όνομα στο κουδούνι σου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφου εισαι ηλεκτρολογος anonymous, θα ναι υποθεση ρουτινας.

Το πολυ πολυ βαλε αυτοκολλητο, τι το σκιζουν, κολληματα εχουν;

Και για να βρισκουν το διαμέρισμα με την πρωτη οι κλητηρες εχουν ξαναερθει.

Την αλλη φορα δείξε ταυτότητα και καλεσε αστυνομια για εξακριβωση.

Εγω παντως με αυτα που γινονται την σημερον ημερα, δεν θα τον πιστευα οτι ηταν κλητηρας, αν δεν μου το αποδείκνυε αυτος πρωτα, συν οτι θα τον εβαζα να ερθει απο το μπαλκονι να τον δω, μολις καταλαβαινα οτι ηταν κλητήρας, θα κατεβαινα εγω κατω.

Επεξ/σία από Liverpool89
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Αφου εισαι ηλεκτρολογος anonymous, θα ναι υποθεση ρουτινας.

Το πολυ πολυ βαλε αυτοκολλητο, τι το σκιζουν, κολληματα εχουν;

Και για να βρισκουν το διαμέρισμα με την πρωτη οι κλητηρες εχουν ξαναερθει.

Την αλλη φορα δείξε ταυτότητα και καλεσε αστυνομια για εξακριβωση.

Εγω παντως με αυτα που γινονται την σημερον ημερα, δεν θα τον πιστευα οτι ηταν κλητηρας, αν δεν μου το αποδείκνυε αυτος πρωτα, συν οτι θα τον εβαζα να ερθει απο το μπαλκονι να τον δω, μολις καταλαβαινα οτι ηταν κλητήρας, θα κατεβαινα εγω κατω.

Ή κανεις το συστημα Χιος:

πυροβολας στον αερα και φευγει

Οσο για τους κλητηρες,καθε φορα που ερχονται αστυνομια και καμια μηνυση αν ερχονται σε ωρες κοινης ησυχιας.Να δουμε αν θα ξαναρθει αυτος ή συναδελφος του.

Δημοσ.
Στις 4/4/2018 στις 2:19 ΜΜ, Anorymous είπε

Δυστυχώς χρωστάει σε δύο τρείς τράπεζες και πολύ φοβάμαι ότι το θα έρθουν καί άλλοι

Ναι σε πολυκατοικία μένω δυστυχώς το κουδούνι της εισόδου έχει ακόμα το όνομα του είναι μανουρα να το αλλάξεις εχω βάλει κατά καιρούς αυτοκόλλητο αλλά το σκίζουν

Ποιοί τα σκίζουν; Μην μου πεις οι γείτονες, τόσο σκατά έχουμε γίνει σαν λαός πλέον; 

Πάνε στον διαχειριστή και κανονίστε τα απαραίτητα να αλλάξει το όνομα, αν είναι ακόμα το δικό του τότε λογικό να σε ενοχλούν. Στην πολυκατοικία που έχει διαμέρισμα η μητέρα μου υπάρχει ένα κλειδάκι το οποίο το έχει ο διαχειριστής, το βάζεις στο ταμπλό με τα κουδούνια, ξεκλειδώνει η μπροστινή πρόσοψη και επεμβαίνεις με προσοχή για τις όποιες αλλαγές, υπάρχουν καλώδια.

Δημοσ.

Φίλε μου στον διαχειριστή πήγαινε, άλλαξε κουδούνι και τέλος. Δεν νομιζω ο κλητήρας να δει άλλο όνομα και να αρχίσει να χτυπάει. Αν το κάνει τον απειλείς ότι θα καλέσεις αστυνομία για παρενόχληση ή καλείς αστυνομία και τέλος. Όσο για τα γράμματα, αφού ειναι πολυκατοικία και δεν είναι πχ μονοκατοικία ή διόροφο που θα γεμίζει ο δικός σου κοινόχρηστος με γράμματα, άστα εκεί και αν θέλει ας τα πετάξει ο διαχειριστής ή ας τα πάρει ο παλιός νοικάρης. Το ότι σας νοίκιαζε το σπίτι κάποτε, δεν σημαίνει ότι θα είστε και οι προσωπικοί του γραμματείς.

Δημοσ.
Στις 4/4/2018 στις 2:19 ΜΜ, Anorymous είπε

Ναι σε πολυκατοικία μένω δυστυχώς το κουδούνι της εισόδου έχει ακόμα το όνομα του είναι μανουρα να το αλλάξεις εχω βάλει κατά καιρούς αυτοκόλλητο αλλά το σκίζουν

Ειναι συνηθισμενο αυτο,τρωνε σκαλωματα και πανε και τα σκιζουν κατι κολλημενοι διαχειριστες που την εχουν δει πρωθυπουργοι.
Πρεπει να σκεφτεις ομως οτι μπορει να εχεις αδικησει καποιον ( ή θεωρει οτι τον εχεις αδικησει ) και για αυτο σου βγαζουν το αυτοκολλητο.

Στην τελικη ξεβιδωσε το θυροτηλεφωνο αργα το βραδυ που δε θα περναει πολυς κοσμος και μην το συζητας πολυ.

Με το σταυρο στο χερι δε γ@μησε κανεις.

Στις 4/4/2018 στις 5:45 ΜΜ, Malthador είπε

Σωστό, κανονικά πρέπει να κάνετε συνέλευση αν θες να αλλάξεις το όνομα στο κουδούνι σου. 

Και ψηφοφορια,αν δε σε γουσταρουν δεν αλλαζεις ονομα,τοσο απλα.

Στις 6/4/2018 στις 1:05 ΠΜ, Βασίλης_29 είπε

Ποιοί τα σκίζουν; Μην μου πεις οι γείτονες, τόσο σκατά έχουμε γίνει σαν λαός πλέον; 

Το εχω κανει και εγω σαν διανομεας,σε ατομα που φεροντουσαν ασχημα οταν τους πηγαινα δεμα.
Επισης οταν εκανα παρατηρηση σε μια συγκεκριμενη κυρια που εκανε μονιμως φασαρια επειδη δεν τη βρισκαμε μιας και δεν ειχε ονομα στο κουδουνι,μου απαντησε οτι το βαζει και της το ξεκολλανε.Οποτε μαλλον εχει ενοχλησει κ αλλους και την εκδικουνται με αυτον τον τροπο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν κάποιος έχει παρτίδες με εφορίες , τράπεζες και άλλους συνήθως εξαφανίζεται δεν δηλώνει την καινούργια διεύθυνση οπότε αυτοί , κλητήρες,αστυνομία τον αναζητούν στη τελευταία γνωστή διεύθυνση όπου του στέλνουν τη σχετική αλληλογραφία ή ακόμη και κλήσεις όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Για να μη σε ενοχλούν απλά φροντίζεις να αλλαχτεί το όνομα στο κουδούνι γιατί όταν κάποιος αναζητά κάποιον σε μία συγκεκριμένη διεύθυνση και δει το όνομά του στο κουδούνι δικαιολογημένα θα το χτυπήσει και δικαιολογημένα θα τον αναζητήσει.Εσύ πρέπει να φροντίσεις να αλλαχτεί το όνομα να μην έχεις περαιτέρω μπλεξίματα ,παρατραβηγμένο ίσως αλλά μπορεί να κατηγορηθείς κιόλας ότι τον κρύβεις.Όσο για αυτούς που τον ψάχνουν από τη στιγμή που δεν υπάρχει όνομα στο κουδούνι ας πάνε μετά να κουρευτούν.

Επεξ/σία από papoys1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...