Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ObeyWario! είπε

Ως δέμα δεν μπορεί να στάλθηκε γιατί θα είχες tracking number,ως αλληλογραφία το έστειλες λογικά και όχι χωρίς tracking number δεν γίνεται τίποτα

Ουτε αποζημίωση;

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, dykon είπε

Ουτε αποζημίωση;

Φυσικά και όχι!

Πως ξέρουν ότι λες αλήθεια αν δεν υπάρχει tracking number;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

Φυσικά και όχι!

Αυτό να μου πεις..καλώς Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

Φυσικά και όχι!

όχι και "φυσικά" κάποιοι επιστρέφουν τα χρήματα εξαρτάται απο την πολιτική του καταστήματος την διάθεση του υπαλλήλου και το ίδιο το πακέτο κτλ. 

Πχ πολύ πρόσφατα παρήγγειλα βιβλίο απο amazon αλλά μου το πούλησε τρίτος και δεν το έστειλε με tracking code το βίβλο έκανε ένα μήνα να φανεί και ζήτησα τα λεφτά μου πίσω και τα πήρα μετά ήρθε το βιβλίο (κάπου στην 40ή μέρα! ζήτω τα περήφανα ΕΛΤΑ!! ) και δεν ήξερα πως να επικοινωνήσω με το άτομο που μου το πούλησε να του επιστρέψω τα χρήματα.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

όχι και "φυσικά" κάποιοι επιστρέφουν τα χρήματα εξαρτάται απο την πολιτική του καταστήματος την διάθεση του υπαλλήλου και το ίδιο το πακέτο κτλ.

Βασικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι αυτός έστειλε κάτι σε ιδιώτη ή το αντίθετο και τώρα θέλει αποζημίωση απτα ελτα

Κατάστημα να έστειλε χωρίς tracking πολύ δύσκολο. Αν είναι μέσο amazon ή ebay αλλάζει το θέμα

Ας το διευκρινίσει

Επεξ/σία από ObeyWario!
Δημοσ.

Ναι μου έστειλε ένα δέμα χωρίς tracking και δεν έχει φανεί ακόμα.στα ΕΛΤΑ που πήρα τηλέφωνο δεν έχουν ιδες που βρίσκεται εδώ και τρεις βδομαδες.δεν γίνεται ούτε με την απόδειξη ε;

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχει παρατηρήσει κανείς μεγάλες καθυστερήσεις το 2019?

Για αγορές από Κίνα το 2018 παραλαμβανα στις 15 μέρες με 1 μήνα. Με το που μπήκε το 2019 και με 3 μήνες καθυστέρηση, περιμένω τουλάχιστον 10 πακέτα και δεν έρχεται τίποτα. 

Το 2018 είχαν δώσει τη δουλειά του τελωνείου σε ιδιωτική εταιρία νομίζω και για αυτό οι παραδώσεις γίνονταν και σε λιγότερες από 15 ημέρες. Μήπως έληξε η σύμβαση ή κάτι τέτοιο? 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 4/4/2018 στις 9:27 ΜΜ, GalaxyPop είπε

Έχω παραγγείλει πράγματα και μου ήρθε χάρτη να παο ελτα να παραλάβω αλα στο site έβαλα οτι ναναι ονομα  και τωρα έχει άλλο ονομα και μου ζήτησαν ταυτότητα. Υπάρχει περίπτωση  αν τους το πω να μου δώσουν το δέμα χωρίς ταυτότητα? 

Όχι δεν θα στο δώσουν. Κακώς κάποιοι βάζουν ψεύτικα στοιχεία δεν υπάρχει κανείς λόγως. Το μόνο που θα έχουν είναι ταλαιπωρία. 

Στις 4/4/2018 στις 9:58 ΜΜ, redykt είπε

παιδια μια απορια. 

μπορεις να παραλαβεις δεμα απο ελτα με διπλωμα οδήγησης ή φοιτητικό πάσο; 

Ναι μπορείς

Στις 25/5/2018 στις 5:09 ΜΜ, dykon είπε

Ναι μου έστειλε ένα δέμα χωρίς tracking και δεν έχει φανεί ακόμα.στα ΕΛΤΑ που πήρα τηλέφωνο δεν έχουν ιδες που βρίσκεται εδώ και τρεις βδομαδες.δεν γίνεται ούτε με την απόδειξη ε;

Αποκλείεται να σου έστειλε δέμα και να μην έχει tracking πες του στην απόδειξη που του έδωσαν να κοιτάξει κάτω κάτω στην μέση. Εκεί γράφει το tracking number. Εάν σου πει δεν του έδωσαν απόδειξη απλά σε δουλεύει και δεν σου έχει στείλει τίποτα, Με την απόδειξη που λες όχι δεν γίνεται να βγάλεις άκρη με τίποτα. Οπότε σου προτείνω δυο πράγματα, πρώτον μίλα με τον ταχυδρόμο σου και δώστου το κινητό σου ή στο τοπικό γραφείο για να σε ενημερώσουν όταν φανεί και δεύτερον να πεις στον φίλο σου που είπε πως σου έστειλε το δέμα, να αφήσει τις μαλακίες και να στο στείλει πραγματικά.

Δημοσ.
Στις 30/3/2019 στις 7:13 ΜΜ, sphinxgr είπε

Έχει παρατηρήσει κανείς μεγάλες καθυστερήσεις το 2019?

Για αγορές από Κίνα το 2018 παραλαμβανα στις 15 μέρες με 1 μήνα. Με το που μπήκε το 2019 και με 3 μήνες καθυστέρηση, περιμένω τουλάχιστον 10 πακέτα και δεν έρχεται τίποτα. 

Το 2018 είχαν δώσει τη δουλειά του τελωνείου σε ιδιωτική εταιρία νομίζω και για αυτό οι παραδώσεις γίνονταν και σε λιγότερες από 15 ημέρες. Μήπως έληξε η σύμβαση ή κάτι τέτοιο? 

Απο 16.03.2019 ειμαι στην κατασταση αναμονης παρουσιασης στο τελωνειο....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, p_under είπε

Απο 16.03.2019 ειμαι στην κατασταση αναμονης παρουσιασης στο τελωνειο....

Και θα είσαι για κάποιες ημέρες ακόμη. Περίπου στην ίδια κατάσταση είναι και 2-3 δικά μου. Μίλησα με συναδέλφους στα ΕΛΤΑ αεροδρομίου, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Εάν δεν ανοιχτούν οι αποστολές από το τελωνείο και μετά να δοθούν στα ΕΛΤΑ Αεροδρομίου για τα περαιτέρω, δεν γίνεται τίποτα και ούτε οι ίδιοι μπορούν να κάνουν κάτι επ' αυτού. Οπότε κάποιοι εδώ και σε άλλα φόρουμ και twitter που σκυλοβρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ τα ΕΛΤΑ, απλά δεν ξέρουν ποια είναι η διαδικασία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, imazehost είπε

Και θα είσαι για κάποιες ημέρες ακόμη. Περίπου στην ίδια κατάσταση είναι και 2-3 δικά μου. Μίλησα με συναδέλφους στα ΕΛΤΑ αεροδρομίου, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Εάν δεν ανοιχτούν οι αποστολές από το τελωνείο και μετά να δοθούν στα ΕΛΤΑ Αεροδρομίου για τα περαιτέρω, δεν γίνεται τίποτα και ούτε οι ίδιοι μπορούν να κάνουν κάτι επ' αυτού. Οπότε κάποιοι εδώ και σε άλλα φόρουμ και twitter που σκυλοβρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ τα ΕΛΤΑ, απλά δεν ξέρουν ποια είναι η διαδικασία.

Την ξερω την κατασταση αλλα δεν παλευεται, να φτανει ελλαδα στις 10 μερες και να εισαι στην αναμονη του τελωνειου 40-60 μερες.

Ευχομαι να μην μας μπαναρουν τις αποστολες στην χωρα μας με την κατασταση που επικρατει. 

Ενας κινεζος στο ebay που ειχα παρει 2 φορες, πλεον δεν στελνει ελλαδα οταν ηθελα να παρω... 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εστειλα ενα δεμα με αντικαταβολή. Το παρελαβε το ατομο και ολα καλα. Μου ειπαν απο τα ελτα οτι θα μ ερθει ειδοποιητηριο για να παω να παρω τα χρηματα. Εφοσον βλεπω μεσω του tracking number οτι εγιναν ολα οκ μπορω να παραλαβω τα χρηματα πριν μου ερθει ειδοποιητηριο η ερθει ο ταχυδρόμος σπιτι μου; Ξερετε;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, txcellas είπε

μπορω να παραλαβω τα χρηματα πριν μου ερθει ειδοποιητηριο

Οχι. Πρώτα θα έρθει το ειδοποιητήριο. 

• Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Αν έχει φτάσει κάποιο συστημένο δέμα στο κατάστημα ΕΛΤΑ του τόπου κατοικίας μου αλλά εγώ λείπω λόγω διακοπών γίνεται να τους ζητήσω τηλεφωνικά να το προωθήσουν σε άλλο κατάστημα ΕΛΤΑ άλλου νομού; Γνωρίζει κανείς; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kosmasdel είπε

Καλησπέρα.

Αν έχει φτάσει κάποιο συστημένο δέμα στο κατάστημα ΕΛΤΑ του τόπου κατοικίας μου αλλά εγώ λείπω λόγω διακοπών γίνεται να τους ζητήσω τηλεφωνικά να το προωθήσουν σε άλλο κατάστημα ΕΛΤΑ άλλου νομού; Γνωρίζει κανείς; 

αν θυμαμαι καλα ναι επι πληρωμη ομως!

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...